Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Neponuknete niekto na predaj 4 kolesovu verziu ?
Ahojte počula som ze ked dieťa leží v BJ mini tak je možné tu časť kde ma dieťa nozicky vypchať niečim napr. vankúšom alebo podobne aby neviseli pri ľahu tak dole. Ide to?Neviete niekto? Rozmýšľam nad kupou no toto je jediná vec ktorá ma odrádza
@beka12 ahoj, ide to, my tam nosime poskladanu v tasticke plastenku na kocik, alebo taku velku deku. Ale my mame bjcm len na cestovanie, doma mame na spanie klasicky spprtak s polohovacimi nozkami. Ak je ale dietko starsie ako jeden a pol roka, podla mna je tl uplne ok riesenie aj na denne spanie. Je to vyborny kocik.
@monyccka super, som rada ze to ide, mala ma uz 21 mesiacov...len mne to prislo tak na pohlad ze to moze byt nepohodlne mozno pre dieta. Doteraz sme mali elite a tam je klasicka opierka na nozicky tak asi aj preto ma to hned napadlo 🙂 Potrebujem ale nieco lahsie lebo nosime kocik na 3 posch. denne a aj mala je uz vacsia tak je to dost preto uvazujem nad mini.Ano, BJ su super kociky. A ked to tam vlozis aj to dost spravi ci len tak mierne?
Predavam svoj BJ city elite 2011 vo farbe sand s ciernym pruhom vo velmi dobrom stave za 280 eur, osobny odber v BA . Pre viac info piste IP.
Uz mam elita v mojom bazariku..kuk!
Baby - maminky, posúvam svoj BJCM po Miške s príslušenstvom, nakoľko ho už nepotrebujeme...
baby myslite si ze by mi kolecka z GT pasovali na mini? 🙂 dakujem za odpoved
Prosim vas aky fusak pouzivate do baby jogger city mini gt?Mne sa ten original.nepaci lebo sa stale smyka dole tak rozmyslam ci don kupit Kaiser alebo Elodie details alebo lodger bunker viete mi poradit ktory tam sadne najlepsie?Dakujem
Prosím, a nepredávate niekto na BJCS autosedačky a hlavne IZO-FIX ????? ďakujem🙂
baby predam minicko fialove.. nema nikto zaujem? stare rok a pol ale pouzivane iba 5 mesiacov.. bez vaznych poskodeni iba oskreta konstrukcia pri brzde.. ak by mal niekto zaujem piste.. mam aj vanicku..
Baby vedeli by ste mi prosim poradit?dnes mi prisiel novy bj city mini a asi som ho zle zmontovala lebo ho neviem zlozit.co mam robit zo spodu s tymi hakmi a patentami?ako ho presne zlozim?diky 😎
Baby ak mate zaujem, chystam sa predat moj baby jogger city mini. Mali sme ho ako druhy kocik, takže používaný sporadicky. Bola som snim velmi spokojná, ale moje druhé dieta viac nosim v nosici, tak nam dva netreba. Je knemu aj madlo, dam dobru cenu. 😉
ahojte ,nemá niekto na predaj madlo na city lite?
Ahojte, ak by mal niekto záujem, predávam baby jogger city mini v super stave čierny
@lienka1601
@nikus5
@7katka
@eda28
@mirka007
ahojte mamicky, premyslam nad kupou tohto kocika kedze sa mi strasne zapacila verzia 2014, len hladam kocik aj s vanickou pouzitelny a nenasla som na youtube ziadne video ako vyzera citymini 2014 napr s vanickou? kam sa naklikne a ako? mozete mi to opisat? ci je tento kocik vhodny len od asi 6mesiacov??? 😕 😕 😕
Vanicka sa naklikava namiesto striesky.daju sa adaptery a nakliknes.kocik je vhodny skor so 6 mesiacov karicka v poho od 6 mesiacov aj so 4 rokov je fakt velka..ak by so chcela vanicku s adaptermi mam na predaj a v bazari mam foto kociku s vanickou 😊
Baby, mate tu niektore BJCM duble? Chcela by som zistit cisto prakticku stranku - dvere, obchody a restauracie...ci sa s tymto kocikom da normalne fungovat, alebo ci je jeho sirka 76 cm skor obmedzenim.
Ahojte, zvažujeme kúpu bjcm, nepredáva niekto? V super stave, najme v okoli Trenčína alebo Ba aby sme si ho mohli aj pozrieť .. Ďakujem 🙂
chcem sa spytat.mam moznost kupit za dobru cenu baby jogger city mini. chcem ho pouzivat zatial hlavne ako druhy kocik (cca 1,2krat tyzdenne). dcera ma 7,5 mesiaca, uz sedi, myslite ze ju v nom mozem mat nalezato?zatial mam ako druhy kocik britax b agile a pride mi to uplne podobne a v nom je vo fusaku uplne ok.
Ahojte, ja mam skvely sportovy kociarik http://www.mojanjelik.sk/p/sportovy-kocik-nuna-... je super do mesta a do auta, lahucky, super sa sklada, ak niekto hlada nieco podobne, vrelo odporucam!

tak ja mam trojkolku a ani raz sa mi neprekotila.. ani naznak.. no neviem stat sa moze ale pouzivala som mini aj ako kocik a teraz ako karicku a ziadna skusenost s prekotenim 🙂
@alicar
@lenka591985