Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@silvusa911 aj ja uvazujem nad bjcm a valco snap... nazivo som ani jeden nevidela a veru neviem.. oba maju vyborne referencie, mam teutoniu spirit s3 a je to velmi labilna trojkolka, takze sa dost bojim, neviem posudit ci baby joger so zdvojenym prednym bude stabilnejsi. strvorkolesovy je automaticky tazsi. valco je lahucky a ma aj polohovanie noh, no neviem ci ma tak dobru strechu, byvame v poli kde stale fuka a nie je tu nikde tien, mame aj polnu cestu ktoru musim prejst cca 500 m. je aj terennejsi valco quad, no ten je uz vahovo pomaly ako ta teutonia... to sa mi uz ani neoplati menit. pri bj gt ma odradza ze je to cista trojkolka, takze to tiez nevidim ako posun k lepsiemu. ach.. som bezradna. otocnu sedacku ma len city mini verso gt a tam jednak vaha jednak cena je uz vyssia nez som ochotna dat ( uz by to mal bytmoj 4 kocik a muz ma ide zabit) 😄😄
@shira_ 😀 ja ti uplne rozumiem. ja som precitala za posledny tyzden snad vsetky cz a sk fora a definitivne som sa rozhodla pre bjcm gt. mam uz jeden takmer dohodnuty, ete cakam na utorok, ked sa dozviem cenu prepravy. snad to klapne. to valco som uz vylucila, ma horsi potah a kolecka. aj u obycajneho city mini su kolieska lepsie. po vsetkych recenziach mi vyslo to gt najlepsie. a mam teutoniu cosmo, co je rovnaka sedacka ako mas ty, mala je uz velka, ale kocik este potrebujem. ma 20 mesiacov a v tej teutonii je nacvakana. v gt jej bude lspsie ako vo valcu alebo obycajnom.
@silvusa911 gt kupujes trojkolku? cosmo mas stvorkolku. ja mam zase spirit trojkolku a chcem stvorkolku. teraz zase vaham nad tym gt verso... ach.. ja mam este male dieta, 9 mes. kocik este nadlho a aj na zimu.
@shira_ ano teraz mam 4kolku, gt bude troj. a ak budem mat druhe, asi si ju necham od narodenia. http://www.bestbuggy.co.uk/2012/05/baby-jogger-...
@silvusa911 gt štvorkolesové nie je? ja som nenasla len tu versa, inak pekne porovnanie, aj ta elite je pwkna. ja uz trojkolku asi nechcem, nanajvys tu so zdvojenym kolom len by som potrebovala nejake referencie, ako je to stabilne. prosim potom podaj info ako si spokojna s gt ckom, a hlavne ako je vahovo..
mamulky skusala ste niektora dat na versu eva kolesa z bjc minicka? dik
@shira_ myslim, ze nie je. no som zvedava, tento tyzden by mi mal kocik dorazit. verim, ze budem spokojna.
@shira_ tak kocik uz mam doma, vyskusany. podla mna je super. a rozhodla som sa dobre, ze som zobrala tuto gt verziu. obycajny city mini by asi nebol taky dobry. vcera som s nim presla hocijaky teren, uplne super ide, lahko sa ovlada. vo vnutri je priestrany a zaroven neposobi mohutne navonok. mne sa v nom mala postavila, lozila v nom, pripadne stala na mieste, kde su nozicky a drzala sa madla a tak sme sli. podla mna je dost stabilny. a vazi do tych 10 kg. mne pride uplne super. ked porovnam s teutoniou.
@silvusa911 no super. tak uvidim kolko s tou teutoniou vydrzim. bj cm som videla akurat vcera v meste a nic moc co sa tyka koliesok. gt je istona rozne povrchy lepsia volba.
no ja myslím ze som rozhodnuta pre stvorkolku gt versa. vyssia je aj vaha aj cena, no okrem toho nijaké negativa nevidim... este si to necham trochu ulezat ake v podstate uz ine kociky nepozeram.
posuniem vanicku na BJCM tu de luxe info v ip
@silvusa911 tak buduci tyzden by mi mal prist 👍😀 som zvedava velmiiiii
Ahojte chcem sa spytat ci niekto nemáte city mini zip? Pozdáva sa mi len vsade ho maju iba ma objednávku neviete ci ho nemajú niekde ci je mozne vidieť ho naživo??? Dik 😊
ahojte mam na predaj vanicku na Baby Jogger City Mini s adaptermi aj vajicko Cybex ktore na ne pasuje. cena dohodou
@petka73 ak je to u Teba este aktualne
Baby ako riesite polohovanie noziciek na babyjogger citi mini? Da sa to nejako spravit?
@julienka333 ja to neriesim 🙂, malej to nevadi vobec.
@silvusa911 dakujem. A prosim ta myslis ye zvladne aj rozbite dedinske cesty? A nehrkoce? 😀
@julienka333 nášmu nevadí ,že sa nožičky nedajú dať vyššie a čo sa týka terénu úplna pohoda dokonca som ho používala aj v zime...
@julienka333 ja mam verziu GT a ten je uplne perfektny. velmi som s nim spokojna. vela ludi ma valco snap aj tu ho ma jedna kamoska na dedine a je s nim spokojna. valco ma horsie kolieska ako obycajny mini, takze si myslim, ze aj mini moze byt ok. ale vlastnu skusenost mam len s GT.
@julienka333 Ja mam city mini a som spokojna. Polohovanie moc neriesim, ale ked mam v kociku vela veci tak sa ich snazim posunut pod nohy aby trosku nadvihli. Ale malemu to vobec nevadi.
Bola som s nim aj u nasich na dedinskych cestach ( mimochodom ani mestke nie su o nic lepsie) a v pohode. Nehorkotali vobec. dokonca aj moji rodicia chvalili, co oni vsetko kritizuju. 🙂
Kocky vdaka. 🙂
baby mam otazku, pokazilo sa mi skladanie a otvaranie kocika. ani sa mu necudujem, denne bol non stop otvarany a sklady cca 4 roky den co den... chudak uz mal asi dost, otazka znie, kedze uz nie je v zaruke neviete hlavne v BA a dajakom servise pre kociky? chcem zistit co sa mi to oplati vobec opravovat alebo musim kupit nahradny kocik ☹
@ernuska296 Ahoj, prosim ta, vedela by si mi zhodbnotit tvoj kociarik? Pozeram, ze mas BJ city mini... a ja mam valco snap a zvazujem vymenu. aj ked som spokojna, ale chcem skusit nieco nove. a trosicku sa bojim toho predneho zdvojeneho kolesa... ako sa s nim ide? da sa manevrovat aj jednou rukou, aj ked je zatazeny dietatkom? a co zima a sneh? zvlada to?
Velmi sa mi paci, ale nechcem potom lutovat, ze som mala 4 kolesovy, co by zimu s lahkostou presiel, a vymenila som.... Bud taka zlatucka a venuj mi kustik tvojho casu, nech sa uistim 🙂 pripadne, ak ma nejake negativa (co ma asi kazdy kocik), tak mi napis... co by si na nom menila 🙂 Dakujem krasne vopred :-*
@silvos Ahoj, prosim ta, vedela by si mi zhodbnotit tvoj kociarik? Pozeram, ze mas BJ city mini... a ja mam valco snap a zvazujem vymenu. aj ked som spokojna, ale chcem skusit nieco nove. a trosicku sa bojim toho predneho zdvojeneho kolesa... ako sa s nim ide? da sa manevrovat aj jednou rukou, aj ked je zatazeny dietatkom? a co zima a sneh? zvlada to?
Velmi sa mi paci, ale nechcem potom lutovat, ze som mala 4 kolesovy, co by zimu s lahkostou presiel, a vymenila som.... Bud taka zlatucka a venuj mi kustik tvojho casu, nech sa uistim emoticon pripadne, ak ma nejake negativa (co ma asi kazdy kocik), tak mi napis... co by si na nom menila 🙂 Dakujem krasne vopred :-*
ahojte chcem sa spytat ci model baby jogger city mini 4 gt stvorkolesovy ma polohovanie noziciek
a pozera som hadam vsetky videa co som nasla na tento kocik ale na ziadnom nebolo ukazane polohovanie noziciek a prehadzovanie sportovej casti do protismeru.
mate skusenosti s tymto modelom polohovania noziciek a protismere sedenie chceme kupit. dakujem za info......
@figurka1985 ja mam city mini a som spokojna. da sa ovladat jednou rukou. je urceny skor pre vacsie deti, lebo sa nedaju polohovat nozicky, ale videla som v nom aj 6m drobca. teda hlavne cez leto sa to da, cez simu s fusakom je to asi horsie. a ja meriam 164cm a mne je rukovat akurat. ak je mamicka mensia, urcitwe neodporucam. mne kocik pasuje, ale nisia by mala asi problem s obrubnikmi a pod.

@jetokuko este raz vdaka, si zlata. este rozmyslam nad valco snap, ten si nahodou nemala moznost skusit? nasla som novy v akcii a ma aj polohovanie noziciek. tak este nad nim rozmyslam.