icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

mama10
7. apr 2016

@katrenka111 dobrý deň môžem sa prosím opýtať kde ste dali robiť alebo kúpili tu hviezdičkou podložku?

zuzanaapeter
7. jún 2016

Ahojte mamičky nemáte náhodou na predaj madlo a pláštenku? Alebo poprosím o radu aké madlo a pláštenka pasujú na tento typ kočíka. VĎaka

zigy
7. jún 2016

@zuzanaapeter máš baby jogger city mini? Na ten mi pasuje pláštenka z DM 🙂 sedí ako uliata. Madlo neviem, mám originál.

zuzanaapeter
7. jún 2016

@zigy áno baby jogger city mini. Ďakujem za typ a môžem sa spýtať kde si objednávala madlo?

zigy
7. jún 2016

Madlo som mala už pri kúpe kočíka, ale viem že veľa baby kupujú tuto.:http://www.dladzieci.euro-trade.pl/sk/nasza_oferta/136...

janakkk
27. jún 2016

Zdravím, který fusak je nejlepší na zimu do City mini 4?Aby dobře držel, neklouzal, byl hodně teplý.... Děkuji

miskakamil
28. jún 2016

@janakkk mi mame Elodie details,trocha klze,,inak velka spokojnist.

kafoditka
28. jún 2016

@janakkk ja som mala lodger bunker a spokojnosť...

axelina
28. jún 2016

@janakkk Ja mam emitex. Je dost teply a minimum sa smikne dole. Zmestil sa do neho aj moj skoro 1m syn.

cernusik
30. jún 2016

@dazdovka prosim ta, vedela by si mi s tym pomoct? Problem je aj v tom, ze neviem presne model/ rok. Je to cíti mini s tými penovymi kolieskami.. A to vsetko, co k tomu viem povedat. No najradšej by som bola, keby sa dali dat namiesto nich tie nafukovacie.. Ale to asi nepojde, vsak😏

cernusik
1. júl 2016

Ahojte, este som sa chcela opýtať, aka podložka pasuje do BJ cíti mini.. Ta letná/ zimná od pinkie. Sk co je ako univerzálna nepasuje. Vdaka

silvusa911
1. júl 2016

@cernusik ja mam elodie details, ale smyka sa

dazdovka
1. júl 2016

@cernusik ahoj, kolieska z klasickeho bjcm sa nedaju vymenit za bjcm GT kolieska, ak sa na to pytas... co sa tyka podlozky, nam nikdy nechybala, od konstrukcie sa da cele vnutro odopnut a oprat v pracke

darfi
7. júl 2016

Prosím o radu. Stále sa rozhodujem medzi baby joger míny GT a Britax motion4plus. Baby joger sa bojím 3 kolies taky kočiar som ešte nemala. Nepada to z chodníka? J e vhodný pre 8 mesacne babo?je tu niekto kto ma skúsenosť s obidvoma a vie poradiť? D akujem za každú odpoved

katkuz
7. júl 2016

@darfi ja mam teraz bjcm 3-kolesovy a mala som ine 4-kolesove a co sa tyka stability - hmm nie ze by bol bj nestabilny, ale ked sa schadza z vyssieho chodnika, tak sa niekedy predne dvojkoleso zprieci, ale to je len o zvyku, vykotit sa kocik nevykoti 😀 a myslim, ze je vhodny aj pre 8 mes. babo, hoci zo zaciatku bude trochu stratene v kociku, ale to by bolo v kazdom sportiaku 🙂 nasa v nom bola od cca 9-10 mes. a najskor lezala - neuznavam pasivny sed a pokial sa sama neposadila, v kociku lezala 🙂 uz som pisala, ze mne sa ratalo, ked lezala a davala som ju sediet a opacne, nemusela som uvolnovat popruhy,co v inom kociku bolo nutne...

silviaeli
13. júl 2016

Dobrý den..nechystá sa prosim Vas niekto predať kocik Baby jogger city mini GT???samozrejme v zachovalom stave😉nas je super,ibaže spanie v ňom je uz menej pohodlne..potrebujem niečo take pre syna, šikovne a priestranné, hlavne na výlety kvoli spánku..ak ano ponuknite, alebo aj niečo podobne😊dakujem

kiwi82
14. júl 2016

@renisco ahojky, prosím Ta nečítala som celú diskusiu a bolo to už dávno..... prosím ťa odkial si mala ten nánožník v madle na gt? dakujem pekne 🙂

kiwi82
14. júl 2016

Baby podte do skupiny na FB Baby jogger czech 😉

renisco
19. júl 2016

@kiwi82 vlastní výroba - šila jsem si ho sama

foxinecka
25. aug 2016

Baby nemate niekto zaujem o kupu tasky baby jogger spolu s adaptermi? Cierno cervena, ja som ju pouzivala na GT, ale pasuje aj na city mini.

danger007
7. okt 2016

@foxinecka jaka je cena?

foxinecka
7. okt 2016

@danger007 pozri prosim moj bazarik

baaboo
26. okt 2016

Ahojte. Rozmýšľam o výmene bm4 na bjcm. Odporúčate?

usmievava31
7. jan 2017

Maminky a daju sa niekde zohnat nahradne kolieska na bj city mini?
A da sa kupit aj nahradny potah nevie niekto?

shira_
8. jan 2017

@usmievava31 eurotrade

lili303
10. jan 2017

Dobry den chcem sa opytat ci sa daju polohovat nozicky pri BJ city mini 4kolesovom ?

miskakamil
11. jan 2017

@lili303 nedaju.

lili303
11. jan 2017

A na 3kolesovom? Alebo nejakom podobnom od BJ Potrebujem kocik pre 7 mesacne dieta ale pri prvom sme vystriedali asi 5 kocikov a uz nemam na to nervy chcem jeden a poriadny. Vie mi niekto poradit?

katkuz
11. jan 2017

@lili303 ani na 3-kolesovom. na niektorych BJ (myslim gt?) sa daju, skusenejsie baby poradia 🙂