Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ano su takmer totozne, len nejaky detailik je iny, ale to celkom bezne vidim , ze rozny vyrobcovia produkuju rovnake, aj bebe confort a maxi cosi maju rovnake modely . neviem ci si predaju navrh kontrukcie, alebo sa dohodnu na nejakych proviziach, ked rovnaky vyrobok ponuknu inemu trhu.aj automobilky to robia :O). oba kociky sa mi pacia, mylim ze joggerik ma vacie koliecka malicko, a na britaxe sa mi paci, ze ma ten poistny cudlik pri skladani, a nie popruztek na boku , a je podla mna taky decentnejsi , ale sledujem to len chvilku a kocicek budem pripadne menit az tak na jar, tak nemam v tom este celkom jasno aky, ale rajdujeme denne autom , sice mi dom vlezie cokolvek, ale s tymto netreba extra manipulovat a je popratany :O))
teraz mam do auta bebe confort loola, a na prechadzky bebe confort high trek.
A čo poviete na toto ? Na americkom ebay som našla bjcm za 199 dolárov (nový) čo je po prepočte 153 eur. Keďže nemám nikoho v amerike, oslovila som "slovenský ebay" ktorí to kúpia v amerike, nechajú dopraviť na svoju americkú pobočku a potom expedujú na slovensko. poplatky by vraj mali stáť 25 dolárov.
Som zvedavá čo z toho vyjde , držte mi palce nech to nie je o*eb kým to neuhradím tak je objednávka nezáväzná, tak uvidíme .....
@landrea ahoj,už som kdesi čítala porovnanie tých dvoch kočíkov...a vyššiel mi lepšie bjcm,hoci ten agile je možno o kuštek krajší,ako si napísala 🙂 .Čo si pamatám,tak agile má kratšiu chrbtovú opierku a podľa mňa hoeši striešku ako bjcm 😉 .Tá strecha je na nezplatenie v lete,ja som bjcm v lete mala,ale na tom agile je jeden diel priehľadný...podľa mňa to bude vadiť,ak bude svietiť slnko... 😕
A na jar má prísť bjcm na nafuk. kolesách,myslím,že to by mohlo byť super 🙂 ,možno sa ešte k nemu vrátim,ak ma muž nezabije 😠
@lucula73 http://blog.wildchildgear.com/2011/09/27/2012-b...
jejo , sa mi zazdalo vo videjkum , ze bude rukovat polohovatelna
@landrea
@lucula73 bude aj s nastavitelnou rukovatou, este keby tie nozky zapolohovali...tu je link
hmm , paradne vylepsenia, len ta cena bude asi hooopla
Ináč , ako rýchlo sa dostávajú na trh nové ročníky kočíkov ?Na náš trh myslím.
@tamichloe Marec by mi aj vyhovoval 🙂 vtedy sa sťahujeme a potrebujem sa zbaviť tej trojkombinácie 😀
prosím ťa na ktorej stránke propagujú 2012 ? Ja som našla len videá na youtube.
@kaja79 jááááj nechce sa mi čakať, ale očaril ma 🙂 pri tomto dieťati to už bude posledný kočík ktorý si budem môcť dovoliť ☹ tak si chcem vybrať tak, aby som nebanovala 🙂
@lubinka26 asi mas original na baby jogger city mini.....hej, je teply, dokonca sa da dat vnutro dole a je to iba nanoznik...
@lubinka26 ahoj,tu ho maju... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12119611&tab=0

http://britaxstrollersite.org/britax-b-agile-st...