icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kaja79
13. feb 2012

@katarina6 ahoj, ja mam 4kolku a predne kolesa su odpruzene.

katarina6
13. feb 2012

@kaja79 no hej viem ze tie predne kolesa su odpruzene, no je to take minimalne, a chcem vediet ci sa vam deti netrasu ked idete po nerovnom chodniku, zamockej dlazbe....

kaja79
13. feb 2012

trasie sa drobec trochu, je to ine ako ked je cely odpruzeny.....no ale pri takych malych detoch co maju nestabilny sed, je to asi problem. tento kocik ma este sedadlo zaklonene dozadu, takze pre take 8 mesacne babo by bolo sedenie nepohodlne. a nozky by malo mat dieta v rovine, tak cast na nozky by sa mala vypodlozit....
ja by som odporucila kocik vyuzivat od cca 11, 12 mes.

katarina6
13. feb 2012

@tilly no viem ze to je blbe na nu nevidiet ale je tam okienko, a v 8mes. bude chciet aj tak okukavat okolie a nie mna, ja mam zvedavca velkeho! Noa fakt to vadi ze tie nozicky sa nepolohuju? Mna uz z toho hladania porazi, vzdy ked uz sa takmer rozhodnem pre nejaky koc tak mi niekto nieco povie co tam je zle... a musim hladat odznova... ☹

kaja79
13. feb 2012

@katarina6 ved mas dobry a pekny kocik.Nakukla som ti do albumu 🙂 Este vydrz do leta s nim a potom sa daj na bjcm....oplati sa pockat 😉 😀

katarina6
13. feb 2012

@kaja79 ano ved ja som s snim plne spokojna len ked pojdeme na dovolenku chceme autom prejst viac miest a tolkokrat vykladat z auta je na ostaru... a mozno aj ja sama poletim s malou a neda sa jednou rukou ho zlozit..... tak to len na take pripady cestovne .... inak ja svoj select rada pouzivam je super na prechadzky, pevny... vsetko.... a aj ho budem na 90% stale pouzivat.

lucula73
13. feb 2012

@katarina6 na príležitostné vozenie ho tu kupovali viaceré maminy,čo ich detičky nemali ešte ani rok...podľa mňa v pohode....opierku si sklopíš ako budeš potrebovať....
a nožičky sa dajú vypodložiť,tam je taká diera,dáš tam vankúšik alebo deku a nožky sa pekne zdvihnú....
Inak ten micro nemá takú suprovú strechu ako mini.....v lete by bola možno lepšia,lebo netreba potom žiadnu clonu 😉

katarina6
14. feb 2012

@lucula73 ano viem ze v micre nie je dobra strecha, ale cena ma nepusti, a je to fakt len na obcasne pouzivanie, nechcem do toho investovat viac nez 100 Eur..... len stale neviem ci to micro sa da dat do uplneho lahu alebo len skoro lahu.....

wvwvw
14. feb 2012

ahojte. chcem sa spytat, ci niektora mate BJ citi mini farby stone/black 2011 - je to taky bezovy.... Chcem sa spytat ako je to s udrzbou, ci sa moc nespini, od topanociek napr...ci neni taky usmudlany....
lebo mam dilemu ci tento, alebo 2011 zeleny, alebo pockat na 2012 modry ci stone/sand

tilly
14. feb 2012

@katarina6 jasne, je to kazdeho vec... je to len moj nazor, s dietatom treba komunikovat a nie je zle mat na vyber, kam bude otocene... ale tak ty musis vediet, co potrebujes, ja by som to nerobila.. mam vyskusanych kopec kocikov a viem, co potrebujem, do bjcm by som neposadila ani 8mes. dieta

veronka
14. feb 2012

@kaja79 nechyba ti to polohovanie noziciek?

kaja79
14. feb 2012

@veronka ani nie....drobec malo spal v kociku, kym bol mensi. Ak zaspal tak len cca 20 min. Jemu sa najlepsie spalo v postielke, kde sa mohol krutit. A teraz mam kocik len na rychle presuny a na to, aby si oddychol ak sa vybeha 😀
A do toho roka som mala iny sportak, s tvrdym sedadlom a s polohovanim noziciek .

tamichloe
14. feb 2012

Ahojte dievčata,predavam BJCM kupeny 12/2011,použivany ako 2.kočik,použitý 6x,ako novýý..nemate zaujem?

lucula73
14. feb 2012

@tamichloe 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
a co sa deje

tamichloe
14. feb 2012

@lucula73 Ked ho chcem použivat u nas v dedine,tak potrebujem nafukovacie kolesa ☹

lucula73
14. feb 2012

@tamichloe a uz vies aky otaznik
nepise mi klavesnica,maly mi tu cosi postlacal a neviem to dat naspat..... ☹ ,len tie vsetky vedlajsie znakz mi pise....

tamichloe
14. feb 2012

@lucula73 a ja čitam aky otaznik 😀 😀 😀 elite chcem

lucula73
14. feb 2012

@tamichloe 😀 😀
tak to je super volba,ti zavidim,bude isto spokojna...............a muzik ti to dovoli

kajca50
14. feb 2012

@wvwvw ja mám túto farbu 🙂

wvwvw
14. feb 2012

@kajca50 ani nevies ako si ma potesila 😎 😎 😎 😎

tamichloe
14. feb 2012

@lucula73 no dovolil ako tak,len je to dost prachov,hladala som alternativu lacnejšiu,no baby že je super 😵 😵

lucula73
14. feb 2012

@tamichloe máš podmienku nafukovačky?to tam máte také zlé cesty??lebo aj my tu máme skoro samé panelové,hrkotavé,mne tiež bolo ľúto toho kočíka,aj to bol jeden z dovodov,prečo som ho predala skor ako zničila 😝

tamichloe
14. feb 2012

@lucula73 to ano,je taky krasny že mi ho je luto..a ty už si sa rozhodla?ten čo pozeraš,ved stoji tolko čo elit

lucula73
14. feb 2012

@tamichloe neviem koľko stojí elite,ale ja ak aj kupim kočík,tak nový isto nie 😉

tamichloe
21. feb 2012

@lucula73 ahooj už si sa rozhodla ktorýý??

tehula
21. feb 2012

baby, mate niekto univerzalny nanoznik na BJMC? viete odporucit, co sadne? alebo aky usit?

lucula73
21. feb 2012

@tamichloe ☹ 😝

majka_k
21. feb 2012

Baby ak vas mozem niektoru majitelku BJCM zmerat vysku kociku, myslim po rucku. Ja som totiz prcek ( 164 cm ) a mam obavu ze bude vysoky na mna, DAKUJEM 😉

tamichloe
22. feb 2012

@majka_k od zeme po ručku 101cm 😵

lucula73
22. feb 2012

@majka_k ja mám 182cm a bol mi akurát.už to tu preberali kočky,že može byť trošku problém pri nižších postavách,hlavne ak tlačíš do kopca...