Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
baby, mozte mi niekto odfotit, ako sa upina nanoznik na kocik? Chcela by som si skusit nanoznik usit, len netusim, ako sa to dole upina, kedze nohy sa nepolohuju a teda to nemam kde podsunut a zastoknut.
Dakujem
Inak niekto tu pisal, ze by tam nedal mladsie ako rocne dieta. Ja v pohode vozim prilezitostne uz od 7mesiacov malu a neni problem. Nohy ma este kratke, cize netreba polohovat, do lahu ide, a opierku mam tvrdu co sa tu rozoberalo.
Ale suhlas, ze niektore deti potrebuju vidiet mamu, cize musia mat prehadzovatelnu rucku
A mam odskusany na snehu nasu 4kolku a nebol problem. Skor som mala problem s robustnymi velikymo kolesami. No mozno rozdiel je fakt 4 a 3kolka, lebo 4kolka ma jednoite kolieska vpredu
ahojte zienky,mam na predaj baby jogger city mini+madlo+2x podlozka,ak by ste mali zaujem. za nizucku cenu. my sme ho par krat pouzili,maly chce chodit sam a v kociku mi place. preto ho nechcem doma drzat a nech radsej potesi inu mamicku.je to sikovny,prakticky kociarik. a uzasny na bliziace sa leto,ma vetranie a uzasnu striesku proti slniecku. na cene sa pripadne vieme dohodnut 😉
@gossipy_girl ahoj akej farby máte kočík??
cierny,je univerzalny pre dievcatko aj chlapceka. je to vyhoda,lebo si mozes dokupit podla vkusu doplnky,ako su podlozky,slnecnik,tasku vo farbe aka sa ti paci.a ku ciernej sa vsetko hodi.
Baby, ktore mate bjcm mohli by ste mi odmerat vzdialenost medzi zadnymi kolesami. Niekto tu spominal, ze je dost siroky. Tak ma to dost zaujima, kedze vazne uvazujem o kupe tohto kocika.
Holky kolik je opravdu váha kočárku, byl by někdo tak moc laskavej a zvážil se s ním?nevím, zda věřit tý váze co se uvádí oficiálně, díky moc
@sheherazada123
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
v prvom stlpci máš city mini...........7,63kg
ja som ho nevážila,ale myslím,že viac ako tých 8kg nemá,lebo máme ešte jeden 11kg kočík a ten je veru ťažší 😉
Tak to nie je pravda.Ja mám štvorkolku a bez problémov ju ovládam aj jednou rukou.je to suprový kočík,hlavne je neokúkaný a s farebnou podložkou vyzerá luxusne 🙂 samozrejme je to vec názoru 🙂
@stazina1 máš do neho podložku? dala si si šit?My sme tiež kupili 4 kolesový v červ.farbe,zajtra má dojst 😀
baby, ktoré máte výšku cca 166 cm, ako sa vám jazdí s kočíkom? nie je vám vysoký?

kočky, na jar budem predavať moj baby jogger duo, pre dvojičky a mam tam dve podložky, nepotrebujete? Určite sadnu aj do mono kočíka, praveže aj lepšie, lebo som ich mohla aj o 1cm užšie urobiť do toho mojho......je tam otvor, aby sa kočík dal zložiť