icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

hviezda22
22. feb 2012

kočky, na jar budem predavať moj baby jogger duo, pre dvojičky a mam tam dve podložky, nepotrebujete? Určite sadnu aj do mono kočíka, praveže aj lepšie, lebo som ich mohla aj o 1cm užšie urobiť do toho mojho......je tam otvor, aby sa kočík dal zložiť

tamichloe
22. feb 2012

ahojte dievčata,pridavam fotky bjcm a elite,pre porovnanie,niektore ste tu písali,že sa neviete rozhodnuť medzi elite a mini

a znižujem cenu mojho mini,nechcem mať doma dva pomerne dosť drahe šporťaky

lucula73
22. feb 2012

@tamichloe jej,ty ho už máš doma? aký je,testovali ste? 🙂

@hviezda22 a už máš kupcu?lebo jedna kamoška nad ním uvažuje,by som s a spýtala... 😉

tamichloe
22. feb 2012

@lucula73 zajtra ho budeme testovať 😵

hviezda22
22. feb 2012

@lucula73 este nemam kupcu,opytaj sa, viac cez IP 😉

tilly
23. feb 2012

@tamichloe na tych fotkach vyzera elite o dost vacsi... ja som ich spolu naraz nemala, tak som to porovnat nevedela...

a si zatial spokojna? lepsie sa jazdi s elite, ze? 😉

tamichloe
23. feb 2012

@tilly je riadne velky oproti mini,robustny ako si povedala...ešte sme vonku neboli,malička je chora,no vnutry ju vozíme,a ide uplne lahučko oproti mini,je suprovy,nadherny...len keby nebol taky ťažkyyy ☹ 😀 😀

zuzikkaa
autor
23. feb 2012

@tamichloe ma elite aj nejake madlo??

tamichloe
23. feb 2012

@zuzikkaa ano,pasuje to čo aj na mini

kosatka2
24. feb 2012

ahojte babenky rada by som kúpila madlo a nanožnik na city mini,neviete o niekom kto predáva???Píšte mi na mail Kosaka2@azet.sk

tehula
25. feb 2012

baby, mozte mi niekto odfotit, ako sa upina nanoznik na kocik? Chcela by som si skusit nanoznik usit, len netusim, ako sa to dole upina, kedze nohy sa nepolohuju a teda to nemam kde podsunut a zastoknut.
Dakujem

Inak niekto tu pisal, ze by tam nedal mladsie ako rocne dieta. Ja v pohode vozim prilezitostne uz od 7mesiacov malu a neni problem. Nohy ma este kratke, cize netreba polohovat, do lahu ide, a opierku mam tvrdu co sa tu rozoberalo.
Ale suhlas, ze niektore deti potrebuju vidiet mamu, cize musia mat prehadzovatelnu rucku

A mam odskusany na snehu nasu 4kolku a nebol problem. Skor som mala problem s robustnymi velikymo kolesami. No mozno rozdiel je fakt 4 a 3kolka, lebo 4kolka ma jednoite kolieska vpredu

gossipy_girl
6. mar 2012

ahojte zienky,mam na predaj baby jogger city mini+madlo+2x podlozka,ak by ste mali zaujem. za nizucku cenu. my sme ho par krat pouzili,maly chce chodit sam a v kociku mi place. preto ho nechcem doma drzat a nech radsej potesi inu mamicku.je to sikovny,prakticky kociarik. a uzasny na bliziace sa leto,ma vetranie a uzasnu striesku proti slniecku. na cene sa pripadne vieme dohodnut 😉

6mia6
7. mar 2012

@gossipy_girl ahoj akej farby máte kočík??

gossipy_girl
7. mar 2012

cierny,je univerzalny pre dievcatko aj chlapceka. je to vyhoda,lebo si mozes dokupit podla vkusu doplnky,ako su podlozky,slnecnik,tasku vo farbe aka sa ti paci.a ku ciernej sa vsetko hodi.

inetka
8. mar 2012

Baby, ktore mate bjcm mohli by ste mi odmerat vzdialenost medzi zadnymi kolesami. Niekto tu spominal, ze je dost siroky. Tak ma to dost zaujima, kedze vazne uvazujem o kupe tohto kocika.

sheherazada123
8. mar 2012

Holky kolik je opravdu váha kočárku, byl by někdo tak moc laskavej a zvážil se s ním?nevím, zda věřit tý váze co se uvádí oficiálně, díky moc

lucula73
8. mar 2012

@sheherazada123
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
v prvom stlpci máš city mini...........7,63kg
ja som ho nevážila,ale myslím,že viac ako tých 8kg nemá,lebo máme ešte jeden 11kg kočík a ten je veru ťažší 😉

veronka
8. mar 2012

@tehula ako sa ti jazdí so 4kolkou, keď baby tu písali, že sa ťažšie ovláda ako 3 kolka

stazina1
8. mar 2012

Tak to nie je pravda.Ja mám štvorkolku a bez problémov ju ovládam aj jednou rukou.je to suprový kočík,hlavne je neokúkaný a s farebnou podložkou vyzerá luxusne 🙂 samozrejme je to vec názoru 🙂

zuzanahor.
8. mar 2012

@stazina1 máš do neho podložku? dala si si šit?My sme tiež kupili 4 kolesový v červ.farbe,zajtra má dojst 😀

tehula
8. mar 2012

@veronka jazdi sa mi super, nemam pocit ze sa horsie ovlDa jak trojka, hazdila som oboje. Ja by som trojkolku nechcela prave ak potrebujem casto jazdit jednou rukou, ked v druhej drzim dalsiu dceru, tak na obrubnik by sa mi s trojkolkou zle islo.

tehula
8. mar 2012

@inetka tusim 63cm to bolo co to niekto meral

tehula
8. mar 2012

@stazina1 ja som si dala sit ruzovu s kittynkou a aj ruzovocierny nanoznik. Ked dorazia dam foto

veronka
8. mar 2012

@tehula aký máš, čierny? máš aj nánožník? ja mam gesslein F4 buggy, ale ten by som chcela predať a kúpiť bbj city mini, len som nevedela, či trojku alebo štvorku, ale keďže plánujeme druhé mimi, takže lepšia bude asi tá 4 kolka ako píšeš.

veronka
8. mar 2012

@tehula mne sa páči aj GT, ale kedze maly uz bude mat 2 rocky, tak asi by bola zbytocna, a city mini je predsa aj lahsi ako gt, teda myslim, ked ma nafukovacie kolesa

veronka
8. mar 2012

baby, ktoré máte výšku cca 166 cm, ako sa vám jazdí s kočíkom? nie je vám vysoký?

nana85
8. mar 2012

@veronka ahoj,ja tak mam a v pohode sa s kocikom jazdi

nana85
8. mar 2012

@inetka mam ho v aute,neviem presne ale je to okolo 60cm,je dost siroky

inetka
8. mar 2012

@tehula @nana85 dakujem

veronka
8. mar 2012

@tehula aké staré máš dieťa?