Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zuzanahor. ahoj, vyska madla sa da nastavovat. z vnútornej strany su gombiky, zatlacis, nastavis. 😉
@zuzanahor. ďakujem, tak ho asi predsa aj ja kupim, aj ked som povodne chcela GT, ale ten bude vacsi a urcite aj tazsi ako klasicke mini, len este predat F4 a sup donho 🙂
@veronka určite nebudeš lutovat kúpu 🙂 my sme mali doteraz casualplay trojkolku,takže som chcela zmenu na 4 kolesový,neda sa to porovnat oproti tomuto.Je lahučkú,večší a ovládanie jednou rukou..... 😀
Ahojte,pred niekolkymi mesiacmi sem niekto dal link na pani,ktora sije podlozky do bjcm.Neviem to najst ani za svet,viete mi niekto poradit? vdaka
Dnes som si bola okuknut nazivo bjcm a musim povedat, ze je fakt perfektny. Oproti nasej S4 je superlahky, lahucko sa ovlada a co je velke plus tak v nasom kufri nezaberie az tolko miesta. Malej sa v nom hadam bude pacit, vyzerala spokojne tych par minut co v nom sedela. Len sa neviem rozhodnut ci troj- alebo stvorkolku.
@veronka nemam este foto v bjmc, lebo ho pouzivam len ako druhy kocik ked ideme do mesta. Ale kolesa su odpruzene predne
@elixia ak mozem ja odporucit, ja som objednala od tejto pani z ceskeho mmb nanoznik aj podlozku. Zda sa mi, ze ma lepsie ceny ako konvalinka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387
@inetka ak ti mozem poradit, tak 4kolka sa lepsie ovlada, skusala som obidve v obchode. posadila som aj maleho... Povodne som chela velmi 3 kolku ale prekvapilo ma aku silu som musela pouzit na zatacanie a proste karovanie jednou rukou ☹ mala ju kamoska, tak som si s nou dala prechadzku a nebola som spokojna 😒

Baby, dnes mi dorazil 4koles.BJ 😀 je super aj dobre sa ovladaaj jednou rukou a je lahučký 🙂
Mám ku nemu aj madlo a je hrozne vysoko....Dávid ho má až pred očami 😒 to aj vy máte tak vysoko?