Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
holky fakt ta čtyřkolka se jezdí líp jak 3kolka? Já chci tu trojkolku, ale chci s ní dobře manévrovat🙂)) Jinak co se pevnosti části na sezení týká, myslím, že nevadí, když je ten sed - pod zadkem měkčí ne? V nosítkách taky mimčo nesedí na tvrdým prkně ne? Opěrka zad by měla být pevná, to jo, ale pod zadečkem myslím, že to až tak velkou roli nehraje, nebo jo? Já si ted objednala ten zelenej a nemůžu se dočkat🙂
jinak ještě mám zkušenost s radami prodavaček, nebrala bych je tak úplně vážně, copak ony s ním v terénu jezdili snad? Mě nedávno v obchodě jedna prodavačka odrazovala od kočáru, že se s ním bude špatně jezdit, že má malá kolečka a při tom od mamin na netu za jízdní vlastnosti samá chvála.
@sheherazada123 opacne, s trojkolkou sa lepsie jazdi ako s 4kolesovym bjcm
@tilly tak vela športuješ?Podla mna je vnutro elite priestranejšie ako city mini...fakt je ten pultik lepši?my mame madlo,zatial schovane,nepoužite,až v lete ho využijeme,uvidim...ja tiež by som do auta chcela niečo menšie,lahšie,na leto,ako hovoriš,nemienim malu nahanat po obchode..no moj mm už nechce ani počuť...zvažujem nad nunou,no použitou,baby si ju chvalia,a niektore ju použivaju aj s fusakom,pre dost velke deti..daj fotku cyklovozika 😵 😵
@sheherazada123 skusenosti predavaciek... pokial to nie je mamina, co ma vyskusane v praxi vsetky kociky, co ma na predajni, tak ich neberiem vazne... vacsinou je to tak, ze mam o kociku nastudovaneho viac ako samotna predavacka, cize na ich rady vobec nedam
@tamichloe cyklovozik este nemam doma, idem pre neho do prahy koncom tyzdna... my sportujeme, hlavne vela bicyklujeme, chodime na dovolenky bicyklovat a chcem zacat korculovat a tak a hlavne som chcela ten cyklovozik skusit, lebo uz som mala dva 😀 a chcela som skusit spicku, ci to stoji za tie prachy...
fakt neviem, ci mam kupit XT alebo bjcm...
@tilly no,v tomto ti neporadim ,spytaj sa frlky,ona aj predava xt,asi nepoužity..a mala bjcm....golfky som mala,no nie take drahe,ale za bcjm by som ich nevymenila,lebo city mini je luxus oproti nim luxus....aj ja by som mala viac športovat..a zhodit,o čom snivam..no to je do inej temy 😀 😀 😀
tamichloe, nunu jsem chtěla původně, ale prostě je úzká a krátká opěrka zad. Jezdit se s ní bude dobře, ale pro mě je malá🙂 mimochodem, to je ten kočár, od kterého mě prodavačka odrazovala🙂))) Ale neříkala, že je malá, ale že s těmahle kolečkama nikam nedojedu.-)))) což si nemyslím
tilly ta si měla 3 i 4 kolový baby jogger city mini?
já bych šla do xt pokud bych neměla terénnější vozítko, ale pokud budeš mít vozík, tak bych šla do lehčího city mini.-)
@sheherazada123 ja som mala elite, resp. mam elite, ktory chcem vymenit za 3 kolesovy mini, ale v obchode maju len 4 kolesovy, tak neviem, ci mam zobrat ten, lebo vraj sa s nim horsie manevruje...
@xlea predas trojkolku? 😀
@tamichloe foto klame, ja mam od vydaja +15 kg a teda chcela by som 10 dat dole... na leto sa mi podari tak 8... a v zime to mam potom spat...
baby tak s cim sa jazdi s 3 ci4 kolkou?
@ukulelembo 😀 😀 😀 😀 😀 zlataaa... no prutik, ale riadne nafuknuty 😀
@ukulelembo
@tilly veru aj som si myslela že si vymyšla 😀 😵 😵 😵 😵

@tamichloe musim dat elite prec, lebo som kupila novy cyklovozik za takmer tisicku a ten sa da pouzivat aj ako sportovy kocik, tak su mi zbytocne dva sportove kociky, potrebujem nieco vyhradne na cestovanie a do nakupakov (kam zas az tak casto nechodime, ale tak predsa, bez kocika sa neda tam ist, to by som ho len nahanala)... zvazujem maclaren XT a bjcm, XT kvoli skladaniu do golfovych palic a ma polohovanie noziciek a bjcm ma zas neskutocnu vyhodu v tej tacke, mi to mame na elite a to je parada... si bez toho neviem predstavit fungovat 😀 inak ked porovnas vnutorny priestor elite a bjcm, je tam rozdiel?
@xlea aku mas farbu?