icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

nadenkaaa
28. apr 2012

@veronka zatial pouzivam brio co mam od narodenia a okrem toho na zaciatku temy dali baby nejaky typ co trosku vydvihnes tie nohy 😅 aleja som rozhodnuta lebo klady vyvazuju ten nedostatok 😉
a na dedinu asi fakt to gtcko 😉 ja byvam v za tak snad vydrzime aj s bjcm 😉

lucula73
28. apr 2012

@veronka ja som to tu fotila,tam pod tie nožky zvnútra ak dáš daky malý vankúšik alebo baby písali nafuknuť dáky balon,tak vyplníš ten priestor pod nožičkami a vydvihnú sa vyššie a pomože to veľmi,aby nohy neviseli 😉

pondelnicka
29. apr 2012

niektoré tú spomínali, že BCMJ majú v Alltoys v Blave... Nemajú... 😖 Dnes som obehla Avion aj Euroveu.... 😒 A to som tam krvopotne dotiahla aj manžela... Všetky sú vypredané a nevedia, kedy príde ďalšia dodávka.... 😠

tehula
1. máj 2012

@pondelnicka ak si najdes cas, skus pozriet este do Kocikova na Drienovej, tam zvykli mavat, ale tiez skoro stale vypredany len na objednavku bol a ja som videla napr osobne v Bernolakove v Samo-kociky, tam mali 3kolku. Skus najprv obvolat, aby si sa tam netrepala zbytocne

greeny
2. máj 2012

@pondelnicka ahojky, tak dorazil mi ten nanoznik a je dost dobry. zospodu mam uchyt okolo koliecok, zboku je taka gumicka okolo konstrukcie. ako trochu zboku moze nafukat ale to schovanie do madla je super, ze iba vyrolujem. paci sa mi to.vsak pofotim a pridam potom aj foto

pondelnicka
3. máj 2012

@tehula to Bernolákovo ma už napadlo, len cez týždeň nemám šancu a víkendy máme dosť narvaté... 😒 Ten alltoys som obehla len vďaka tomu, že majú otvorené aj v nedeľu a boli sme u svokrovcov... Však sa raz k tomu kočíku dostanem.... 😉
@greeny jeeej, dosť skoro ti to prišlo... Teším na fotky, tiež rozmýšľam, že keď bude kočík, tiež objednám iba tento nánožník, na zateplený vybodnem a vybavené.... 😎

mirkahan
3. máj 2012

Ahojte potrebovala by som poradit konecne som sa rozhodla ze kupim BJCM 2012 ale neviem sa rozhodnut ktoru farbu pre chlapceka

mirkahan
3. máj 2012

Rozmyslala som nad zelenou modrou alebo tou sedo hnedou aku by ste vybrali vy??? Dakujem

zvatzvat
3. máj 2012

Zdravim vsetki mamicky.Mila pondelnicka v Ba v Alltoys mali BJCityMini jeden kus fijalovy bola som ho tam omrknut ale pred 4 dnami sa tam pobrala kupit tento kocik Kamaratka a tiez jej povedali ze momentalne je vypredany 😒

zvatzvat
3. máj 2012

mirkahan ak by som mala moznost vyberu kupim ten sedo hnedy ale momentalne som rada ze mame cerveno sivy aj ked nazivo su vsetki ovela krajsie .mamicky nepredavate niektora podlozku do tohto kocika??? ak ano napiste mi prosim 😎

bamarama82
3. máj 2012

@mirkahan mne sa paci ten hnedy-bez konkurencie....

bamarama82
3. máj 2012

baby nevrzgaju vam tie kociky??? city mini?

michaela14
3. máj 2012

@mirkahan zlaticko ja mam objednany ten cierny 😀 ale aj ten sedo hnedy je krasny 😵

mirkahan
3. máj 2012

@michaela14 ja som nechcela cierny lebo mam teraz tak som chcela zmenua objednavali si aj madlo a tu podlozku na spevnenie chrbatika alebo to tam netreba. Kolko je asi dodacia lehota nevies potrebujem ho na jun ked pridem na SR 😀

michaela14
3. máj 2012

@ ja som objednala s madlom, mne povedali cca mesiac

lucula73
3. máj 2012

@mirkahan mne hnedý alebo čierny 😉

mirkahan
3. máj 2012

@michaela14 dakujem a tesim sa na stretko asi objednam ten hnedy
@lucula73 dakujem 😀

zvatzvat
3. máj 2012

@bamarama82 mne moj kocik zatial nevrzga.Mamicky mate niektora skusenost ze by tento BJCM vrzgal??? ja ho pouzivam len tyzden 🙂

mirka007
3. máj 2012

My mame objednany fialovy 🙂 zajtra rano nam pride 🙂

bamarama82
4. máj 2012

@lucula73 ahoj aj ty mas bjcm alebo stale fusion? u mojej malej vyhrava stale fusion, aj v nom pohodlne zaspi, v bjcm je taka stiesnena, a pritom je dost drobna

lucula73
4. máj 2012

@bamarama82 mám fusion,predávam ho a chcem niečo na leto a neviem čo 😠 ,bjcm som predala na jeseň 😀

lucula73
4. máj 2012

@zvatzvat vrzgal viacerým babaám,ale stačí kolieska prestriekať wdčkom,to je taký spray a malo by to pomocť 😉

zvatzvat
4. máj 2012

@lucula73 tak to je ok lebo kolieska sme na kazdom kociku pravidelne takto odrziavali 🙂 a mam sa pripravit na nejake dalsie nedostatky???

bamarama82
4. máj 2012

@lucula73 a nunu nechces? ja som sa nevedela rozhodnut, vyhrala na bj strieska ta ma dostala, ale hviezda mi tam nehcce sediet max. vo fusione lebo ten je veliky.

greeny
4. máj 2012

@mirkahan mne sa paci zeleny

greeny
4. máj 2012

@pondelnicka pripajam foto toho nanoznika v madle, konecne som ho pouzila v reale, je super 😉 a ukazka ze latka dobre odpudzuje vodu, dnes som fajne zmokla,ale mala nemala mokru ani nitku 🙂

greeny
4. máj 2012

@zvatzvat aj mne trochu vrzga, ale co som videla ine kociky tak to je nic oproti tomu 😀

nadenkaaa
4. máj 2012

@mirkahan ak by som mometalne nemala hnede brio tak idem do hnedeho ,inak ja pre zmenu pojdem do cierneho BJCM

mirkahan
4. máj 2012

@nadenkaaa uz je hnedy objednany tak hadam nebudem lutovat potom pridam foto 😀

nadenkaaa
4. máj 2012

@mirkahan budem sa tesit 😉 som zvedava ako bude vyzerat na nie oficialnych fotkach ktore su k dispozicii na nete 😉