Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@xlea len mne maly spava v kociku zasadne na boku, od malicka, na chrbte spal max 2 krat aj to az ked sa pretocil, zarazila ma ta 48 cm opierka, to ma aj moja f4 taku dlhu, a preto som hladala nieco s dlhsou, ale na tu strechu fakt iny kocik nema, keby sa tak dal kocik vyskladat podla vlastnychtpredstav 😉
@lucula73 S Patronom tiež prejdem a naozaj všade, je to malý tank, ale prídem domov a som na odpadnutie ☹
Možno po Patronovi bude každý easy 🙂 Kámoška má práve Mutsy Urban Rider o rok staršieho syna a skoro som ho vyklopila, keď som ho skúšala, lebo som poriadne zabrala, nečakala som takú ľahkú jazdu 🙂 a musela som zaaretovať kolesa, lebo takú ľahkosť by som ani nezvládla 😀
@veronka
@lucula73 mne maly dnes spal na boku... dala som to do uplneho lahu... strieska moc nedrzala, aj tak sa chystam kupit clonu, aby mohol spat... moj ma 92 cm a bol tam v pohodicke, hlavu nemal uplne pod strieskou, cca. 2cm pod nou a nohy mal tak akurat... cca. cm este pretrcal kocik... a po zlozeni je asi ako elite... foto zlozeneho mam vo fotoblogu
http://www.predeti.sk/kocik-fusion-polar---deta... aj apple maju za tu cenu
@tamichloe Až som teraz prinútila manžela odvážiť nášho krásavca, ktorý má mať podľa údajov výrobcu 15kg, tak je to 17,5kg. Je to teda pekná podlosť. Už sa ani nedivím, že pri svojich 53kg a 162cm som uštvaná pri ťahaní cca 30 kg (17,5kg kočík+10kg mrňus+ nějaká batožina min 2-3kg).
Takže som asi zbytočne vyplašená, zrejme to bude pohodička pre mňa s akýmkoľvek BJ, čo sa týka váhy i ovládania 😀
@veronka integrovaný nánožník majú všetky concordy,je zazipsovaný v madle....taký tenučký....ja som mala ešte ušitý taký zateplený na zimu 😉
a pláštenku do dažda by mali mať tiež všetky nové kočíky...ale je taká dosť nafigu,univerzálna tiež pasuje 😉 .Čo sa týka ovládania,tak neviem či je kočík,čo sa lepšie karuje....v teme o kočíku sú baby,čo mali x kočíkov a všetky ti povedia,že tento sa karuje naj.....fakt ho aj jedným prstom ukaruješ 🙂

@veronka však príd do temy concord.....tilly tam už písala,že sa krásne zmestí.........ona má ten kočík totiž odo mňa 😀 😀