icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tehula
28. máj 2012

baby ja sa vratim este k BJMC ak mozem. Jedna kocka tu pisala, ze kupila na cestovanie prenosnu tasku od sunshine kids. Poskulujem po nej, ale ani na amazone nie su nejake super ceny
Origo BJ taska je zbytocne draha, kedze to ani nevyuzijem, chcem len do lietadla to pouzivat
Neviete o niekom, kto by tasku predaval? Lebo sice je predcasne hovorit, ale ak bude mladsia ako starsia, tak kocik uz o rok absolutne treba nebude, ak tak iba na rychly presun, ale uz by som ho asi netrepala na daleke cesty.

tilly
29. máj 2012

@lucula73 ha ha, ze poslusny 😀 nie je... ked som ho tam davala, tak vzdy nasilu, resp. ukecala som ho...
fakt plakal, ze nechce ist s inym 😀 zlaty, to moji su tak zvyknuti, ze im je jedno, do coho sadnu 😅 😀

@veronka moj vazi cca. 13kg, tlaci sa dobre, v pohodke, ale ja som mala bj elite, ten isiel uplne ako po masle, cize je to pohodka...

tilly
29. máj 2012

@tehula ja som mala taku univerzalnu tasku emitex... stala asi polovicu

tehula
29. máj 2012

@tilly a uz ju nemas? Ze by si ju odfotila? Kde si ju prosim kupila? Lebo ja som emitexy nasla len asi za 42eur, co je tiez dost na 1-2pouzitia

erika2352
29. máj 2012

A nemáte tento kočík niektorá už na predaj? Mne by kľudne stačil aj používaný, ale bez vady. Ďakujem

tilly
29. máj 2012

@tehula nemam

tilly
31. máj 2012

baby, neviete, ci ma niekto na predajni v BA vystavene GTcko?

lumimka
31. máj 2012

@tilly v kocikove nemaju a ani neplanuju.. inde neviem, kde by mohli mat. Este babymarket ich ma na strake, ale na predjnu ichh neobjednavaju..ja by som si ho tiez chcela obzriet live.

tilly
31. máj 2012

@lumimka cize v BA vobec nebude ani elite ani gt? kuuurnik... cize najblizsie v tt v bambini?

lumimka
31. máj 2012

@tilly elite v kocikove maju..este minuly tyzden dostali tovar, len pri Gtcku ohrnala pani nosom, akoby sa nikdy nemal predat, keby ho mali.

tilly
31. máj 2012

@lumimka aha, dik, skusim zajtra aspon elite este raz... aj ked sme ho mali, ale davnejsie a s fusakom... tak by som ho este omrkla 😅

lumimka
31. máj 2012

@tilly a aky bol elite? Videla som Tvoje foto, porovnanie s mini, a zlozeny je vacsi len o tie kolesa, ze? Alebo zaprace cely kufor? Ja neviem si ist o elitu, ci GTcka.

tilly
31. máj 2012

@lumimka na golfe mi zapratal skoro cely kufor, ale teraz mam vacsie auto, tak mi je to jedno, ked ho porovnavam s mini, tak 1000% lepsi, GT som nemala v ruke, neviem...

6mia6
31. máj 2012

@lumimka tak túto dilemu riešim aj ja. Ani jeden som nevidela nazivo, obávam sa ze ani neuvidim, ale jeden z nich by sa mi hodil. 😀

tuleniq
31. máj 2012

Ahoj, tak som nakoniec BJ nevzala ani neden. City mini je naozaj pri mojich 162cm vysoký a tým, že nemá nastaviteľnú rukovat, tak pre mňa nepoužiteľný, Britax je o kúsok lepší, ale i tak to nie je ono. Naviac som bola veľmi sklamaná rozkládaním. Pri rozkládaní Elite, keby boli kolesá od blada, by som bola ja celá od blata tiež. Nedokázala som ho rozložiť, aby som sa aspoň 2 (skor 3) krát neotrela o tie kolesá. Je to naozaj škoda, lebo inak sú super. Mať pár cm viac, beriem 🙂 Teutonia je super, škoda, že ma tak nízku opierku chrbta. Nakoniec som úplnou náhodou objavila Brio Go (

https://www.youtube.com/watch?v=7ba2Wwld_9s

a je moj 🙂 Je to naozaj najlepsie co som nasla. Je funkcny, lahky, skladny, pevny. Vyborne odpruzeny, priestorny. Uvidim ako sa osvedci v praxi 🙂

6mia6
1. jún 2012

@tuleniq GT nemali?
Veľa stastnych kilometrov.

lilla244
1. jún 2012

ja som dnes kupila city mini a som (zatial) nadsena 🙂

nadenkaaa
1. jún 2012

@tuleniq ja mam brio od narodenia a idem ho prave vymenit za BJCM 4 kolesovy all in black 😉 a brio pojde pekne uschovat pre druhe baby casom 😵 ale brio je dobra volba ale teraz potrebujem nieco skladnejsie a to ppodla mna BJCM splna 😉

matapeto81
1. jún 2012

Ahojte..aj ja sa pridávam k majitelkám BJCM 😉 😉 máme ho cca 2týždne a úúplná spokojnosť 🙂 🙂 🙂 🙂 a to som už čo-to skúsila 😀 😀 lahučký,priestranný,skladný a to som myslela že iba golfáče sa super zmestia do kufru,ale toto je úplná placka po zložení 😀 😀 môžem vrelo odorúčať 😉 😉

tuleniq
1. jún 2012

@6mia6 GT nie, iba CM a Elite som skusala.
@nadenkaaa urcite namiesto golfiek dobra volba. celkove je to dobry kocik, len nie pre nizku postavu, pre mna je to dost neprirodzene vysoke drzanie, ktore by bolo unavne, to rozkladanie je u CM vcelku ok, u Elite mi vadilo.
Casom mozno na nakup namiesto golfiek tiez nejaky za bazacku kupim, na kratke prechadzky/nakup v poho by som zvladla.

tuleniq
1. jún 2012

@nadenkaaa Ale som rada, ze mam pozitivny ohlas z praxe na brio, lebo som o nom vobec nepocula a spolahla som sa iba na svoju intuiciu 😀 a mraky vyskusanych kocikov v obchodoch 🙂

nadenkaaa
1. jún 2012

@tuleniq ja som mala respektive mam len brio a bola to dobra volba od zaciatku/hoci poviem pravdu favoriti boli uuuplne ini -ale stacilo raz dostat do ruk brio a uz som bola jasna 😀 preto nelutujem a tym ze som dobre vybrala nemala som tendencie skusat milion kocikov 😀 a preto si ho nechavam aj pre druhe baby 😉 je lahky, dizajnovy-ciste tvary,,ma priestranny kosik ,otocnu sportovu casta a aj vanicka je otocna ,polohovatelnu rukovat velku strechu takze urcite splnil vsetko co som ocakavala a potrebovala 😉 a verim ze bjcm bude rovnako dobry miesto golfiek 😉 lebo golfky vyberam uz od zimy a cakala som na novu kolekciu 😉

erika2352
2. jún 2012

myslíte, že je kočík ozaj vhodný od 6m, ako je to uvedené pri kočíku? Mne príde strašne veľký pre také malé bábo. Čo vy na to?Mám možnosť predať hlboký a kukám po športových.

tamichloe
2. jún 2012

@erika2352podla mna od 6m je vhodny elite,bcjm urcite nie,ten tak od roka,je to moj nazor,mala som aj mini a teraz mam elite

xlea
2. jún 2012

@erika2352 moj nazor je ze pre 6mesacne babo je BCJM obrovsky kocik, ja som ho malej kupila ked mala 8 mesiacov a to tam bola este stratena, ale zvykla si velmi rychlo.

monda17
2. jún 2012

@erika2352 prišiel mi v stredu a Alexei je v nom tiež stratený, určite nieje pre 6 mesačne babo. Maxim ma v nom tiež miesta habadej. Porovnavam s kočíkom čo som mala (stale mam) pred tým (BJCS) Oproti tomu je to sedenie obrovskeee. Dufam, že si tiež nan velmi rýchlo zvykneme. Dosť mi vadí ta nožna brzda, BJCS mal ručnu ... nedrala a nešpinila som si topanky 😀

tehula
3. jún 2012

tak ja mam sice nie velmi velke dieta. Ma dnes presne rok a 74cm a 9100gr, ale BJMC pouzivame asi od 7mes. Je sice kocik vacsi, ved to tu mnohe kocky ako vyhodu uvadzaju, ze ozaj aj starsie deti sa tam v pohode zmestia, tak jasne, ze opierka je na take dieta vysoka......ale nemam pocit, ze nie je vhodny pre dieta do roka, ved aj pasy sa daju regulovat, aj da sa dat do odpocinkovej polohy, dokonca poriesit aj vypodlozenie noziciek....podla mna mu nic nechyba k tomu, aby tam dieta do roka sa nemohlo spokojne vozit.
Zas ale ja som mala problem s oboma detmi, ze od 4mesiaca uz hrozne vo vanickach vyvadzali a aj tak museli ist do sportoveho kocika, kde mali vacsi vyhlad von, takze od zac 5mesiacov sme sportakovali, alebo nosili sa.

prosto, to ze v BJMC je este kopa miesta okolo ritky, a nad hlavou a pod nozkami neznamena, ze kocik nie je vhodny pre mensie dieta. Ved keby to sedelo hned, tak v roku by sme museli ine kociky zhanat.
Mne don v pohode vojde aj 3rocna dcera, co je pomerne dlhy slizik 🙂

nadenkaaa
3. jún 2012

Caute baby tak uz je BJCM 4 kolesovy all in black 2012 doma a je skvelyyy este lepsi nez sme dufali 😀 😀 😀 nas 14 mesacny 13 kg a 85cm merajuci drobec bol z neho tiez uneseny 😅 😅

lumimka
4. jún 2012

tak Elite 2012 red objednany...boli sme ho este raz omrknut v kocikove. A maju tam uz aj GT...tak sup-sup 😉

nadenkaaa
4. jún 2012

Sama som zvedava ake to bude ked vyjdeme von na prechadzku -momentalne sme chori takze prechadzka v novej formule sa odklada 😝