icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

boska79
13. júl 2012

@6mia6 odvazit- ved pozri v tabulkach co pisu...ale oproti elite je lahuckyy, zlozim jednou rukou, v jednej ruke maly, v druhej kocik a pohodaaa. 😵

6mia6
13. júl 2012

@boska79 no ale GT tam modrý nevidím ale možno už som mimo. ťažký deň. váhu si väčšinou prifarbujú

6mia6
13. júl 2012

tak super, hlavne že si spokojnná

boska79
13. júl 2012

@6mia6 modry nieje gtcko

6mia6
13. júl 2012

aha, to asi na tých tvojich fotkách skresluje farby lebo mne sa zdá modrý. idem asi fakt spať 😀 a akej teda farby to je??

boska79
13. júl 2012

@6mia6 sedy so zelenymi pruhmi 😉

nana85
14. júl 2012

@boska79 krasny je,na fotkach fakt vyzera ako modry 🙂

boska79
14. júl 2012

Kocky, ake mate fusaky? Nieco prechodne, nIe zimne...

majamat
14. júl 2012

my mame fusak, ktory sme mali od narodenia a da sa pouzit aj v bbj. ma inu farbu, ale nevadi. bezova je neutral.

majamat
14. júl 2012

a zabudla som napisat, je to womar. len sa mi neda prevliest hore ta gumicka, co je na fusaku.

tehula
14. júl 2012

@monda17 ja mam plastenku emitex, sedi dokonale a nanoznik som si nechala usit aj podlozku s kittinkou. Davala som tu aj foto.

@boska79 😵 😵 😵 😵 😵 😵 paradny. Ja z teba skapem cica, mna by uz muz z domu vysmaril, keby som tolko kocikov pomenila. Myslis, ze ostanes tuna verna do zimy? Je to predsa este pol roka 😀

tehula
14. júl 2012

@boska79 ja som prechodne nic neriesila, staci mi nanoznik.

majamat
14. júl 2012

@tehula 😵 😵 😵 no veru mas pravdu. neviem, ci sa jej ten fusak oplati 😀

tehula
14. júl 2012

@majamat na zimu mam fusak kaiser, ale na prechodne obdobie iba nanoznik aj ten je neorigo

Inak tuna baby pisali, ze origo fusak je dost tenky vraj

boska79
14. júl 2012

@tehula nekupujem uz nist.... 😀

tehula
14. júl 2012

@boska79 no dobre, ale tak kto vcul bude testovat vsetky kociky? Tebe nby inak mali za to platit 😅

boska79
14. júl 2012

Chcem volaco tensie- ako je buggysnuggle- len ten sami farebne nehodi....

Cakala som na neho dost dlho, a uz ho nemam zaco vymenit 😎

Dnes sme testovali, teren, dazd, fukalo- paraaada. Len to co tu baby pisali, ze davaju nieco pod nozicky- pod operadlo, musim vymysliet co tam budem davat...

boska79
14. júl 2012

@tehula plastenka do dazda? Emitex? Musim kuk

tehula
14. júl 2012

@boska79 ja som tam mala deku ked bolo chladnejsie, tak sicher, nachzstanu

boska79
14. júl 2012

@tehula len ten dekovy fusak je viacej prakticky.... Moze byt ako podlozka a ked sa ochladi ci dieta zaspi tak pekne zapnem ho a som v klude ze je v teple... Uz sme tooolko dek stratili... :/

kaja79
14. júl 2012

@monda17 ahoj, nanoznik ziadny- mam prechodny fusak emitex, plastenka- kupena v polskom obchode za cca 3 eura( sedi ako rit na serbel🙂) a sietku tiez nemam. na zimu mam kaiser fusak. je dostatocne teply a aj dobre vyzera.

majamat
14. júl 2012

ja nemam nic prechodne. zakryjem dekou a ked bude chladdnejsie, tak uz fusak. pouzivam ho aj na spodok kocika a vrch s neho odzisujem a na spodku vznikne s neho akoby podlozka. keby prsalo, tak dam plast. uvidime, ako bude. mala sa mi uz az tak moc vozit nechce a pokial sa da, necham ju behat.

nana85
15. júl 2012

ja na prechodne obdobie deky len striedam a fusak origos,ale mne sa nezda teda tenky,taky ako vacsina fusakov,ale da sa rozzipsovat vnutro vybrat a potom ostane len ten vrch,akoze tak by mal byt prechodny,ale pouzivala som ho len ako zimny.inak mne sa ten original fusak v kociku smykal,a celkovo nebol pre mna minulu zimu moc dobry,lebo je dlhy,robeny na vacsie deti,mojmu malemu koncili nohy v polke fusaku.

nana85
15. júl 2012

@boska79 inak pod tie nozicky ked nieco vymyslis daj vediet,ja som vyskusalo uz viacero veci,ale zatial sa mi tam zda najlepsi vankusik

lumimka
16. júl 2012

hello, nemate niektora foto elite a buggysnuggle?

tilly
16. júl 2012

@babo79 elite je jednoznacne lepsi, neporovnatelne... len je tazsi a menej skladny...

solnicka_nr
17. júl 2012

Ahojte nevadi detom ze nemaju nozick polohovanie?

majamat
18. júl 2012

@solnicka_nr mojej nie, ale uz je velka, no v city mini som videla aj 5m dieta. opierka bola uplne dole a dieta bolo posunute trosku vyssie a vobec mu netrcali nozicky. navyse sa to da urobit pod nozickami tak, aby to bolo trochu vyssie - podlozis si to dekou, alebo vankusikom.

boska79
18. júl 2012

@majamat len potom ti ta deka, ci vankusik vypadava... totiz pod tym operadlom na nozicky je diera, iked tam je jeden pasik, asi by tam bolo treba este neake nasit, aby to tam drzalo.... hmmm...

majamat
18. júl 2012

@boska79 neviem, neskusala som, ale je tm aj kosik, tak mozno keby sa dal taky hrubsi vankusik, aby sa zachytil napevno.