icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111 ahojko zlatko moje, ale kdeze ☹ este lieta boh vie kde ☹ vcera som dostala email ze dorucenie bude mozno v pondelok alebo utorok ☹ a ja som cakala ze do konca tyzdna bude tu ☹ ja sa jej uz neviem dockat ja uz doma na nic ine ani nemyslim len na versicku normalne mi zatienila mozog 😀 a ty co spokojna s nou? uz ju mas tyzden tak pis pocity 🙂

katrenka111
12. okt 2012

@ivetka09 no sa nacakas teda....
No ja som spokojna aj mm, len trosinku je uzka a do tých koliesok do tých medzierok sa zachytavaju kamienky a spina ale stale ked s nim idem su krasne cierne ako nove .....takže ja som spokojna....ale ked bude malý väčší a bude už bežikat že kocik budeme použiat už menej tak kupim asi city mini 4 ako golfky 😉

ifkael
12. okt 2012

@katrenka111 je fakt,ze tie kolesa parada. A tichucko a lahucko ide 😎

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael Preco - odkial vies? Uz aj ty ju mas 🙂 len ja nie ☹ hmmmm moja versicka kde mi lietas 😢

ifkael
12. okt 2012

@ivetka09 hej, mam, trosku necakane. Tie kolesa su uuuuzasne, len maly tam je dost- odrasteny tam vyzera. Ked vyzera na minimalne dva roky- tak tak bude asi vyzerat vo vacsine kocikov. Pockam mesiac- to pridu uz pp book na predajnu- a scoot od stokke. A uz viem,ze reverzny sed nepotrebujem-maly taknechce byt :-\

A mam pocit- presne som to vedela- ze to nieje ono... tesim na novinku stokke, dovtedy sa povozime

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111 ani nehovor, ja aj tak neznasam cakat ja nie som clovek co ma trpezlivost a ja viem ze len tak to so slovenska nevie prist a ze to trva ale ja ju uz chcem mat tu 🙂 no a ved uvidis casom ci budes menit kocik lebo podla mna city mini 4 kol. je taky isty velkostou ako versa a ked versu otocis smerom von tak naco menit aj ked bude maly bezkat aj tak vyuzijes versu ver. Deti cim su vescie potrebuju viac pohodlia mne decka nechceli sediet v kocikoch ked sa ucili chodit a ked to bolo pre nich nove, no ale ked uz chodili a mali tak 2 roky tak len kocik boli lenivy chodit 🙂 takze ja som mala kociky dlho lebo mne aj v tom spavali lepsie sa im spalo v kociku ako doma v posteli ale ved uvidis kazde dieta je ine. Moja znama mala kocik len do roka dietata povedala ze to je pre dieta zbytočné a vsade maleho vlacila na rukach no to ja zas odmietam ho vlacit na rukach 🙂

ifkael
12. okt 2012

Pofotime sa dnes vonku, pridam fotky poobede. Dufam,ze bude mat naladu.

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael vau tak super a aku farbu mas... a co si sa tak zrazu rozhodla pre versu posli fotky rada pozriem. Moja je niekde nad morom este dufam ze ju max v utorok uz budem mat ja som si myslela ze tak do piatku pride ale ze to nestiha 😒

ifkael
12. okt 2012

@ivetka09 ty si ako ja!!!neznaaaaasam cakat ...

No ked niekto nikam nechodi a len pri ihrisko na sidlisko a vyspinkat domov- to by som ani ja kocik nepotrebovala. Na cely den, ci aj pol dna ist bez kociku veru nie... a byvat vo velkom meste a presuvat sa aj so 4 rocnym dietatom- maclaren to isti.

tilly
12. okt 2012

@ifkael uz mas aj predavas? 😀

pre dieta nad dva roky je ideal elite... ja ho uplne milujem 😀 sice je tazky a tie kolesa su siroke, ale adam tam ma kopec miesta a to ma skoro tri roky a este aj fusak (lodger) v poho a nalozim aj dole do kosika vela veci a hore na rucke nosim pukyho (odrazadlo)...
asi si ho necham este rok, do 4rokov bude v pohode

ifkael
12. okt 2012

Ciernu, mali ju na predajni

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael uz sa tesim na fotky 🙂

ivetka09
12. okt 2012

@tilly idem si ho pozriet ... 🙂

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael aha ... no ja budem mat cervenu 🙂

ifkael
12. okt 2012

@tilly no..dnes uvidim. Kazdopadne asi s nou musim vydrzat... uz niet co ineho. Zas uplne velky kocik nechcem- preto som aj zrusila brio.je pekna, musim uznat.

tilly
12. okt 2012

@ifkael tesim sa na fotecky

ivetka09
12. okt 2012

@tilly prave som si pozrela video Elite a celkom dobry kocik ... a aky rozdiel je medzi city mini - city mini GT a Elite? Ktory je najlepsi? To len do buducne ked bude mat maly 2 roky sice dovtedy budu zas aj ine kociky mozno ale len tak pre info ... 🙂 Nieje moc tazky ten Elite? A vies ho zdvihnut aj s malym ale nie?

tilly
12. okt 2012

@ivetka09 je tazky, ja ho nezdviham 😉 teda do auta nakladam, ale mam nizko tu nakladovu hranu, tak v pohode, s malym ho nezdviham...

katrenka111
12. okt 2012

@ivetka09 no mini je o nieco sirsi....ved uvidime ale s Versou sme vsetci spokojný, už by som nechcela inu znacku len BJ asi 🙂
No to by som ani ja nedovolila na rukach nosit no iste....

katrenka111
12. okt 2012

@ifkael ved je uplne sikovna, mala, ide lahko a tichucko, co viac možes chciet a ked sa ti zda fadna...dolad doplnkami....ja este zacinam uvažovat nad takou výraznou zelenou alebo tyrkysovou dekou, len zatial som taku nenasla....

ivetka09
12. okt 2012

@tilly hm ... no ved to ze ja potrebujem zdvíhať až do bytu nosit 🙂 ale to je este daleko kym budeme mat 2 roky podla mna versa bude v pohode aj pre dvoj rocneho a potom uvidim co dalej 😉

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111 no ved to ze zatial je kazdy spokojny s versou, uz som velmi zvedava ako sa s nou pojde ... boze nech uz je tu ... velmi sa tesim na prvu prechadzku snou 🙂
no a to nosenie deti na rukach to je ako trest pre mna ved si nevies ani oddychnut a ona ho vkuse terigala po rukach aj hodiny a to aj niekedy aj s taskami aj s odrazadlom to bolo hrozne na nu pozerat ... ☹ a ona ze to je vpohode no ok pre ako koho ...

ivetka09
12. okt 2012

Kocky a co poviete na kocik TFK Buggster S AIR? Daju sa polohovat nozicky? ja este vkuse som nenasla nieco vhodne do auta 😒

ifkael
12. okt 2012

@ivetka09
@katrenka111
@tilly kuk mi do albumu...moc spolupraca nebola, nechcelo sa mu fotit...ale dobra bude. zzijeme sa.

tilly
12. okt 2012

@ifkael perfetnaaa jeee... kokos, skoda, ze nebola skor... urcite by u nas parkovala... teraz je uz pozdeee

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael vau supeeeeer je perfektna a ved aj on je tam v pohode ... ja sa uz fakt neviem dockat. A aj ja budem mat Lodger fusak ale sivy konikovi ... haha ale ten kedy pride to je vo hviezdach ... lebo este ani na slovensku mi ho nedorucili mamine a uz je dnes piatok a v pondelok bol uz vyplateny ... tak kym pride sem ku mne to zas potrva ale nevadi lebo ked mi pride versa asi zatial kupim Baby jogger fusak cierny a este aj tak si dam aj usit nanoznik takze bude to ok ale to je vsetko cas cas a zasa len cas a strpenie to co ja nemam 😀

ivetka09
12. okt 2012

@tilly vsak je perfektnaaaa je uzasna 😉

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
@tilly
kocky vsak pockajte ked ja nahodim fotky hmmmm .... to bude 🙂

katrenka111
12. okt 2012

@ifkael no parada co sa ti nepaci?? pocuj a ake haky to más na rukoväti???