icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
4. nov 2012

@luckastepanovicova no jo som citala že viacerým sa to stalo s ruckou... a nepomohol by na to nejaký ochranný kryt na rucku aby to bolo trosku chranene???

tehula
4. nov 2012

@luckastepanovicova
@katrenka111
ta rucka nic nove u BJMC, preto uz automaticky davaju k tomu ruckovy potah novy. Ja som tiez tuto vec reklamovala a obratila som sa aj na SOI, lebo mne reklamaciu zamietli a odkazal mi ten polsky distributor, co to dovaza z USA, ze si to mam SAMA zalepit Patexom. A ze novy potah na rucku si MOZEM KUPIT> Kukam na predavaca, ze si robi prdel. Tak ak to treba lepit, mal to spravit servis, za ktory sa Eurotrade pl vydava, tak som to neprevzala a ziadala napravu. a az ked som narobila cirkus, mi volali z predajne, ze teda v ramci dobrych vztahov blabla mi ten novy obal poslu zadarmo. A to som ziadala aj dokaz o opravneni, ze Eurotrade je autorizovanym predajcom a servisom a moze len tak zamietnut reklamaciu bez poslania to vyrobcovi. S Babyjoggerom bola taka komunikacia, ze ochotne mi pomozu, ze mam nafotit problem, ale kocar bol na reklamacke....no ani z voza ani na voz. V tomto ma velmi sklamalo jednanie celkovo a teda keby som vedela, ze sa s reklamaciou u americkeho kocara montovaneho v Cine budem natahovat s POliakom, tak neviem, neviem. Uz teda sa len tesim, ze inak je kocik super a v poriadku a snad ma ziadne reklamacie s nimi uz necakaju. INak kamosky co maju tiez BJMC, tak minimalne dvom sa tiez rucka praskla po par mesiacoch.

tehula
4. nov 2012

inak samozrejme, ze oni to nezalepia, lebo jednej kamoske zalepili a po mesiaci to mala zas prasknute a to je uz druha reklamacia tej istej vady, staci tretikrat a uz by museli menit vyrobok, alebo vratit peniaze a ked si to zalepis sama, tak je to zasah neodborny a nevztahuje sa ti na to uz reklamacia, tak asi to chceli docielit, ze pobabri si sama a nic uz nezmozes

ifkael
4. nov 2012

@tehula a omotat to paskou na tenisovu raketu? Insk mne ta rucka lezie na nervy... Vidiet, ze to je lacna hnusna guma.

ifkael
4. nov 2012

Ja si uvedomujem, ze to ma riesit dovozca... Ale mne ta rucka vadi od novoty

tehula
4. nov 2012

@ifkael ja som to nechala take prasknute, lepit to nebudem. Tu nahradnu gumu na zipsovy patent mam doma, stale premyslam, ci kocik aj tak nebudem v dohladnej dobe predavat. Uz ho skoro ani nepouzivam, tak neviem, ci skoda neni, ze je este vyse roka v zaruke a lezi mi doma a zabera miesto.
Ked budem predavat, tak tam nahodim novy obal rucky, nech to teda nie je puknute., lebo inak nema chybu.

elisskah
4. nov 2012

@katrenka111
@ifkael
@ivetka09 baby mna slahne, budem plakat 😢 no vy ste to stihli. to som vobec necakala, ze nebude.....reku ked raz pride, tak bude a hotovo. to co je uz toto za bordel! ja mam furt taku smolu. ked beham len tak po obchodoch tak vidim vselico pekne a ked sa tam vyberiem cielene kupovat, tak nic poriadne nie je. alebo konkretnu vec, ked idem kupovat. napr. topanky, bud prave take nemaju alebo maju, ale nie moju velkost. 😖

elisskah
4. nov 2012

@ifkael to hovoris o rucke na verse? ze je lacna guma?

elisskah
4. nov 2012

@ivetka09 to by ma ta posta stala majland, nie?

ifkael
4. nov 2012

@elisskah vsetky bj kociky take maju... Ale mna ber s rezervou :D to je taka malickost

katrenka111
4. nov 2012

@ifkael myslis že aj nasa rucka je taka? mne príde praveže kvalitna....

katrenka111
4. nov 2012

@ifkael a neni to tým že mini ju ma inak tvarovanu a nepolohovatelnu???

ifkael
4. nov 2012

@elisskah inak bj su takymito vypadkami na skladoch znamy... Normalna vec u nich. A ked povedia, ze nieco bude o mesiac..tak o tri

drobec33
4. nov 2012

@katrenka111 jj odfotim a nahodim, aby ste videli ...

ifkael
4. nov 2012

@katrenka111 vsetky su take iste

ivetka09
4. nov 2012

@elisskah to neviem co by stalo na slovensko zas spet ... ale mozno by sa dala aj za 30 lib poslat ale kolko je to teraz eur neviem .... 🙂 ja som ju vcera len nahodila a uz 2 sa vypytuju ohladom nej ale sa aj cuduju ze odkial ju mam a ze akoto ze versa GT ci to nie je mini GT a take otazky ... no horor ...

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 to predas pekne tam u Vas a nic nestratis;) nebude Ti luto?

Ja sa s nou neviem rozlucit :/ asi ako s jedinym kocikom co som mala....

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 Dobré ránko kocikomaniacky 😀 baby no to verim, ja by som ju tiež asi nechcela dat prec, je to moj aj maleho naj kocarik.... baby nepredavajte 😉 budete lutovat...

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael takže aj mi mame taku rucku???? ciže tiež nam može prasknut??? no fasa... idem ja asi nejaký ochranný kryt dat na to usit....alebo aj predavaju take nieco na BJ??? nevies???

ivetka09
5. nov 2012

@ifkael
@katrenka111 dobre ranko kocky, no tak dufam ze predam a cim skor kym mi neprasne rucka ako to tu pisete ... to som trosku sklamana s toho lebo som chcela kupit mini ale takto neviem neviem, dost ma to odradilo ... a ci nebudem lutovat ??? Lutovat budem, lebo prave vcera som hovorila mm, ze po verse som dosla do toho stadia ked ani jeden kocik sa mi vobec ale fakt vobec nepaci a nevyhovuje mi ... a aj prckovi som povedala nech sa nauci chodit kupime si bicykel a bude vyriesene ziadny kocik hihihi ... Versa okrem vahy je fakt skvela, velka. A vcera som zas skusala maleho otocit od seba no tak cirkusoval, sa vytacal a mrnkal ze sme ho pocas jazdy museli otocit smerom ku mne ... takze ja musim kupit kocik ktory je otocny aj ku mne ... ja nemozem riesit len jednosmerny kocik ... a uz som rozhodnuta zatial kym mam doma kociky tak si idem kupit quinny zapp xtra a ked sa vsetko preda uvidim co k nemu ... lebo to fakt este neviem aky kocik ak by nasnezilo a tak ... a Sola uz sa mi vobec nepaci ani mm po verse, mm sa velmi pacilo Brio go kvoli skladaniu a aj mne ... mozno vyzera ako kosacka ale to ma uz vobec nezaujima hlavne nech sa dobre sklada, tlaci, a nech je otocny aj ku mne a nech sa mi tam maly zmesti aj s fusakom a nech ma velku striesku ... Tak prosim recenzie na Brio nie to ze je to kosacka ale ci je rozhegany alebo nie ci je kazovy alebo nie ...

katrenka111
5. nov 2012

@ivetka09 takže teraz brio zvažujes??? ja by som sa už zblaznila.... mne sa tiež už iný kocik nepaci len Versa a mini 4 iný nechcem ani keby co bolo... Brio som ja tiež velmi chcela, prečitaj si tu na MK recenzky a uvidis, nazory su rozne, na jednej srane je dobrý, lahko sa tlaci na 2 strane niektorým babam sa tiež kazi, rucka, kolieska......tak skus citat a uvidis.... ja by som osobne brio už nechcela....neviem nepaci sa mi.... no zo zaciatku som po nom tužila... ale aj mm aj ostatný ma od neho odhovorili že je otrasný... ale vela bab je s nim maximalne spokojných...
to už radšej PP Book... 🙂

luckastepanovicova
5. nov 2012

@tehula no presne tak podla mňa skúšajú na koho to zaberie a na koho nie ja som sa tiež chcela obratiť na SOI ale už kašlem na to nechce sa mi s tym zapodievať ale som poučená drahé neznamená kvalitné

mirkap84
5. nov 2012

@ivetka09 ...ja mam Brio, genialny kocik! Je to uz ina trieda, je sice drahsi, ale ta investicia sa oplati a potom ho aj bez problemov predas 🙂 ...poloha chrbatika nejde do uplneho lahu, ale ani Verse nejde, malo by to byt to iste, ak ti to vyhovuje, tak mozem iba odporucit...je lahsi a extra rychlo skladny, uzasne peruje a hojda, kolieska su velmi kvalitne - su pogumovane pevnejsom gumou, nie je to ta tenka guma a nevyderu sa tak rychlo, ide tak akoby som ani kocik s dietatkom netlacila, latka potahu sa vyborne udrziava, voda nenasakuje a je pevny, nepresucha sa, rucka je uplne uzasna, treba skusit v praxi aby clovek tvar rucky pochopil, do ruky sadne ako rit na serbel 😀 , je priestranny, opierka je dlha, strieska dostatocne velka, dietatku ani nenafuka ani nenasnezi 🙂 , kosik jedna basen 😵
...ja som tiez dllllho uvazovala nad Briom, chcela som aj Versu ale ako citam, tak som asi dobre urobila ked som do nej nesla 😕 , PP Book je jeden smejd, precitaj si diskusky, je kazovy 😠 ...co sa tyka rucky aj koliesok Bria, rucka praskala v jednej serii a nie su to aktualne z tohto roku a kolieska taky tak, tie minulorocne modely maju aj horsi potah, takze Brio urcite najnovsie 2012 🙂
...kuk do diskusky, su tam aj plusy aj minusy 🙂

ivetka09
5. nov 2012

@mirkap84 ahoj, som maximalne stastna, ze si napisala toto som uz dlho cakala aby mi niekto napisal nieco o nom ... super zatial vsetko co som chcela pocut je plus ta ceny by mi ani moc nevadila ked predam versu a neo peniazky budu ... len uz fakt hladam nieco s cim aj budem spokojna ... a este jedna otazka ja byvam na 3 poschodi a musim nosit 9 mesacne ale 11 kg dieta hore aj s kocikom naobliekaneho aj s fusakom myslis ze s briom by som to zvladla? Lebo Versa ma tak 13 kg a bola to fuska pre mna je to pravda ze ako aj vahu celkom unesiem ale Versa je moc velka roztiahnuta ako pavuk a ja som nizka ja som darmo zdvihla kocik aj s malym ked som chcela ist s nim hore tak predne kolieska sa mi vzdy zadrhavali do schodov kedze je velka a preto som nevladala ist s nou hore ... aj ked som ju zlozila a v jednej ruke som malaho v druhej Versu tak tie kolesa jej trcali tym padom bola velka a tiez som si neporadila ... takze keby Brio nebol az tak roztiahnuty by som zvladla zdvihnut kocik aj s malym a zobrala by som na 3 poschodie? lebo Neonato ma okolo 11 - 12 kg a to nie je az tak velke roztiahnute a je to pravda ze je tazke ho terigat hore ale zvladnem to celkom v pohode ...

katrenka111
5. nov 2012

@mirkap84 no jo, skoda že BJ ma na hovno rucku, ale tak nie je to u každeho, ja Versu nelutujem, Brio može byt dobrý kocik ale taký zvlastny.... a v tej diskuske co baby pisalo no stacilo mi... ale vela ludi ho bere ako kocik cislo 1 tak može byt dobrý preto ho ma už asi aj skoro každý....
A Versa ma korýtko a Brio nie.... 😉

ivetka09
5. nov 2012

@katrenka111 no vidis, kolko nazorov ??? a teraz sa rozhoduj a kupuj kocik ... to sa neda takto ... ale tak je niekomu sadne a niekomu nie ... vidis ako velmi som chcela versu bola som do nej paf a mne vobec nesadla v zivote by som ju uz nekupila ... tak teraz co?

katrenka111
5. nov 2012

@ivetka09 moja Versa je sikovnejsia, Brio je vätšie.... a ma aj vätsie zadne kolieska....a lahsi je možno o 2kila...

katrenka111
5. nov 2012

@ivetka09 nesadla?? ved to bola tvoja laska 😀
No žiadny kocik nie je dokonalý a každý ma nejaku tu chybicku 😉

ivetka09
5. nov 2012

@katrenka111 ved prave to ze Versa bola moja Laska a aj je vkuse na nu cumim ... je nadherna ... ale vies co sa hovori nie vsetko je zlato co sa blyští .... to ako aj s muzmi darmo sa mi paci nejaky manekym a ked sa ozve tak je to smejd alebo blby ako tacky a za to ma byt moj muz ze je pekny? tak to je aj s kocikmi uz nie krasu pozeram ale ine veci ved vies aka je versa ked ju treba nakladat do auta roztiahnuta az az a brio sa mi zda zlezene do kopi ...

ivetka09
5. nov 2012

@katrenka111 inac aj 2 kg robia svoje ja som uz od nudy odvazila predne kolesa versy maju 2,1 kg a ked som zdvihla kocik bez prednych kolies veru bolo to lepsie ... uz ked drzim tie dve kolesa maju svoju vahu