icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

veronka
autor
9. nov 2012

@ivetka09 kolko ma tvoje dieta?

katrenka111
9. nov 2012

@ivetka09 no ja som quiny zapp xtra skusala a bol paradny no možno tie kolieska trosku hrkaju....neviem no....ale inak isiel lahko....
No to asi nie, naco mi budu doma 2 kociky aj ked mini by bodol, ack prečo nie je Versicka nasa lahsia

katrenka111
9. nov 2012

@veronka
@ivetka09 baby PP e, eee to su kazove smejdiky...

ivetka09
9. nov 2012

@veronka
@ifkael no super, tak teraz normalne lutujem ze som kupila versu a nepockala som ... to bude taky lahky kocik???? No ja urcite nebudem hned kupovat ja si pockam na recenzie hihi uz som sa poucila

ivetka09
9. nov 2012

@veronka moj syn ma 9 mesiacov a skoro 11 kg 🙂

ivetka09
9. nov 2012

@katrenka111 no ved to ze quinny ide velmi lahucko a je super skladny a otocny sed ma ... to ze trosku hrka to mi nevadi ...

katrenka111
9. nov 2012

@ivetka09 rozmýslas o PP book??? ten neber nem dobrý....

ifkael
9. nov 2012

@ivetka09 nie reverzny 10kg... kolko reverzny nepisu.. len v aj mierach... to neviem.. ale reverzny bude velice podobny ako versa

Ten icandy cherry si nepozerala? Pisu vaha 5,4kg... 😵

ifkael
9. nov 2012

@katrenka111 preco? Pp su fajn...niekto pisal o probleme s operadlom, ale kazda znacka ma obcas neco.pokym budev zaruke- v pohode

ivetka09
9. nov 2012

@ifkael ale ICandy ma tiez okolo 10,5kg co PP book reverzny bude taky tazky ako Versa? Boze to uz nevedia vyrobit ani lahky kocik???? ja potrebujem kocik max do 11 kg ... Versa mala uz 13 to bolo vela keby tak bolo nieco do 10 - 11 to by bolo super zatial quinny zapp xtra hihih

veronka
autor
9. nov 2012

@ivetka09 na booku jednej mamine po par pouzitiach nesla zdvihnut opierka, ako dala maleho lezat, tak jej zostala, dala ho reklamovat, opravili jej to, ze tam bola vypadnuta pruzina, ale ako reklamaciu to neuznali, napisali jej, aby opierku polohovala jemnejsim sposobom 🙄

ivetka09
9. nov 2012

@ifkael
@katrenka111 aj ja si myslim ze kazda znacka ma nieco zle ... aj ja tak viem ze PP su dobre kociky ...

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael vidim, ze vies 😀

ivetka09
9. nov 2012

@veronka aha, no ved tak si ja este pockam ...

katrenka111
9. nov 2012

@ivetka09 no mamicky co poznam a maju PP s nimi maju same problemy,....tak ja by som nechcela a ani sa mi moc nepacia....
No jo žiadny kocik neni bez chyby.....

veronka
autor
9. nov 2012

@ivetka09 a sola? má iba 10 kg a je reverzná http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

ifkael
9. nov 2012

@veronka sola sa jej nepaci 🙂

veronka
autor
9. nov 2012
veronka
autor
9. nov 2012

@ivetka09
@ifkael a tento konštrukcia 6,6 kg, sedačka nepíšu http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-kocik...

Jane muum

katrenka111
9. nov 2012

@veronka len nie Jane....

ifkael
9. nov 2012

@veronka muum ani zadarmo...

A myslim ze bud kupi zapp xtra alebo cherry od icandy ;)

veronka
autor
9. nov 2012

@katrenka111
@ifkael preco nie jane?

ifkael
9. nov 2012

@veronka spytaj sa @katrenka111

Sedacka divna, strieska nanic, a cele - ani zadarmo

katrenka111
9. nov 2012

@ifkael tak taak

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael
@katrenka111 ktory kocik by ste poradili pre take starsie, tazsie dieta ako mam ja? hm?

ifkael
9. nov 2012

@veronka bj elite ;)

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael ten je podla mna dost tazky, ci? a ked som pozerala videa tak sa mi tie starsie deti tam zdali take napratane, take ziadne pohodlie, ci sa mi to iba zda? 😕

ifkael
9. nov 2012

@veronka chces golfovy kocik alebo sportovy?

Golfky - gesslein swift alebo maclaren

Sportovy bj elite- som v nom pohode odviezla 9 rocneho syna... Boli sme na vylete, chcel si oddychnut :D alebo 4 rocneho naraz s rocnym.

Alebo maly sportovy- bjcm... I ked elite je najlepsi