Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@ifkael nerob mi tu chute na mini 😉
@katrenka111 zajtra idem do obchodu... Preverim Ti to? Napis mi cislo na mobil do IP
@ifkael do akeho??? napis mi IP potom...
@katrenka111 odkial mas info?
@ifkael od zastupcu BJ
@ifkael dodavka az tak nezavisi od BJ, ale aj od distributora Eurotrade. pl, co od neho vsetky maloobchody beru tovar. On to naskladni narazovo, isto kopa obstrukcii s preclenim, potom uz obchody od neho naskladnuju.
Ak moc zhanate BJ kociky, skuste este napr v AT, tam je iny distributor, alebo nejaky dovoz z UK, co ma tiez odlisneho distributora a centralne sklady
@tehula ahoj mate mini??? a k tomu este jeden kocik ci??? aký je???
@katrenka111 takze nie su kociky az v marci? Tak mam velku sancu predat ... a ja mam aj madlo k nej jupiii
Inak na bazosi je bjcm trojkolka cierna, 4 mesacna aj s madlom...ze 120€.. Sa oplati
@katrenka111 ano, ja pouzivam mini viac menej len do auta a do mesta. Na dedine ho vyuzivam malinko kvoli terenu, na to mam ABCcko
@tehula to veru tazsi je, ale ja som chcela, aby presiel aj teren. A dve deti obcas nalozila 🙂 🙂 ako lahky kocik do mesta, dobre si vybrala. Ale ked ideme muzovi na pol. chatu, potrebujem elite. Muz nan neda dopustit, tak mu to splnim co chce 😀
Ja mam do mesta zatial maclaren.. a potom nieco lahke budem riesit na jar
@tehula takže si s nim spokojna a myslis že zvladne aj horsi teren???
@ifkael ja som macu absolutne zatial neprisla na chut, pre mna je to golfac, aj ked je to mac. Golfac este mam u svokry chicco, sem tam oni vyuziju. Mne muz do kocarov nekeca, aj ked rada si necham od neho poradit, on hned prvym pohladom najde vsetky muchy a ja len, ze aha ozaj, vazne, ani mi nenapadlo.... on je koumak, ale keby mal vyberat kocik on, tak asi ziaden nemame, lebo ved ziaden neni idealny a kazdy ma nejaku vadu krasy.
@katrenka111 neviem co myslis horsim terenom, ale tak my sme dlho nemali prijazdovu cestu, tak akoze presiel mi aj rozdruzgany teren, aj po snehu v meste....ale zas nechcela som nejako poskodit kolesa, alebo co, preto som ho na dedine nejak nevyuzivala, na to mam terenak
@ifkael ahoj moja no co zistila si neico??? už mas elite??? inak mi pisali z predajne kde som kupila Versu že buduci týžden budem mat madlo.... 😉
@katrenka111
Ale figu, varila som, piekla, krpec este spi, o polhodinu mam ist kadernicke, nestiham nic..
Vecer mam ist s muzom na beaujolais, dufam, ze otocim este obchod. Ak nie- tak zajtra. Dnes mi volali, ze elite cakaa na panicku 😀
@ifkael
@katrenka111
@ivetka09 ja len ze rovnaka situacia je aj v Cechach co sa tyka versy. Ako som tak hladala kociky, tak aj tam som na nu natrafila, tak som sa zo zvedavosti pytala, ze ci ju maju, lebo na Slovensku neni uz ziadna. Aj v maderne ju ponukaju, ale tam mi neodpisali, ale asi tiez nemaju. Co je to beaujolais?
@ivetka09 Vies ze nad tym tuho rozmyslam, ze ju kupim od teba? Lebo nemozem najst ziadny co by sa jej rovnal aspon v mojich ociach a nestal by viac ako versa. Aj ked ma dost odhovarate tymi staznostami na vahu a velkost, ale tak ja ju nemusim nosit na 3 poschodie a ani furt nakladat do auta. Ja ju potrebujem len na dlhe prechadzky a do marca teda cakat nemozem. Potrebujem novy kocik uz hned!!! A neviem akyyyy!! Furt mi len Versa neda pokoja. 😉
inak baby, čo hľadáte niečo ľahké do auta ako druhý kočík, mňa začína fascinovať tento
https://www.youtube.com/watch?v=NBsgw-Q2YXE😎

@ivetka09 mohla by si byt s nim spokojna. Je fajn.