icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

lutsine
21. nov 2012
elisskah
21. nov 2012

@katrenka111 to je aka kopia joggera mini, ale v predaji tu nie je este, nie? akuze ma vahu?

elisskah
21. nov 2012

@lutsine Preco ju predavas?

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa no este ta luna mic je chutna a sikovna ale citam citam že je dost mala tak teda neviem....

ellysa
21. nov 2012

@katrenka111 no neviem podľa mňa malá nie je, som ju mala, odo mňa si ju zobrala sesternica minule som tam dávala moju a ona mala nejakých 96 cm vtedy a v pohode vošla

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa no super typ este sa mi paci aj MP ora ale nikde nevidim že by u nas mali 4kolesove....maju???

ellysa
21. nov 2012

@katrenka111 ja som mala lunu mix 4 kolesovú, ale z UK, ora je v podstate to isté

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa a aka bola???

ellysa
21. nov 2012

u mňa tak na 75%, je priestranná, pekná designovo, pohodlná pre dieťa,veľká strecha, polohovanie do ľahu, celkom skladná aj váha oka, mne trochu vadilo, že ak si tam dala ťažkú tašku a vybrala dieťa zvykla sa prevrátiť dozadu,a kolieska nič moc-tak podobne ako zapp, ale sesternica si ju nejde vynachváliť

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa no ako tak pozeram ten u nas asi nikde nemaju takže zas nic...to je horor s tými dodavkami....

ellysa
21. nov 2012

ja by som ti po mojich skúsenostich odporučila určite maclaren xt rok 2012-kvôli polohovaniu-je lepšie vyriešené, netreba sa báť,že sú to golfky, mne sa s ním manévrovalo ľahšie ako s bee

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa pocuj a ta luna nema nejaku kratku striesku???
No ja to tak vidim že asi ostanem verna Baby Jogeru.....na jar leto si zaobstaram asi mini možno aj skor, uvidime...sice skor nebude už nikde.... ☹ ☹ ☹
skoda že ta luna u nas nie je....

ellysa
21. nov 2012

@katrenka111 však keď si sa doňho tak zaľúbila, tak počkaj, už to nejak s versou zvládneš 😉

katrenka111
21. nov 2012

@ellysa no dufam lebo mame s Versou dost problem pri skladani aj rozkladani nieco tam seka tak cakam na odpoved od predajcu....
a nevies kde by mohli mat tu lunu???

ellysa
21. nov 2012

@katrenka111 mávali ju v aladin kočíky, ale už ju tam nevidím 😕

ivetka09
21. nov 2012

@elisskah ahojko, tak tvoja Versa je na ceste k tebe, dufam budes spokojna 🙂

ivetka09
21. nov 2012

@katrenka111
@ellysa myslite lunu od mamas and papas? katrenka ona vobec nie je mala ... je taka ako sportovy kocik normalka ... ja som ju skusala

ellysa
21. nov 2012

@ivetka09 áno

tehula
21. nov 2012

@katrenka111 esto som ho nedotrepala domov. A furt neviem, ci predat. Nerozhodna som. Pravdou he ze lepsi kocik som nemala ani o inom neviem

katrenka111
21. nov 2012

@tehula ano tak ja asi ostanem pri BJ a kolieska zvladali vse ok??? nemyslim les a podobne.... 😀

elisskah
21. nov 2012

@ivetka09 ahojko a nevies nahodou kolko potrva ta jej cesta? Nenapisali ti, nepovedali? A mna raz tak napadlo, ze vy tam mate aj casovy posun oproti nam?

tehula
21. nov 2012

@katrenka111 ano kolesa zvladaju super. Asi ho aj kamoske Biden odporucst pre mimi. Nech si k tomu vanicku kupi

ivetka09
21. nov 2012

@elisskah fu neviem, ani sme sa nepytali ale mam cislo kde to mozes potom sledovat kde je ... to ti poslem emailom ... ale tyzden urcite, mne ked ju poslali zo SK v pondelok prisla az o tyzden v pondelok takze tyzden urcite ... a mame posun len jednu hodinu u nas je teraz 3 hodin a u vas uz 4 teraz

ivetka09
21. nov 2012

Kocky predstavte, dnes moj mm bol vonku s quinnym a ked prisiel tak hovorim, ze sa ho spytam no ako bolo, a ja ze urcite bude hundrat a povie ze vsetky kociky su sit ... ako to on hovori ... no ja neviem este ja osobne som quinny neskusila len 10 min. tak neviem posudit aky je ... no muz prisiel domov a cely nateseny, ze zatial toto je najlepsi kocik na svete, ze vsetky kociky sa mozu dat ... a ja ze co??? ze to myslis vazne ... ze hej aj napriek tej labilnosti a malym kolesam ze prejde vsetko a velmi lahko a ze velmi lahko sa nadvihne ze super ide ... na tak vidite maly quinny vyhral u muza to je co ??? a na to som ja cakala ze na ten povie ze ho vyhod ze je to hracka kocik a on nie je to super kocik tak uz sa tesim kedy ho ja vyskusam poriadne ale kedy neviem 🙂

elisskah
21. nov 2012

@ivetka09 tak super, ved je aj velmi pekny ten quinny, mne sa paci ako vyzera. Pre teba ako stvoreny na rychle presuny.

ivetka09
21. nov 2012

@elisskah hej je aj velmi pekny a skvele sa tlaci a pre mna na rychle presuny je ako stvoreny ... 🙂

katrenka111
21. nov 2012

@ivetka09 no super že manžel taký spokojný.... dobre si kupil 😀 😀 😀

ivetka09
21. nov 2012

@katrenka111 no hej on je spokojny 🙂 🙂 🙂 a inac aj ja ... 🙂 🙂 🙂

ifkael
22. nov 2012

@katrenka111 pp book plus si nepozerala?

katrenka111
22. nov 2012

@ifkael pozerala ale ee to je klasik spotak a ma zle skladanie....
takže ja si pockam asi na mini....
už mam na predajni konecne madlo....
A ty kde si stratena hmmm???