icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
23. nov 2012

@elisskah ahoj no nie lebo kym nepreleti tak oni to moc nezapisuju ... to skor ked uz bude na SK ale on sa pohyna vzdy neboj ... ja som to tiez tak mala ked mi isla sem vkuse vypisovalo sklad na SK a uz som sa nastvala tak som napisala priamo im ze co ten tovar stoji a oni ze nie nestoji len sa to nevypisuje a tak vzdy mi oni priamo posielali info kde je ten kocik ... a pekne som si tak zistila ze kedy bude asi doruceny takze neboj on sa hybe len to nevypisuju ale podla mna v utorok by si ho aj mohla mat ... jaj a mozem dat dole inzerat alebo sa vytesujes s fotiek? tak si uloz fotky lebo mam vaznu zaujemkynu na tvoj 🙂 takze budem musiet dat dole inzerat nevadi?

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 no to pisala @ifkael že ma pozastavený predaj tak ja už neviem....
cele mi to je nejake cudne.....

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 jaj to este v tedy ??? neviem ale nieje je o tom nic pisane a dokonca ani predajcovia ani dodavatelia o tom nic nevedia ... kasli na to neries to vzdy, ked ju mas pokazenu reklamuj to a ked nie tak si ju uzivaj a ked ju nechces tak ju predaj a kup si co by si chcela ... ved to si nemusis nechat kocik ked sa ti nepaci

elisskah
23. nov 2012

@ivetka09 jaj mozes ho dat dole, uz ju az tak nepozeram, ked uz viem, ze je moja, to som ti na nu cumela, ked som po nej estelen tuzila 😀 A pozerala som teraz, ze uz tam mas 70 pozreti, tak tomu som ja tentokrat neprispela. To ju asi zas obdivuje ta, co ju chce. A ona chce len cerveny? Ved aj cierny je na predaj, ten byvaly ifkaelin.

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 no skusala som to teraz a bolo to lepsie tak neviem, asi sme to zle robili, cele to skladanie a rozloženie ...ale neviem neviem ci ho nepredam koli tej vahe predsa...len neviem aký by som kupila nový... bojim sa že Versa mi bude chýbat ☹ rozmýslam nad tým PP book ale neviem, skor mini ja som sa asi zalubila do neho...len neni tu.... ☹

katrenka111
23. nov 2012
ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 co ste zle robili? skladanie??? no vidis ja som pisala ze mne to ide v pohode ... a neviem ved ked chces predaj a kupis si druhy ale ked ty len to mini chces tak si kup to ... ale inac aj mini je velky kocik len je lahsi ako versa ale je velky ... a nepolohuju sa nozicky ked bude maly spat ti mu budu vysiet nohy nevadi?

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 jaj neviem moja už už som na nervy z tých kocikov už...baby co maju mini pisu že to vobec nie je problem ked si vezmes tak na Verse to tiež nie je uplne rovno tie nožicky tak nevime....
no a s tým skladanim uvidime ako to bude dalej, možno to bolo len par krat lebo mm si nepozeral ani navod ako to treba tak asi aj preto....

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 aha no vidis preto kociky skladam len ja a nie moj muz ... 🙂 to vzdy povie to si ty zlozis to necham na teba aby som nehundrala ze nieco na nom po s. ... takze on kociky nesklada on sa boji a vies muzi su iny, zeny to robia s citom muzi ako s motykou hihihi

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 hej hej presne a ešte nervuje pritom že co to je za kocar....

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 a co povies na to abc ???

adaduk
23. nov 2012

zdravim Vas dievcata 🙂
citam, ako tu neustale nieco na verse niekomu vadi,
tak ja som kupila poslednu versu na SK, mam ju necele 2 tyzdne a som maximalne spokojna...
skladanie super - za minutku ju mam v aute,
mala ma kopec miesta, prejdem kadejakym terenom, ide lahucko, malu mam ju otocenu k sebe.. ja nemusim nosit po schodoch, takze chapem kritiku vahy v tomto pripade, chodime vytahom 😉
a mimochodom - mam 159cm 😀
pekny den

katrenka111
23. nov 2012

@adaduk no to si dobra že za minutku v aute to ako?? ved je neskutocne ťažka a mne sa kolkokrat aj ťažko vybera z auta....a o chrbate ani nehovorim ked ju vlacim....

ivetka09
23. nov 2012

@adaduk vauuuu ahojko, no konecne toto som cakala kedy niekto Versu zachrani ... 🙂 🙂 🙂 super si jednotka ... 🙂 🙂 🙂 ved aj ja to hovorim, ze je to super kocik mne len to ze my tu nemame vytah a musela som terigat ja na 3 poschodie aj s malym ... ale skladanie som tiez fakt mala skvele ... super dakujem ti zachranila si versu a mas pravdu keby som aj ja mala vytah tak ju vobec nepredam 🙂 🙂 🙂

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 super, a ktory kupis ... inac DOT je presne ako quinny konstrukcia super tak si kup quinny zapp xtra je reverzny aj a lahky a hotovka 🙂

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 e e quiny nieee.... to jedine iba ako kocik sup sup ale to je až moc mini...tfk dot je väčší trosku....
no netusim netusim co urobim, najradsej by som si Versu nechala a kupila mini alebo tfk....
pocuj a ako s tými palicami hmmmm??? nevadi ti to???

katrenka111
23. nov 2012

info o Verse...takže vse ok by malo byt...
Dobrý den,

ano, toto pravda je, ale jednalo se o kusy z jedné dodávky, které nebyly ještě prodávané. Kusy ze starších dodávek jsou naprosto v pořádku. Dodavatel stihl vše stáhnout ze skladů prodejců a případnému stahování výrobků od konečného uživatele se tak vyhl. Určitě můžete být klidní, co se bezpečnosti kočárku týká. 🙂

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 hej DOT je vecsi ako quinny preco videla si nazivo DOT? mne sa tiez inac pacil len mne vadilo ze nie je reverzny, ale ked bude maly vecsi mozno bude aj iny kocik ale teraz nie ... hihi a ake palice myslis ci mi nevadia? nechapem

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 no vidis ... takze je vsetko ok s versami ..... 🙂

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 no na quiny

katrenka111
23. nov 2012

@ivetka09 no jo dala som Versu na inzerat ale neviem neviem ci predam ci by mi nebolo smutno... ☹ ☹

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 na quinny palice? ale kde myslis??? mne na quinny nic nevadi ... a dokonca sa mi aj paci takze neviem co myslis presne

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 hej dala si? a kde ? ...

elisskah
23. nov 2012

@ivetka09 ona mysli tu rucku na quinny asi, ze ma taku golfovu.

elisskah
23. nov 2012

@katrenka111 sak si hovorila, ze nepredas! co vymyslas furt! 🙂 Ale krasna je veru krasna.... Pekne fotky. A vidim, ze uz ti tam aj zaujemca svieti.

ivetka09
23. nov 2012

@elisskah to mi nevadi, ze ma golfovu rucku ... mne na golfkach nie tie rucky vadia ale to ze maju moc kolies a kazde koleso ide kde chce hihi ... preto sa mi nepacia golface, ale quinny ma normalne kolesa, a aj TFK DOT ma len po jednom kolese a tak ... ja hladam kociky ktore ma po jednom kolesy a nie zdvojene ... ale zas zdvojene ako ma quinny a neonato mi nevadia lebo ju len v strede ... takze su to v predu len 2 kolesa a nie 4 ... chapes co sa snazim vysvetlit ....hi hi to je ale co ako keby som basnicku pisala

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 ABC? Co ja viem ... nie je to moj typ hhihi

ivetka09
23. nov 2012

@katrenka111 hej ved versu si nahodila ale bude ti smutno, ved co vymyslas ...

elisskah
23. nov 2012

@ivetka09 ani mne sa nepacia zdvojene kolesa a aj preto, lebo zevraj do snehu nie su vobec, lebo sa sneh dostava medzi ne a potom to drhne a atd, no a vies, ze ja potrebujem aj do snehu kocik.