icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
20. dec 2012

@elisskah neviem ci sa to da nastavovat na tych prednych kolesach to neviem, a viem ja som zas teraz tak ze ja som nikdy nemala kocik ktory by hojdal a teraz to Brio hojda az mi je to cudne 🙂 vsak si vies predstavit ked chodim s quinnym ako ten trase? ale je to v pohode maly si do toho mrmle a zaspi hihi tebe je zas to cudne lebo si mala hojdavy kocik 🙂

maryem
26. dec 2012

@katrenka111 @ivetka09 @elisskah tak zopar..neda sa mi to s nou fotit, je to taky maly motacik.. nasadat, schadzat..dookola.. tridsatpat raz za sebou..a potom zas.. hned si ho nalozila, teda testovala kapacitu kosika. Katrenka, myslim, ze by sa ti velmi hodil 😉

katrenka111
26. dec 2012

@maryem waaau no užasný, vyzera paradne takže aj do kosika sa toho asi dost pomesti a miesta tam tiež je dost....no suprový je....aj ja ceeem už 🙂

maryem
26. dec 2012

🙂 dik. Podla mna je fakt aj na 9mes.dietatko, je dost pevny, si myslim, a velkostou nieco medzi kocikom z dvoj-trojkombinacie a golfkami.. @katrenka111 Objednavala si, ci nie si rozhodnuta?

katrenka111
26. dec 2012

@maryem moja nemam kde len v UK alebo v CR u nas neni keby bol už ho mam....

ivetka09
27. dec 2012

@maryem super nadhera 🙂 🙂 🙂 a kolko ma tvoja mala?
@katrenka111 no ved aj Maryem ho s UK ved som ti navrhla ze predaj Versu a ja ti ho poslem odtialto ak ho tak velmi chces 🙂

ivetka09
27. dec 2012

@maryem a este par otazok .... ako sa tlaci? dobre lahko ??? a kolko ma vlastne kg? neviem asi si ho aj ja kupim nadherny je 😉

katrenka111
27. dec 2012

@ivetka09 ale co?? ved už chces len brio.... 😀

ivetka09
27. dec 2012

@katrenka111 zlatko moje ja chcem este vela kocikov ... do kym bude mat maly tri roky ich chcem vyskusat co najviac 😀 😀 😀

katrenka111
27. dec 2012

@ivetka09 a to chces aj mini skusit???

ivetka09
27. dec 2012

@katrenka111 a preco nie? Ja chcem vsetko skusit co sa mi bude pacit aj bugaboo bee chcem skusit a co ja viem este aky kocik ...

ivetka09
27. dec 2012

@katrenka111 vsak vidis brio sa u mna ani neohrialo a uz ho predavam ... aby som mohla dalsie nieco skusit 😀

katrenka111
27. dec 2012

@ivetka09 ale ved chces brio ale ine nie??,ci už zasa ine???

ivetka09
27. dec 2012

@katrenka111 ja chcem aj brio ale aj ine 🙂

maryem
27. dec 2012

@ivetka09 ma rok 7mes..Tlaci sa dobre, jasne, ze na Jane nema, ale myslim, ze toi je aj tym, ze toto ma 4kolesa.. Ale inak velmi dobre, zatial som spokojna. Skutocna vaha je neico malicko cez 8, takze dajme tomu 8kg. Vazene s koleiskami. Oni fakt do tych popisov davaju len cisto konstrukciu.. Asi u vacsiny kocikov. Ale odnesiem ho v pohode. Ty uz to Brio predavas? 🙂)) Podla mna je to velmi dobry kocik, ale asi skor od narodenia, aj ma velku vanicku, aspon z mojho pohladu, aj kosik, vyzera pekne. Ale asi by som ho nekupovala pre 9 mesacne dieta, ked uz by som , ak by som zvazovala kupu..uvazovala o niecom lahsom a skladnejsom. Bugaboo bee sa paci aj mne velmi prevelmi, len skoda, ze pre mna neprakticke. To je skor na take prechadzky po obchodakoch, po rovnych bezproblemovych terenoch..lNO je velmi velmi sikovny! 🙂 Vyplati sa ti to kupovat a hned predavat? Myslim fnancne teraz..

katrenka111
28. dec 2012

@maryem no tiež si myslím že Brio pre vätsie dieta už nie, ja mat druhe tak kupit hned Brio 3kombinaciu a potom už len lahký sportak....
Mne sa Bee nejak moc nepaci je take mini moc....

katrenka111
28. dec 2012

@maryem ja už len zohnat mini dovtedy nebudem spokojna....

ivetka09
28. dec 2012

@maryem tvoja ma rok a 7 mes.? tak na to je dobre velka 🙂 ja to Brio predavam len zato ze chcem kupit nove a v takej farbe co ja chcem ... toto hnede s pod ruky som kupila len na skusku. Vies tu take kociky nie su takze som ho nevedela vyskusat, ale som s nim spokojna tak chcem nove a vo svojej farbe. 🙂 A ja si myslim, ze Brio je aj pre vecsie dieta je skvele priestranne, takze mne sa oplati ho este kupit. Lebo do 3 rokov este mame dost casu ho mat ... Ja pri druhom synovi som sportiak novy kupila ked mal rok a pol a veru nelutovala som lebo som ho vyuzila maximalne .... a tento prcko ma len 11 mesiacov este nema ani rok takze do 3 rokov haj haj casu a casu ... 🙂 Takze ak sa mi podari predat hnede Brio tak si kupim modre a ked nie tak ani to nevadi ostane hnede 🙂 mne to az tak nesuri, len som chcela nove modre na bielej konstrukcii ... a to Bugaboo bee si chcem kupit na leto ako doplnkovy kocik len na sedenie a rychle vychadzky mne sa na nom to paci ze je skladny maly a hlavne reverzny 🙂 🙂 🙂 Maly je rad otoceny odo mna ale veru niekedy sa az pyta smerom ku mne, takze ja by som kocik ktory nie je reverzny este velmi nemohla kupit, ale do leta sa vsetko moze zmenit ked bude vecsi 🙂 a kvoli financiam, ja tie kociky predavam za cenu co som kupila, moc dole s cenou nejdem takze nestratim ... a ked sa mi za tu cenu neoplati predat tak cakam kym sa nepreda za tolko ved nikam neponahlam zatial ho pouzivam a hotovka 🙂

ivetka09
28. dec 2012

@katrenka111 ved aj Brio je lahky sportiak, a to Bugaboo bee je len ako doplnkovy je mini a preto je super 🙂

ivetka09
28. dec 2012

@katrenka111 no vsak tu ho maju ved predaj Versu a poslem ti mini 🙂

katrenka111
28. dec 2012

@ivetka09 ževraj by mal byt v januari takže som dala inzerat už...

katrenka111
28. dec 2012

@ivetka09 brio je fajn len ta rucka neviem ale pri 2 by som ho asi skusila....

ivetka09
28. dec 2012

@katrenka111 na Briu ta rucka je super .... 🙂 aj muz si ho velmi chvali a ked on uz povie na kocik ze je super a nefrfle ze ho chcem predat lebo chcem cisto novy tak na to je co povedat 🙂 🙂 🙂 takze ta rucka vobec nie je super, vyrobcovia vedia preco je ta rucka vyrobena takto ... ked som po Briu skusila neonato tak to bolo az cudne a hned som sa rozhodla ze Neonato predam a to som ho vobec nechcela predat ale brio je kocik skvely

ivetka09
28. dec 2012

@katrenka111kde si dala inzerat sem na konikovi?

ivetka09
28. dec 2012

@katrenka111 a Versu si preco nenafotila aj s madlom? ved aj to nafot a daj hore

elisskah
28. dec 2012

@ivetka09
@katrenka111 versa ma odpruzenie vsetkych kolies? nemyslim....

ivetka09
28. dec 2012

@elisskah
@katrenka111 neviem, ale aj ja tak viem, ze Versa nema odpruzenie vsetkych kolies ...

katrenka111
28. dec 2012

@elisskah no tak je pisane tak neviem to som len okopirovala.... 😉

maryem
28. dec 2012

@ivetka09 nooo..to je taky pucik jedacik :D Aha, tak ty to Brio chces, ale nie tu farbu, chapem. Jasne, ak planujes druhe, tak este ten kocik vyuzijes. Myslela som skor to, ze kupovat taky kocik pre 10mes.dieta sa mi zda zbytocne, lebo hoci sa este chvilu vyuzije, potom uz skor clovek hlada nieco skladnejsie. Ale zase zavisi aj od priorit a moznosti investovat do kocikov vseobecne.. Tak nech sa ti to podari dobre predat!
@katrenka111 tak uz predavas? 🙂 Nech sa podari!

katrenka111
28. dec 2012

@maryem no ale až v januari ho možem dat prec, lebo tak mi bolo povedane že bude v januari tak som velice zvedava....