icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
13. máj 2013

@ifkael ja už neviem ale už to žiada zmenu neviem bojim sa že budem lutovat aj ked viem že GT je super.....nieco musim poriesit teraz by bodlo nieco malinke, sice mame smart trike a na jesen,zimu mini GT ideal.....len mat tak sponzora na 2kociky 😀

ivetka09
31. máj 2013

Ahojte maminky, ma niektora aj Baby Jogger Versu klasik? A bol by zaujem o nu? alebo len o Versu GT?

elisskah
22. jún 2013

dnes som dala dole potah z versy a hodila do pracky, ale prist na to ako zvliect striesku som nevedela, takze tu som prala rucne kartacikom. Da sa dat strieska dole z konstrukcie strieskovej?

cucuriedka
14. júl 2013

Ahojte Maminky, idem si kupit GTcko, chcela som Vas poprosit o radu. Aky prsiplast na to kupit, da sa aj nejaky univerzalny okrem toho znackoveho, nieco lacnejsie?

katrenka111
19. júl 2013

@ivetka09 ja by som skusila versu klasik keby u nas bola....len ci nebude moc ťažka

ivetka09
19. júl 2013

@katrenka111 tak klasik je urcite ze lahsia, ale nie je lahka ako mini

ivetka09
19. júl 2013

@cucuriedka ahoj nemala som GT cko ale chystam sa ho kupit, ale podla mna klasicky univerzalny prsiplast pasuje na vsetky kociky ci na sportove alebo na hlboke ... ja mam len taky prsiplast a pouzivam vzdy na vsetky kociky co sme mali ... tak si myslim ze univerzalny bude pasovat... nikdy nekupujem prsiplast tej danej znacky, aj ked som mala prsiplast k tomu danemu kociku som ho nepouzivala lebo nesadli mi ...

cucuriedka
19. júl 2013

@ivetka09 dakujem, no ved toto . origos stoji temer 40 eur, univerzalny 7... ale vdaka za radu, uz som aj guglila kadeco a vyzera ze ten univerzalny v pohode sadne (ma dole gumicku, tak sa prisposobi).
este raz vdaka! 😵

ivetka09
20. júl 2013

@cucuriedka nemas zac, rado sa stalo 😉 🙂

katrenka111
24. júl 2013

no krasa, asi idem kupit...
videla som naživo a nejak mi učaroval....babule nebudem lutovat 3kolku, hmm?
http://axsoris.com/baby-jogger-city-mini-gt-all...

e_z
29. júl 2013

O kočíku Baby Jogger City Mini GT už sa dá dočítať aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kocik-baby-jogger-cit...
Článok je aj s videom🙂

Kočky, ktoré ste ho používali, pridajte svoju skúsenosť a rady pre maminy, ktoré nad ním uvažujú. Skúsenosť sa pridáva dole pod wiki článkom
@veronka
@elisskah
@ifkael
@maryem

maryem
29. júl 2013

@e_z nemam GT, ale BJ city mini 4kolesovu, ta tam este neni, pridam, ak bude vo wiki..

katrenka111
29. júl 2013

@e_z no pomohlo by tiež ho zvažujem kupit....neviem sa rozhodnut medzi nim a mamas and papas Luna

e_z
29. júl 2013

Ahoj @maryem , síce som to poplietla, ale ... článok ku kočíku môžeš napísať aj ty a potom rovno pridať skúsenosť🙂 Do Wiki môže písať každý, takže keď tam niečo chýba alebo chceš opraviť, či doplniť, môže to urobiť každý. Budem rada, keď sa ozveš.

maryem
30. júl 2013

@e_z oki, ked si najdem viac casu, napisem.

katrenka111
19. aug 2013

tu je nas nový, uplne že naj kocik,parada

slafka234
20. aug 2013

ahojte 🙂 predávam našu versičku GT. Je to super kočík, bude mi za ním veľmi smutno, ale mne ako asi jednej z mála vyhovuje 3-kolka. Podľa nášho deda je to najlepší kočík, čo sme mali 😉. Jediné za čím by bude neskonale smutno je reverznosť, škoda, že nevyrobili 3-kolieskovú verziu. Super je aj pre nášho skoro 3-ročného (nožičky sa dajú prispôsobiť), ale kupovaný bol pre teraz 10-mesačného. Je to síce korýtkové sedenie, ale ja som ho tam dávala aj na bruško, nadvihla striešku a on vykukoval von a zasa ľudia pozerali čo to vykúka za čudo 🙂. V prípade otázok veľmi rada odpoviem a zdieľam názory, čo tu boli spomenuté. Ak by ste mali niekto záujem, mám ho na bazáriku, pekný deň

ivetka09
21. aug 2013

@katrenka111 super krasny je ... tak ja neskor nahodim sem fotku ale zas s paskovymi doplnkami elodie hihi ... zbierka BJCM gt s elodie doplnkami 😉 ty mas retro ja pasik 🙂

slavik
20. sep 2013

@katrenka111 @ivetka09 ahojte, máme tiež kočík BJCM gt, chcem sa vás opýtať kde ste kupovali farebnú podložku a tašku.
A ešte jedna otázka na zimu máte aký fusak do tohto kočíka?

zuzi26
21. sep 2013

Ahojte neviete mi poradit kde kupit madlo pripadne plastenku na elita?

liuba84
21. sep 2013

@zuzi26 ahoj ja mám síce city mini ale plaštenka a madlo by mali byť rovnaké a kupovala som v hračkarstve alltoys 🙂

bambina82
21. sep 2013

@katrenka111 kde sa da kupit ta podlozka? Dik

ivetka09
21. sep 2013

@slavik Ahoj, ja mam pruzkovu podlozku aj tasku aj fusak cely set. Ale kupovala som cez net lebo velmi tazko sa to dalo zohnat, tak vsetko kde sa len dalo. Ja zijem v UK tak sa mi to lepsie dalo zohnat. Ale ak by si mala zaujem ja to budem predavat vsetko lebo mne je maly uz velky a vobec som podlozku nepouzivala asi len par krat mozno 2 x a aj to len v inom kociku na skusku, a tasku som pouzila len 1 krat ... fusak som pouzivala minulu zimu ale ani to nie celu zimu lebo som ho kupila okolo februara alebo marca uz ani to neviem presne ani na jeden alebo 2 mesiace som ho kupila ...ak by si mala zaujem tak by som vsetko ako set predala cenu neviem lebo ani neviem co to stalo hihi nepamatam si .... ale by sme sa dohodli. ak chces mozem ti to pofotit dnes a dam sem fotky

ifkael
21. sep 2013

@bambina82 podlozky maju v babymarkete v Ba v avione

Co som sa cudovala, lebo uz sa nevyrabaju... A pasik tasku uz jedine z bazaru

bambina82
21. sep 2013

@ifkael a ta podlozka je univerzalna ci pasuje iba pre BJCM? Dik

zuzi26
21. sep 2013

@liuba84 a kupovala si tam cely kocik s prislusenstvom alebo len to madlo zvlast? Predaju mi tam tieto diely ked mam kocik doma z druhej ruky?

lubkah
21. sep 2013

Maminky,nebudete niektora v blizkej dobe predavat cierne GT? 🙂 dakujem

liuba84
21. sep 2013

@zuzi26 kupovala som tam celý kočík ale príslušenstvo je zvlášť takže kludne keď tam prídeš a povieš že by si chcela madlo a pláštenku nebudú mať problém, tuším sa ku kočíku dá kúpiť aj originál taký fusakonánožník

zuzi26
23. sep 2013

@liuba84 dakujem za info! Nakoniec som obkednala na mravcek.eu madlo za 23 eur, takze dobra cena. Nechapem preco niektore eshopy to maju problem predat samostne a ine nie..

svirky
23. sep 2013

maminky,viete mi poradit,ze ktory BJ mam pre maleho zhanat ...momentalne ma 14 mes...prv som chcela BJ elite,ale teraz viac pokukujem po BJ GT...ktory je lepsi a zaroven,ktory bude s nami dalej rast...alebo,ci nahodou niekto nepredava BJ GT v dobrom stave a zaroven v dobrej cene...velmi pekne dakujem