Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@svirky ja mam patmesacneho a kupila som elite. Viem ze potrebujem poriesit kocikom tak tri zimy este..takze som zvolila tento. Plus to polohovanie noziciek a okienka v strieske boli pre mna podstatne, kedze ho chcem vidiet. Este ho mam ale v hlbokom, takze este chvilku pockame kym prevetrame elite. Potrebovala som plnohodnotny kocik, ktory aj vela odnesie. BJ GT by som volila pre starsie deticky.
@zuzi26 to mas pravdu, ze GT je tak pre starsie deticky ... ale je skvely ... moj syn ma 20 mesiacov a GT som kupila asi tak pre mesiacom dvoma? uz ani neviem, ale som ho kupila hlavne kvoli tomu ze je lahky oproti elite, ale je priestranny oproti ostatnym kocikom. Hej elite je urcite super, ale pre mna nie kedze je velmi tazky ... ☹ ale komu vaha nevadi je super ... ja som ho tiez pozerala ale nakoniec GT vyhral kvoli vahe. Hej tie nepolohovatelne nozicky ale pre dvojrocneho je to ok a on bude len starsi a starsi takze to uz nevadi.
@svirky neboj nezabudem na teba, len cez den mam skolu a pobede domacnost a 3 deti ... a ked uz by som mala cas na fotenie sa tu motkaju decka ... ale dnes poviem muzovi ked nikto nebude doma len on sam nech to nafoti a ja to pobede nahodim. Prepac ze to takto trva ... A GT je skvela volba nemenila by som ... nadherny, priestranny, super strieska, lahky, a tie kolesa hmmm fantazia hihi ... reklama na GT kocik 🙂 GT uz keby len doladili polohovanie noziciek nema chybycku a je to naj kocik na trhu ... aspon pre mna 😉
ahojte baby chcem sa opytat da sa niekde kupit nanožnik na kočik baby jogger city mini dakujem
@katrenka111 ahoj, prosim ta, ako sa jazdi s tym GTkom? Lebo ked som skusala city mini 3 kolku tak dost zle, ma to odradilo...dakujem za odpoved 😉
@zipsy ahoj uplne že pre mna uplne že naj a chvali aj muž aj babky aj vsetci co ho videli a aj s nim isli🙂
Baby ja zhanam plastenku na mini GT? dajte typa ktora najlepsie pasuje...dakujeeem
@katrenka111 OK, vdaka 🙂
Baby, rada by som kupila city mini gt, najradsej tu farebnost so zltou strechou.... ale to asi ziadna nebude mat ze? :(
Ahojte! Neviete kde by som kúpila lacnejšie elodie details golfky? Myslím menej ako 210eur 🙂, ďakujem
Ahojte ak mate niektorá na predaj baby jogger city mini čierny ozvite sa prosím 🙂
Ahojte, nepredavate niektora city mini gt? mam vazny zaujem, ale nie za viac ako je novy 😀
@ivetka09 ty si ho predala ci???
ja rozmyslam že kupim už len nejaký ZAPP alebo NUNU alebo take nieco lebo malý mi moc už v kociku nechce byt....teda neviem ci by sme ho este na zimu dalsiu využili a aj ked ideme s kocikom chvilu tam sedi ale potom ho len tlacime ....
ale zato doma v nom strasne rad spinkava....
ale neviem ci ho predam to je nas naj kocik co sme mali🙂
vy mate ake teraz vozidla🙂
@katrenka111 Nie ja som GT-cko nepredala, ani ho nepredam kym je maly maly asi tak do tych jeho 3 - 3,5 roka. My v kociku vobec nesedime mozno ho pouzivame 1 do mesiaca, ale viem ze kocik treba, lebo ak niekde ideme na dlhsiu dobu nevladze tolko chodit a ja ho na rukach nosit nevladzem. Ved on ma 15 kg a ked je obleceny ani nehovorim. Vies ja mam aj Nunu aj GT-cko, ale uz Nunu idem pomaly predat lebo pre vecsie deti Nuna nie je. Este na sedenie ano ale ak by zaspal v nej tak na vyspanie urcite nie a s fusakom uz duplom nie... A GT - cko to je super lahko sa tlaci, zlozi, zmesti sa do neho v pohode aj fusakom ma obrovsku striesku co vyuzijeme hlavne teraz v lete - ideme na SK a tam su horucavi ... takze GT - urcite nepredam teraz. A uz kociky nemenim nemam pre koho. Mam inu zabavu miesto toho hihi ... 😉
@katrenka111 a mas uz plastenku na GT ja este nie ale musim nieco kupit
@ivetka09 no jo GT je super, nema chybu..nemam plastenku ani ja..neviem aku kupit...
no stale ma laka este MP luna ale neviem bojim s aže to nebude vonco.... no ja myslim že moj už buducu zimu nebude v kociku....neviem...ked tak možno len nejaký mini by sa zisiel....teraz sa mi paci Qinny Zapp 4kolesový....🙂

@ivetka09 nahodne pozeram,ze ponukate pasikavy set...uz ste ho predali,ci ho este mate na predaj? velmi pekne dakujem,Zuzana