Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@katarina6 takze malu teraz vozim v ciernom sportaku a pre druhu bambulku mam objednanu fialovu vanicku a fialovu sportovu cast. takze ked ich budem vozit tak jedna bude vo fialovom a druha v ciernom. este som rozmyslala nad tou prvou ciernou. ta je tiez velmi pekna. a ja mam kabelu ku kociku ciernu,takze potrebuje ozivit 🙂
@myzma
fuuuu .... strieska za 30 Eur? co im sibe? No viem ze sa daju kupit take univerzalne striesky, mozno to nazvat tienidla asi skor... taka natahovacia latka, a ta sa natiahne na tu rucku a potom na chrbat autosedacky a je to strieska.....
to co mam ja je z USA - dokonca som zistila ze to nie je Cabrio fix ale Maxi Cosi Mico - 🙂 taky nejaky nazov to ma - je to kolekcia z min. roku 2010, vypredaj, a ja milujem tie farby, takze som chcela len tuto.... tam bola v cene aj ta strieska - je to normalna dobra strieska ako na kociku 😀DD, ma tam take vystuze vo vnutri, ze sa da tak na cvaky pootvarat - neviem ci ma chapes.... som sa smiala.... 😀 ze je to pomaly lepsie nez kocik 😀....
Takze s mojou autosedackou ti nepomozem ze akoby sa dala kupit taka strieska.....☹
No posli mi foto ako vyzera integrovana strieska, ja toto asi nemam integrovanu.... neda sa zlozit a skryt niekde dozadu myslim......
@suzieqiu
tak to zelene kvetinkove sa ti nehodi, ked mas kabelku ciernu.....
Najlepsie je podla mna toto prve co som ti tam dala do linku 🙂 :
http://www.abeno.sk/abeno/eshop/1-1-LATKY-metra...
A to by si teda chcela 2 potahy na striesky pre obe dievcata? ci len jednu?
@suzieqiu
ano potom sa ozvem, len teda ak by som aj ja chcela latku z toho webu, tak lepsie to je objednat naraz latku aj pre teba aj pre mna, aby sa neplatilo na 2x postovne.... Ale samozrejme vopred nic nebudes platit, az ked to bude hotove.... To ked tak ja kupim aj tebe tu latku aj sebe....
Tak teda tamtu fialovo-ciernu? Inak to je nadherny vzor, ja myslim ze budes urcite spokojna! 🙂....
Inak ja by som to dala obom take striesky 🙂 - bolo by to super - jedna fialova vanicka s takou strakatou strieskou, a druha cierny sportak s takou strakatou strieskou 🙂.... Takto budes mat jedno dvojfarebne - cierno-fialove, a druhe fialovo-strakate...... prip. vlozka do sportaku by mohla byt strakata 🙂, by to bolo viac vyvazene 🙂obe by mali nieco strakate......
... ale tak kludne mozno ti staci zatial len ta jedna a uvidis potom.....🙂
Zatial teda jej poviem len jednofarebnu latku pre mna to kupi hocikde, a potom ked to bude dobre vsetko, tak si dam u nej spravit este aj tu vzorovu latku a to sa ozvem ked latku budem objednavat, alebo ona 🙂.
@katarina6 ok. takze sa dohodneme ked spravi tu jednofarebnu pre teba, potom sa rozhodnem. strasne sa mi to paci,ale zalezi aj od ceny. aby sa to oplatilo kamoske aj mne. predsa len dve deti, musim troska mysliet do buducnosti.. moj muz,by sa potesil keby videl co pisem 😀 a ako sa bude volat vasa bambulka? pozeram,ze sa ti to pomalicky blizi.
@katarina6 vies co dobre to je ale tak unavne, stelka sa pekne vie postarat uz o olinka, zahrat sa snim tak to je velka pomoc , no a alan zase zachvilku dobehne tych dvoch a budu sa hrat 🙂 jasne ze stela bude rast dalej a osamostatni sa , ale ona ich zboznuje strasne tak verim, ze pomoze ... alan bol strasne uvrestany od narodenia az kym nemal 5 m a nezacali sme s hustym jedlom, mal tichy reflux a tazko mu bolo tak vrieskal ... no a teraz uz to zacina byt super , ale teda ten pol rok, amen maria ... masaker a to este aj stela zacinala prvu triedu 🙂
@myzma napisala som kamoske aj poslala foto, myslim ze by to nemal byt problem.... Akurat asi este by to potrebovala vidiet zo zadu ako to je upevnene, su tam potrebne nejake haciky alebo tak?
Je to elasticka latka ako pozeram, a farbu chces aku? ciernu?
prip. @kkiki nemohla by si stiahnut tu striesku, odfotit ju a pomerat? ze aky je vlastne ten celkovy tvar striesky? a tak ho aj potom Hanka usije.....
kocky ahojte. vcera som prala sport cast a ako som to rozoberala, vsimla som si, ze strieska je vyblednuta... som trosku sklamana, ale co narobim.
Ahojte,
viete mi niekto povedat, ci bude problem s kocikom vychadzat na obrubnik s pouzitim dvoch hlbokych vaniciek? lebo ma s tym strasi par ludi... co ho vobec nemaju 🙂. my ho uz mame doma, ale babiky sa nam narodia az zaciatkom oktobra. Inak sa nam kocik strasne paci, hlavne tie sportove casti su super.
@dibik ja som si na tento kocik pre dve deti zvykla velmi rychlo a to som pred tym pouzivala kocik pre jedno dieta 2 roky, takze mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze to vobec nie je problem, len si treba pomoct nohou a potom sa zapriet, samozrejme ide to o nieco tazsie ako jednokocik, vsak ale to je jasne, ked su tam dve deticky. Ja som pouzivala kombinaciu hlboka vanicka nizsie a sportove sedadlo vyssie a teraz mam obidve sportove a podla mna je vychadzanie na obrubnik rovnake a je to v pohode. A ludia co strasia a nemaju skusenosti, hmmm, no to je tak, nech si najprv skusia a potom hovoria. Kazdopadne to uzavriem tak, ze ide to samozrejme tazsie ako ked mas v kociku jedno dieta ale nie je to vobec take strasne, som bola milo prekvapena, tiez som citala ze to ide tazko, ale je to v pohode 🙂 Prijemne kocikovanie 😉
@iika Dakujem velmi krasne za odpoved 🙂. Potesila si ma. No nam sa ten kocik strasne paci, hlavne, co sa tyka vyhotovenia a kvality. Skor ide o porovnanie vychadzania na obrubnik s kocikom dvojickovskym so sedenim vedla seba a za sebou. No budem si musiet na to zvyknut, lebo iny kocik urcite kupovat nebudeme a tento sa nam aj tak pacil najviac 🙂. Ale som rada, ze si to porovnala s jedno-kocikom a nie je to az taky brutal rozdiel. Tak uz len pockat na deticky a hor sa kocikovat 🙂.
@dibik jaaaj no tak nevadi, ako pises, zhodnotila som s jednokocikom a porovnala 🙂 Vobec mi nedoslo ze cakas dvojicky a ze to chces porovnat s dvojickovskym kocikom. My sme s tym kocikom velmi spokojni. Nelutujem vobec. Pouzivame ho aj ako jednokocik, aj ako surodenecky a nema chybu. Kupovali sme ho pred 4 mesiacmi, takze mame uz tu novu kolekciu 2011 a fialovu farbu, ktora je neskutocne pekna 🙂 Co mne trosku vadilo, ze hlboka vanicka je mensia a uzsia ako u jednokocika a potom tie sportove sedadla su super, ale uz tak pre vacsie deticky. Nasa mala princezna nastastie zacala sediet ako 6 mesacna, takze pre nas v pohode, len skoda, ze ked spi, tak sa neda dat do polohy lezmo, ze ma pokrcene nozicky. Ale zasa tak casto v nom nespi a ked tam aj spi, nezda sa mi, ze by jej to bolo nepohodlne 😉 Tak prajem vsetko dobre, hlavne vela zdravicka, nech uz mas deticky doma a mozete sa z nich tesit 🙂
@iika ahoj, aj ja rozmyslam nad kupou bj city select... zaujalo ma to o tych pokrcenych nozickach... je to velmi vyrazne? a myslis, ze pre deti nepohodlne? lebo prvorodena mi do jedneho roku spavala takmer vylucne iba v kociku... (cam mb x6 - tam sa dalo sklopit vsetko v sportovej sedacke do jednej roviny)
@iika no tie uzke vanicky mne az tak prekazat nebudu, kedze u dvojickovskych kocik, ktore maju sedenie vedla seba, su tie vanicke take uzucke, ze si fakt neviem predsavit, ako sa tam vprace dietatko so zimnym fusakom. Ale ze vraj to ide... 🙂. Aj my mame tu fialovu farbu, je fakt uzasna.
To s tym sklopenim do lahu uvidime, ako to bude. Ono to ide dat do lahu, len tie nozicky su vyvysene, ale to je pri vela kocikoch, co som pozerala. Uvidime v praxi... ale takto vyzera kocik uplne super 🙂. Jedna dvojickovska mamina mi pisala, ze jej dvojicky spali v sportovych castiach ako 4-mesacne, ked ich sklopila do lahu.... tak dufam, ze to s nozickami nebude problem 🙂.
hlavne sa mi strasne paci, ze mozem chodit v pripade potreby len s jednou vanickou, alebo sportovou castou. A este som uplne hotova z tych koliesok 🙂. Tie su super...
Dakujem teda za postrehy ohladom kociku 🙂

@suzieqiu no ja asi dam jednofarebne 😀D, lebo mam ku kociku dost farebnu tasku a uz by to bolo asi prilis blaznive.... Tak asi striesku - kremovo hnedu, a potom potah dovnutra vanicky - tyrkysovy..... alebo taky travovo zeleny.....
Ale inak sa mi neskutocne paci tato latka:
No a ved ked mas kocik cierno fialovy tak tu mas tieto latky kde su take farby, nepaci sa ti jedna z tychto?
Ale ak chces jednofarebne, tak vravim, ze to sa da tiez kupit, to je najmensi problem.... len to by potom bolo zbytocne nie? ved teraz mas ciernu vanicku a fialovu strechu? ci ako?