icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

iika
29. aug 2011

@parvitas urcite to je rozdiel, bohuzial, no ale myslim si, ze clovek na kazdom kociku nieco najde. Ja som mala prvy kocik Jane Slalom, tam isla sportova cast cela sklopit rovno, takze dietatko malo pohodlie, potom mame Peg Perego Pliko P3, tak isto sa da dat cely do roviny, takze urcite pohodlnejsie na spanie. Ale pri BJ len proste sklopis sediace dieta do polohy lezmo a tie nohy sa nedaju vystriet. Ale mam pocit, ze mojej malej to vobec nevadi a ani tej starsej, ked v kociku nahodou zaspi, ked sme prec cely den. Nie je to taka katastrofa, no priznam sa, ze ked sme cakali prve dieta, vyberali sme kocik tak, aby nemal presne to co BJ a dal sa dat do uplnej roviny. Lenze teraz sme museli zvazit ine priority a podla nich sa rozhodnut. Ale v pohode sme si na to zvykli a deti neprotestuju 🙂

iika
29. aug 2011

@dibik mne surodencky kocik dorazil ked mala druha dcerka skoro 4 mesiace, objednala som preto len sportovu verziu a veru po prvej skusobnej jazde som rychlo doobjednala aj hlboku vanicku, lebo ked som ju aj mala sklopenu v tej sportovej, nemala tam pohodlie, nie je to veru pre take male deticky este dobre. Nasa isla do sportovej casti ked sa uz potom nezmestila do hlbokej, zacala tam vymyslat a zapierat sa, mala nieco medzi 5 - 6 mesiacom. A aj ked som mala tu hlboku vanicku, kazdu jednu prilezitost ked sme boli doma dvaja som vyuzila na to, aby sme isli von s 2 kocikmi a aby mala mohla byt v hlbokom kociku Jane, ktory ma oproti BJ mega vanicku 🙂 No ale to nemozeme porovnavat. Ty sama uvidis kedy budu tvoje deticky vhodne do sportovych casti, ale skor ako po tom 5 mesiaci ich tam ani nedavaj. Moja mala mala pod chrbatikom este normalne volne miesto v casti kde je ten pravy uhol na sedenie, aj ked som to mala sklopene do lahu a necitila sa tam dobre. To ze sa da z neho urobit aj jednokocik je uzasne, velmi prakticke a ja si to neviem vynachvalit, kedze mame deticky po sebe a niekedy si ich aj rozdelime, tak potrebujeme 2 kociky. A tie kolesa su tiez paradne, som zvedava uz ako budu jazdit po snehu 😀 A uplna bomba je ten mega kosik pod kocikom 😀 😀

dibik
29. aug 2011

@iika diky za rady 🙂. tak uz len si pockat na to kocikovanie... ten kosik som este poriadne ani nezhodnotila pod kocikom. Tak aspon bude vela miesta na nakupy.

ukulelembo
1. sep 2011

Ahojte babenky
Mate niekto bielu sportovu sedacku alebo hnedu? A ten material je lahko udrziavatelny z vonku? Ci by si ta biela moc nespinila, lebo od kocika je to tusim cele cierne, len vnutorne sedenie a strecha su biele - teda sudim podla foto 😕
Diky za odpoved 😉

iika
1. sep 2011

@ukulelembo podla mna je biela farba na sportovom kociku velmi neprakticka, urcite sa rychlo zaspini. Este tak na hlbokom, to by este bolo OK, ale sportovy by som biely nechcela ani zadarmo. Ale kolko ludi, tolko chuti 🙂

ukulelembo
1. sep 2011

@iika dakujem za nazor 😉

nostek
2. sep 2011

@katarina6 ahoj. ako to vyzera s tou "strieskou" co by sila tvoja znama?

suzieqiu
2. sep 2011

@katarina6 ahoj, aj ja uz som ta chcela kontaktovat. ale vobec mi to nejak neponahla 🙂

katarina6
3. sep 2011

@nostek
@suzieqiu
Ahojte baby, no kamoska ma teraz vela roboty, cele leto, slubila ze na jesen zacne, tak snad v polke septembra to spravi.... A ja mam toho tiez teraz do roboty s malou, sa nam narodila 17.8., odvtedy sa teda poriadne obraciam... 😀..... Ja som na vas samozrejme nezabudla, ked to budem mat hotove, urcite hned pridem sem, nahodim fotky, popisem.... 🙂

suzieqiu
3. sep 2011

@katarina6 dakujeme🙂

nostek
3. sep 2011

@katarina6 gratulujem a drzkajte sa. potom sa ozvi... paaaaaaaaaaaaa

baby, a ake mate nanozniky na tento kocik?

monda17
5. sep 2011

@ukulelembo ja som chcela bielu vaničku, ale nakoniec mam červenu a som rada ! By ma asi šlak trafil, lebo my chodime v predu hore vanička a za nou športak a ked tam maleho davam vždy mi kopne do strechy 😒

iika
5. sep 2011

Tiez riesim nanoznik pre starsiu a fusak pre mladsiu, no neviem, kto poradi? Videla som original fusak Baby Jogger na internetovej stranke, ale bola som v Kocikove a pytala som sa ci ho tam maju, nech ho vidim aj osobne a pani mi povedala ze je vraj dost maly, len pre male deticky, tak neviem, skoda :( Vraj pasuju univerzalne nanozniky, myslim zn. Emitex. Nemate nahodou niekto ten original fusak? Je fakt taky maly?

parvitas
7. sep 2011

@katarina6 blahoželám k bábätku. verím, že roboty je teraz omnoho viac... tak keď budeš mať trošičku čas, prosím, mysli aj na mňa.. tiež by ma zaujímali tieto šité veci... vďaka... 🙂

@nostek ak si vyberieme tento kočík, tak asi len univerzálny nánožník (z obchodu Pre naše deti) si dokúpime. lebo neviem aké veľké sú tie fusako-nánožníky baby jogger... a po Evke mám ešte emitexový fusak a ten je teda dosť veľký...
na mimibazare som našla aj fialový bj (v americkom obchode ponúkajú len červený a čierny)

parvitas
7. sep 2011

@iika a nepomerala ti ho tá pani? škoda... tiež som ho ešte naživo nevidela, tak neviem posúdiť...

zuzi0
7. sep 2011

Dobrý večer. Som tu nová, náhodou som objavila toto fórum. Budeme kupovať tento kočík z Močenku, kde sme ho boli už pozerať, ale až v nobembri, decembri. Čakám dvojičky , preto bude investícia vysoká. Ak je tu náhodou tiež už mamina dvojičiek, ktorá bude chcieť predať vaničky v decembri až januári, prípadne i skôr, ozvite sa. Najlepšie z Trnavy a okolia, okrem farieb cierna a sivá. Ďakujem.

iika
7. sep 2011

@parvitas nemali ho tam a vraj ani mat nebudu, prave preto ze je taky maly, ale mne sa nezda podla obrazku, tak teraz neviem :( a nasla som ho len v pre nase deti a pre nas je to daleko, aby sme ho tam isli omrknut ☹

parvitas
8. sep 2011

@iika ahaaa, ok. tak nic. tak to asi vyriesime emitexovymi...

katarina6
8. sep 2011

@parvitas Dakujem! 🙂 ano roboty mam nad hlavu!
@iika
tie fusaky..... ja teda mam toto prve dieta, a este neviem ake fusaky su dobre, no uz mam kupeny tento
http://www.babymarket.sk/sk/3917/1829/kaiser-fu...
- lebo mal perfektnu akciovu cenu 27 Eur (uz je teraz zdrazeny na 33 Eur), vyberala som hlavne podla ceny - najlacnejsi, no samozrejme aby mal tie diery na zadu na nasunutie pasov zo sport. casti a aby bol nepremokavy...... Tento je aj dost velky, a vyzera velmi kvalitne podla toho opisu.
Ja si myslim ze je uplne zbytocne kupovat drahe BJ fusaky, este aj ked su male.... Je kopec univerzalnych, ktore idu na hocijake kociky..... dolezite je aby tam boli tie diery na sportovu cast... to je vsetko.... si myslim ja..... ak sa mylim, tak ma opravte... vravim zatial mam len prve babo, a este nevyskusane fusaky 🙂......
Pozerala som na nete ceny fusakov, a tocili sa mi oci z toho..... okolo 50 Eur.... vsetky.... tak som ihned kupila tento za 27 Eur, lebo viem ze v zime sa to este viac predrazi..... a teda pozerala som aj bazar na MK a tam tiez neboli pod 30-40 Eur ziadne fusaky, tak som si povedala ze to budem mat second hand za 30 Eur? si kupim radsej novy za 27 eur.....

smejko
13. sep 2011

maminy, ako sa sprava tento kocik v dvojickovej verzii v zime v snehu ? dakujem

iika
13. sep 2011

@katarina6 ta cena za fusak je super, pozerala som ho, len ja by som potrebovala cierny, no a ten je drahsi, akcia bola len na ten bledo-modry ☹ ☹ Skoda, hadam aj ja nejaky dobre kupim.

katarina6
14. sep 2011

@iika a je ovela drahsi ten cierny? drahsi nez BJ? a zeleny tiez nechces? taky tam tiez mali tusim....

lenka47
14. sep 2011

Baby len nahodou som sem mrkla, rieste fusaky, ja som objednala ten original a vobec nie je maly podla mna, kuknite foto. ja mam sice Elita ale rozmerovo je to to iste, tie fusaky su na mini aj elite

iika
15. sep 2011

@katarina6 tak cierny stoji 49,50 EUR takze skoro ako BJ fusak. Cierny bude pre nas asi najlepsi, lebo mame fialovy kocik, takze ani zelena neprichadza do uvahy. To by musela byt podobna fialova, alebo potom ten cierny, ten ide ku kazdej farbe 🙂

iika
15. sep 2011

@lenka47 no vyzera super 🙂 A kde si zohnala taky pekny zeleny? Ja som videla len cierny a cerveny v Pre nase deti. Odtial mame aj kocik. Mne by pasoval ten cierny. Pozram, ze tvoja dcerka ma len o tyzden viac ako ta moja druha dcerka 🙂 Podla mna ten fusak vyzera v pohode, nie je nejaky maly, to mi len ta predavacka v Kocikove povedala a podla jedneho obrazku som to nevedela posudit, ale teraz vidim, ze je to uplne normalny fusak. Niektore fusaky su strasne velke a dlhe, co asi do nasich kocikov moc nie je, kedze maju take sportove vanicky ake maju.

lenka47
15. sep 2011

@iika no tento je do elita ale myslim ze do vasho to bude podobny fusak, oni su original na rozmery kocika takze male urcite nebudu... ja objednavam vsetko z www.originalbabyshop.sk, maju tam takmer vsetko skladom a super pristup, zvycajne na druhy den mam tovar doma, tak kukni 😉

iika
15. sep 2011

@lenka47 dakujeeeem, tuto stranku nepoznam, urcite si pozriem 🙂

parvitas
15. sep 2011

dnes som tento kočík pre dvojičky videla naživo. je úúúúžasný. 🙂 a aj tá fialová farba je krásna...

nostek
17. sep 2011

@parvitas BJ myslis? je fakt suuuper. vrelo odporucam ;O)

parvitas
18. sep 2011

@nostek áno, presne ten. máš ho aj ty, pre dievčence?