Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
ahoj Lubka, mohla by si mi prosím poradiť ako a kde sa dá objednať z anglicka? Myslíš, že by sa aj kočík baby jogger city select dal objednať. Dnes som bola pozerať v BA a základná kombinácia (podvozok, 1vanička, 2 športová sedačka) bez pláštenky, tašky, nánožníka - výjde okolo 640,- eur. Musím niečo poriešiť. Medzi drobcami bude malý rozdiel a synček je taký vegeťák.zaťiaľ pekne ďakujem
@chrustik25 no je to dosť drahy kočiar, ja mam iba športový pre dvojičky a dala som zaň v močenku 540euro, ale čo som pozerala cenu na anglických stránkach, tak to vyšlo tak isto....To len fusaky u nás stoja jeden 65 euro a tam som našla za 35 libier, takže pri dvoch je to dosť velky rozdiel a donesie mi to odtial kamarát, takže poštovné platiť nebudem....... http://www.teenytots.co.uk/baby-jogger-footmuff...
ahojte,dakujem vam za rady. este som sa nedostala k reklamovaniu. ochoreli sme vsetci ale urcite pojdem. Este sa mi aj laptopo pokazil,preto reagujem az teraz.
@chrustik25 ja som kupovala kocik v trnave. www.bambini.sk a na kocik mi dali zlavu. Kupovala som presne to co pises ty a vyslo ma to okolo 580eur. Na vsetko prislusenstvo som mala tiez 10percent zlavu. staci im poslat email a dohodnut sa.
@iika aj tu su celkom dobre fusaky v akcii ale drahsie aj cierny maju:
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
@katarina6
@kkiki ja už som kvôli fusakom pobehala dosť obchodov, tiež som chcela len nejaký univerzálny lacnejši, dokonca doma mám abc fusaky ale do tej športovej časti sa to vôbec nemesti, a to som skúšala iba fusak, deti som tam ani nemala, tak si neviem predstaviť ako by som ich do toho napchala......
@lubka_to jeeej som pozerala ze ty mas cierno fialovu kombinaciu, my mame cely fialovy 😉 Ja som rozmyslala nad ciernymi fusakmi, ale ked som zbadala ten fialovy fusak, tak sa mi velmi zapacil. On by mal byt asi taka ista farba ako kocik, ze? Je tam pisane ze Amethyst, tak sa vola aj odtien kocika. Lebo ta fotka dost skresluje ☹ A ze aky rozdiel v cene medzi UK a SVK??? Prave dnes som to riesila, ze by sme ich objednali v tom anglicku, lebo mame taku moznost, ze nam to tam maju ku komu dorucit a oni nam to potom dorucia na slovensko. Ja som tiez rozmyslala nad nejakymi univerzalnymi fusakmi, ale vsetky stoja tak okolo 40 eur a viac a okrem toho su aj dost velke a dlhe, cize nie su vhodne do nasho kocika. A za taku cenu mozem mat original a este aj vo farbe kocika 🙂 Dakujem za dobry tip. Dufam, ze ta farba bude fakt OK.
@iika hej aj ja som na to pozerala, že na fotke je ten fusak taký kriklavejší ale je písané amethyst tak dúfam že to bude presne ako farba kočíka....A je tam ozaj dosť velký rozdiel v cene, takto ma to vyjde nejakých 85euro dokopy a u nás by som za ne aj s dopravou dala 135 euro.....To keby chce človek nakomplet všetky doplnky originál k tomu tak ten kočiar je pomaly drahší ako auto....Hladala som minule igelity nan a originál že 28 euro, no nakoniec som kupila univerzal, dva za 12 a pasujú perfektne.....Ja by som tie fusaky mala mať do dvoch týždnov doma, tak dám potom reálne foto ako vyzerajú tie fusaky v skútočnosti,,,
@lubka_to je to neskutocny rozdiel, hrozne ☹ Aj ja dufam, ze ta farba bude OK, do kelu. Musim to cim skor objednat, lebo mi to potom nebude mat kto dorucit a uz bude aj zima, takze uz nemozem cakat na tvoju foto, ale verim ze budu OK. Risknem to 🙂 Ja mam tiez univerzalne igelity a su uplne OK, ked si predstavim ako malo ich pouzivam, skoda kupovat originaly. Ale fusak vyuzijeme dlho a ked aj pasuje presne do kocika, tak nie je co riesit za tie peniaze. Ozaj a ty si objednavala presne z tej stranky co si ju tu dala? Ja idem takto prvy krat objednavat, tak dufam, ze vsetko prebehne ako ma. Fakt dakujem za super tip 🙂
@iika no ja som ich neobjednávala, objednala mi ich kamarátka z Londyna ale presne z tejto stránky, lebo tu som ich našla najlacnejšie, neviem či sa to bude dať objednať od nás, neviem či to pôjde zaplatiť našimi kartami......Neviem po anglicky moc tak sa tomu tam nerozumiem, skús to či to pôjde a ked nie ak tam niekoho máš tak nech ti to aj objedna aj pošle......
zdravím, plánujem kupit tento kočík, a chcem sa spýtat, kedže v doplnkoch som našla madlo na sportovu čast, tak to ho treba tiež objednat, nie je automaticky súčastou sportovej sedačky? čo vlastne patrí k základnemu vybaveniu a čo je treba k tomu doobjednat? chcem jednu autosedačku a jednu športovu a potom na neskor asi ten stupák, budem mat medzi detmi rozdiel niečo cez 16 mesiacov. dakujem za odpoved
Fantasticky kocik, ja ho mam uz rok a som s nim max. spokojnaaaaaaa 😎 😎 😎
@lumimi to uz presne neviem... my to planujeme kupit v obchode www.prenasedeti.sk a tam mi dufam poradia...
@lumimi ano pochopila si to dobre,ked chceš voziť malinku v hlbokej vaničke a maleho v športovej časti, tak musíš kupit základ kočiar so športovou sedačkou, k tomu dokupiť dalšiu športovu sedačku, lebo z tej sa používa rám a strecha na tú vaničku a potom ešte aj tu hlboku vaničku......
@lumimi táto kombinácia ťa vyjde v močenku 620 a to ešte musíš dokupiť madla, igelity, ako tak pozerám máš to už zachvilu takže pre jedno aj fusak, a to sa nahladáš lebo hocijaky tam nenarveš.......Ja mám iba športák pre dvojičky a zatial ma stál čo som nan pokupila už 700euro a to ešte môžem byť rada, lebo fusaky som kupila original o polovicu lacnejšie než maju u nás na Slovensku.....
@lumimi ale ako kočík je to 100%, ja som s nim velmi spokojna, predtým som mala esprit aj s tým som bola ale odkedy mám tento prvý som viac nevytiahla a plánujem ho predať, lebo v zime by som ho nevyužila lebo sú tam male a umele kolieska ....Na tomto su velke terenné, takže budu ovela lepšie.....
Skús pozrieť ten kočik aj tu kolko to výjde, lebo tam napríklad zase ku športovej časti dávaju madlo zdarma
http://www.originalbabyshop.eu/main.php?action=...[cws_cataloque]=ordr&_relOrderType[cws_cataloque]=asc&myRelsstr[cws_cataloque]=&f[cws_cataloque]=36
ahoj, chcela by som sa spýtať maminiek, ktoré už kúpili originálný fusak na Baby Jogger, či to je iba nánožník, ako je uvedené na internete, alebo je to skutočne fusak, ktorý má aj spodnú časť na ktorej dieťa sedí a dá sa po celom obvode zapnúť, aby do vnútra nefúkalo. Bohužiaľ podľa fotiek to nie je celkom jasné. Ďakujem za odpoveď.
@lenkatti ja ich ešte nemám doma, ale na fotkach je vidieť že je to fusak, a podla názvu fusako nánožnik mám pocit že to pojde cele odopnuť a použiť iba ako nanožnik tu prednu čast, alebo iba ako podložku tu zadnu časť
http://www.originalbabyshop.eu/select-ametyst-f... .... pozri galériu
@lenkatti aj ja si myslim ze ten fusak ma aj spodnu cast, je to vidiet na foto, nanoznik je len predna cast a pod dietatkom nic, ale toto bude urcite fusak, som o tom presvedcena 🙂
@lumimi je to pravda, ked chces vozit dve deti, jedno v hlbokom a druhe v sportovom, tak musis mat dve sportove sedacky, aj madla si musis kupit, alebo mat sportovu sedacku bez madla. A na hlboku vanicku spec. adaptery netreba, len na autosedacku, co sme my nevyuzivali, podla mna v zime uplne zbytocne, dietatko nema take pohodlie ako v hlbokej vanicke, ja by som dieta vo vajicku nevozila, ani sa to neodporuca, ale je to moj nazor 😉
baby, ako to mate s krytom do dazda? Original je velmi drahy, nemate niektora nieco taketo?
http://www.mimisk.sk/product_info.php?products_...
Univerzalny kryt do dazda za 7 Eur - neviete ako to sedi na kocik - vanicku a aj tu sportovu cast?

http://www.originalbabyshop.eu/select-ametyst-f...