icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

lubka_to
17. okt 2011

@katarina6 ja mám na kočiar tento, neviem ako pasuje na vaničku ale na športový mi sedí dobre, už sme ho viac krát použili.....

katarina6
17. okt 2011

@lubka_to co je to tento? 🙂 Ten univerzalny kryt co som uviedla? ten ti pasuju na sportovu cast? Tak to je super 🙂.

liana2012
17. okt 2011

Ahojte. Chcem sa spýtať, či mi neviete poradiť aký fusak by mi vošiel do športovej časti aj do vaničky? Mám fusak kaiser pre staršiu dcéru, ale ešte budem musieť jeden dokúpiť pre bábo. Kočík sa ešte len chystám kúpiť, takže nemám to kde vyskúšať. Ďakujem za tipy. 🙂

lubka_to
17. okt 2011
iika
18. okt 2011

@katarina6 ten link co si uviedla - ta plastenka na kocik je podla mna presne taka ista ako v linku co uviedla @lubka_to
Ja som kupovala plastenku v prenasedeti rovno s kocikom presne tak ako lubka_to a ta plastenka uplne v pohode sedi na sportovu cast, na hlboku vanicku nemam skusenosti, ale podla mna sadne aj tam, ked je to univerzalna plastenka.

iika
18. okt 2011

@liana2012 hlboka vanicka je dost mala a uzka, tak najlepsie bude ked ti poradia priamo v obchode kde maju tento kocik, alebo si chod do takeho obchodu vyskusat nejake fusaky. Snad ti odpisu aj nejake mamicky co maju skusensoti. A neviem, ci sa ti ten fusak Kaiser do tej sportovej zmesti, ci nebude prilis dlhy, mne sa zda, ze to je jeden z tych dlhsich fusakov, tak skus tiez vyskusat v obchode, ak mas taku moznost.

liana2012
20. okt 2011

@iika ďakujem za názor. Asi bude fakt lepšie, vyskúšať to priamo v predajni, keď pôjdeme kúpiť kočík.
@katarina6 nekupovala si ty náhodou fusak kaiser do tohto kočíka? Či s niekým si ťa mýlim? 🙂

iika
22. okt 2011

@lubka_to tak co fusaky? uz dorazili? tie moje dorazia na Slovensko buduci tyzden, uz sa neviem dockat 🙂 Ak ich uz mas, tak prosim napis ake su 🙂

lubka_to
23. okt 2011

@iika v piatok prišli kamarátke do Londyna a dneska mi posiela balík takže do piatku by som ich mala mať aj ja doma. ved ked dojdu tak napíšem a pofotím....

iika
26. okt 2011

@lubka_to aj tie moje dorazili v piatok do Londyna 🙂 Uz su na ceste na Slovensko, ak uz nedorazili k sesterke 🙂 Neviem sa dockat 😉

katren
28. okt 2011

Ahojte, hlasime sa k spokojnym uzivatelom tohto kocika....zatial len 3 dni, ale spokojnost najvyssia 😉

lubka_to
28. okt 2011

@iika no tak fusaky už mám, sú super, síce nie sú až také hrube ale myslím že budu stačiť...Sedia perfektne do kočiara, sa to neda porovnať s ostatnými ktoré som tam skúšala.....Jedine čo ma prekvapilo bolo že fialový a čierny majú každy iný povrch, ten fialový sa mi zdá hrubší zvrchu je taký drsnejší a ten čierny je taký mäkký na dotyk ale inak som spokojná a hlavne tá cena.....

parvitas
28. okt 2011

kocky, mam uz baby jogger doma a skusala som don dat emitex fusak. celkom v pohode pasuje (podla mojho nazoru).

iika
29. okt 2011

@lubka_to Jeeej tak super 🙂 Aj tie nase uz dorazili, ale zatial este nie ku nam domov ale k sesterke. Mala by som ich mat v priebehu niekolkych dni doma. Ja som tieto fusaky nazivo nevidela, tak neviem posudit. A co ta farba??? Asi sedi, ze? 🙂 🙂 🙂

lubka_to
29. okt 2011

@iika farba je presne ako farba kočiara a dokonca ten fialový má aj taký isty vrchny material ako kočiar, ten čierny nie je taký

iika
30. okt 2011

@lubka_to Supeeeeeeer 🙂

lubka_to
30. okt 2011

tak tu sú naše nové fusaky
@iika

iika
30. okt 2011

@lubka_to Paradne zladene, krasa 🙂 Vyzeraju fakt super. Zacinam mat pochybnosti ze do toho fusaku sa mi ta starsia nezmesti, no ale hadam ju tam nejako natrepem 😀

lubka_to
31. okt 2011

@iika myslím že sa ti tam vmesti, ja ho mám hore dosť ovinutý, ked mi mala zaspí tak ju s nim zakryjem že jej ani hlavu nie je vidno

iika
31. okt 2011

lubka_to - vsak dam potom vediet ci som ju tam nejako dostala 😀 Verim, ze sa tam este zmesti, je taka drobnejsia v porovnani s rovesnikmi 🙂

zuzanka028
3. nov 2011

aj mi sme ho kupili v piatok a uz ho neznasam,,,,mna vysiel 600 ale len spotove casti dvel madla , a dva nanozniky,,,vsetko treba doskladat, podla mna je tazky bolia ma zapastie z neho a tazko manipulovatelny je podla mna aj maly,,,,,,,,,,,,,,no katastrofa....ak by mal niekto zaujem rada ho predam...vydim ze je nan vela nazorov,,,,ja ho porovnavam so stadium duo ktory bol neuveritelne lahucky lahko ovladatelny ale vyzeral strasne...tento joger je nadherny a to je vsetko placem

katarina6
5. nov 2011

@zuzanka028 mala si predtym baby jogger city mini duo? ci ktory? no to je rozdiel... city mini je fakt lahucky... to sa ti fakt musi zdat tento teraz tazky..... dolezite je na aky teren potrebujes kocik.....
no city select je lahko ovladatelny, pekne potichucku ide a da sa tlacit prstom, co je na nom tazkopadne su rozmery, ten predok je dlhsi tak s nim este stale dost narazame do stien a tak 🙂 ze zle odhadneme.... ale na otvorene priestory do vonka na prechadzky je velmi lahucko ovladatelny, to neviem co sa ti nepaci......
No este je teraz novy - krizenec medzi City mini a City select - vola sa Versa myslim mozno ten by bol pre teba ok, no ako duo sa nevyraba... to by si musela pockat......
skus oslovit dievcata co tu su a planuju kupit... aku farbu si kupila?

katren
6. nov 2011

@zuzanka028 fuha, som prekvapena...ja ho mam druhy tyzden an neviem si ho vynachvalit....podla mna je super...ale tak kolko ludi, tolko chuti...a nie kazdemu vyhovuje....

zuzanka028
7. nov 2011

@katarina6
@katren ....hm...ja mam baby joger city selectrion....naozaj asi je to o tom co komu vyhovuje a co mal predtym .,....ja som mala surodenecky od graca stadium duo a ten bol neuveritelne lahky oprpoti tomuto a teda naozaj kazdy den zvolim inu taktiku tlacenia ale zapastia ma bolia stale ale coraz menej zvykam si....

katren
7. nov 2011

@zuzanka028 tak to teda neviem aky je, ked mi ho ani google nenasiel 😕
ale prides na to co a ako, neboj 😉

lubka_to
7. nov 2011

@zuzanka028 záleží aj na tom aké velke deti sú, moj malý má o 2 kila viac ako mala takže ho mám väčšinou pri sebe....ľahšie sa to tlačí ked máš toho lahšieho vzadu, a uplne lahko ide ked ich máš obidvoch otočených od seba, ale tak ja nechodím lebo vtedy nejdu dať sedačky do lahu a mne deti v kočiari spávaju

zuzanka028
7. nov 2011

@katren sory baby joger city select pridala som 3 pismena navyse je ciernej farby

katren
7. nov 2011

@zuzanka028 😉 😀

dibik
9. nov 2011

kocik je skvely .... 😀 my kocikujeme tyzden a sme velmi spokojni

iika
10. nov 2011

@lubka_to tie fialove fusaky su take kraaaasne, uzasne pasuju na ten kocik, joj ale sa tesim 😀