Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Ahoj,
mám na vás dotaz můžete někdo porovnat PT a BJ? Jaké jsou jízdní vlastnosti, pohodlnost pro děti atp.? Někde na začátku tu někdo psal že má oba, jen teď nemůžu najít kdo to psal 😅 Plánujeme totiž další dítko a protože by byli rychle za sebou, tak už nechci absolvovat to co teď že jedno tahám jak prapor za sebou...
Ještě k BJ je i na terén, jako polní/lesní cestu atp? 😕
Ahoj. Nepredávate náhodou niekto adaptér pre autosedačku Maxi cosi, aby sa dala nakliknúť na kočík? 🙂
uz neviem ktora si ste sa pytali ci mi vojde ten fusak Kaiser do vanicky... som zabudla napisat... ze je to v pohode, ja som si nemyslela ze sa tam vojde... ale mala je aj naobliekana = bodycko, pancuchy, tricko, gate, tensi overal a dve ciapky tenku a hrubu a este kapucnu z overalu ma a zmesti sa mi do fusaku aj do vanicky 🙂. nemoze sa tam uz hybat velmi 🙂, ale jej to nevadi, ked mi je stale na rukach ze v naruci zaspava, je tiez stlacena a jej sa tak najlepsie zaspi, takze zrejme sa aj v tom kociku tak citi... 🙂
@kkiki
@suzieqiu
@myzma
@nostek
@ modrofuzik11
@ monda17
@ cigaretka5
@fida04
@kkiki
@nemko
@argi73
@emabaka
@anjelicek26
Dievcata tak kamoska mi uz konecne usila ten obal na striesku a vyzera to takto.... dole su fotky.... Stahuje sa to na snurku po obvode a mam to zakvacene na tom boku je tam detail fotka...... Latku som si vybrala z webu textilmania.sk. Usila tam aj okienko so sietkou a magnetkami akurat ja som si tu striesku podtym neotvorila okno tak tam nie je vidno do vnutra...
Prikladam foto aj ako je mala nalozena vo fusaku Kaiser 🙂)) v kociku... zmesti sa tam cela, nohy nema pokrcene...
Ak budete take nieco chciet usit napiste mi do spravy....
... a este som zabudla... neviem ci mate na kocikoch prilepene reflexne pasiky - je to velmi dobra vec, najma v zime sa stmieva velmi skoro, a jednoducho je fajn to mat na kociku a upozornit tak auta ze je pred nimi kocik....
Ja som si to nalepila na oba boky taketo dlhe pasy ako je na foto.... a este mi zostali dva male kusky co som nalepila na predok len take 2cm - ale tiez to je vidno na tej posl. fotke na konstrukcii dole take 2 bodky svietive....
Tato reflexna paska lepiaca sa da kupit v Sevt predajniach, maju ich aj kriklavo zlte a zelene, ja som si vybrala obyc. bielu. A este pridavam foto aj ako lezi mala vo fusaku rozopnutom, ze sa tam zmesti 😉, aj ked otacat sa velmi nemoze 🙂.... ale myslela som ze to bude horsie.....
@katren ... davnejsie som uvidela tento web:
http://www.babymoomaa.com/Baby-Jogger-City-Sele...
a velmi sa mi to zapacilo ako tam siju rozne obaly striesky a podlozky do sportakov tak som tiez take chcela... 🙂
ahojte kocky, chcem sa opytat ci nahodou nepredavate niektora samostatne len vanicku, cervenu alebo ciernu. dakujem.
ahojte baby neviete niektorá náhodou či by sa niekde nedala kupiť len konštrukcia bez sedačky????
Ahojte baby, chcem sa spýtať, či náhodou niektorá neplánujete behom mesiaca, dvoch predávať tento kočík. Ak áno, dajte vedieť. Chcela som sa ešte spýtať - dávnejšie tu niektorá spomínala nejakú predajňu v Ružomberku, kde sa dá vidieť - neviete náhodou názov? A neviete mi ešte poradiť kde sa dá ešte kúpiť/vidieť na predajni okrem Močenku? To mám dosť od ruky. 🙂 Ďakujééém.
milé mamičky, ponúkam na predaj 2 kusy vaničky farba čierna, baby joger city select. použ. 6mes.
Ahojte kočky, chcela by som sa Vás popýtať ako ste spokojné s kočíkom Baby jogger city select, prípadne aké chyby ste na ňom našli. Veľmi sa mi totiž zapáčil a zvažujem či kúpiť alebo nie. Totiž v auguste tohto roku čakám druhé bábo. Moja dcéra bude mať vtedy 22mesiacov a teda neviem či ho ešte budeme potrebovať a ak ano či sa mi tam v pohode zmestí jedno aj druhé dieťatko. Zatial som pozerala tento typ kočíka iba na nete, takže nemám predstavu ako veľká je športová časť a vanička . Keďže ideme do zimy tak budem určite potrebovať väčšiu vaničku aby sme tam napratali aj fusak aj bábo.
čítala som tu, že je nejaká predajňa v Močenku, máte na mysli tú dedinu pri Šali? Lebo to mám ceľkom blízko. 😵 Tak budem rada, keď mi napíšete vaše skúsenosti. Možno by som kúpila aj používaný, nemusí byť nový keď bude v dobrom stave. tak ak by ste niektorá do augusta chcely predať napíšte mi, cenu a pošlite nejaké to foto. Dík
@ika33 ahoj, ja mam starsiu teraz 25 mesacnu a do sportiaku sa uplne v pohode zmesti....Michal je narodeny v juli a sportiak sme davali asi 2 tyzdne dozadu, bo mi nohami uz boky vanicky vytlacal 😀 a ta predajna je pri Sali 😉 urcite sa chod pozriet, tento maju vzdy vystaveny a da sa vyskusat 😉
@ika33 hej, Misko sa uz dviha hore a vo vanicke mi uz aj tak dlho nevydrzal, tak som prehodila 😉
ale aj tak bol vo vanicke dlhsie ako Dominika, ta mi v inom kociku vo vanicke vydrzala len 3 mesiace 😖
a ta predajna www.prenasedeti.sk
Ďakujem, tak túto stránku som si presne pozerala a nazáklade nej som si vybrala tento kočík 🙂 To som ani nevedela, že to je stránka obchodu ktorý mám tak blízo
ahoj děvčata, tak mi dns také došel BJ a ještě mi zítra dojde druhá sedačka, tak jsem zvědavá na první procházku ;) mám doma ještě Phil and Teds Explorer, tak teď vyzkouším i BJ a rozhodnu se, který si nechám a bude víc vyhovovat... Explorer je úžasný a mám ho ráda, ale štve mě, jak nejdou polohovat sedačky, když tam mám obě děti, protože starší v kočárku také ještě odpoldne spí....
@kkiki
@suzieqiu
@myzma
@nostek
@ modrofuzik11
@ monda17
@ cigaretka5
@fida04
@nemko
@argi73
@emabaka
@anjelicek26 ahojte, zienky, chcem sa spytat , aku plastneku ste si kupovali na dvojkocik, ja som ju este za posledny rok nekupila, ale kedze sa nam uz parkrat zisla a nebola. chcela by som ju kupit, odporucana na prenasedeti.sk sa mi vsak zda straaaaaaaaaaasne velka... tak sa pytam, ci ste si ju (ci inu) vy kupovali...
vdaka
@myzma ahoj ja som to riesila tak,ze som si kupila na kazdu sedacku plastenku samostatne. nie original od baby jogger ale iba taku univerzalnu. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5910831&tab=2
Ahojte baby, keby ste sa nahodou niektora rozhodli predat BJ, mala by som zaujem kupit. Dajte vediet. 🙂

@katren diky akurat na tom videu to ukazuju len zo zadu tak nevidim do akeho uhla to ide dole ale do lahu uplne zrejme nie.....