Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@madamecrazy takze zatial ked porovnas BJ a Phil and Teds, ktory sa ti viac pozdava?...ja budem mat rozdiel medzi drobcami 2 roky aj 1 mesiac najprv som ani nechcela surodenecky kocik kupovat, ale ked nad tym tak rozmyslam tak asi nakoniec bude treba..predsa aj ked niekam na vylet na cely den pojdeme, tak mala aby sa mohla prip este vyspat....zatial sa viac priklanam k Baby Jogger...tak som zvedava na tvoj nazor.... 😉
original plastenka je toto http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ale 27eur je teda fakt dost. 🙂
@madamecrazy som zvedavá na tvoje foto 2 kombinácie sedačiek 🙂
ahojte maminky, tak dnes sme skusali kociar na snehu... na zjazdovke 😅 ....mm ma ukecal na lyzovacku, on sa lyzoval /ale po kazdej jazde chodil, ze ci ma skoncit a pomoct mi 😉 / a ja som sa s detmi jasila v snehu....mali sme sice len 1 sedacku nakliknutu, ale bola som prekvapena, ako dobre chodi po snehu 😉 😎
baby a toto poznate ? http://www.joovy.com/c-18-double.aspx tento rok este pockam , ale buduci rok si to urcite necham doviezt . zatial len usa . doprava sem na sk cca dalsich 70 - 90 eur ...
@kkiki no to vyzera nejako divne na tom linku.... kde sa dava ta druha sedacka do zadu? a ako deti lezia v tych kocikoch? teda to predne? To ked uz chces nieco lahucke pre 2 deti, tak skor Baby Jogger City mini double takyto:
http://www.albeebaby.com/baby-jogger-2011-city-...
@katarina6 ale to uz je iba pohotovostna sedacka pre starsie dieta, ked sa mu nechce uz chodit ... tam je iba taka lavicka na sedenie a boardik na statie uz zabudovany a v predu klasicka sedacka co sa da polohovat ... mini nechcem , budem mat chariot a joggera si este necham do buduceho leta mozno jari , uvidim ako starsi, ci ho vobec budeme potrebovat ... pretomsa mi tento joovy paci ze sa odvezie aj ked si chce sadnut ... nie len boardik
@parvitas tu je velmi vela krasnych stylovych latok aj s nadychom fialovej, su drahe, ale su fakt pekne, a este dalsie dve baby chceli si davat sit tak ak by ste spolu sa zlozili na postovne nemusite platit... len to by ste sa musili dohodnut, a ak teraz to ty este nechces, tak nic..... tebe staci az za polroka kym ti male vyrastu 🙂..... Drzim palce nech porod je co najrychlejsi a bezbolestny. Budu ti robit cisarsky ci ako? Dvojicky sa nedaju rodit prirodzene?
@parvitas tu je ten link:
http://www.abeno.sk/
@suzieqiu ahoj, chcem sa opytat na tu plastenku. sedi na kociku dobre? lebo ja mam tu tandemovu univerzalnu z predajne v mocenku a je dost velka a to si neviem predstavit, ked budeme mat sportove sedacky, takze to budem musiet nejako poriesit. len ta original na BJ je poriadne draha a vyhodit 50 eur za plastenky sa mi vidi privela. a tiez by som chcela mat na kazdu sedacku plastenku zvlast pre pripad, ze pojdem niekam len s jednou sedackou.
ahojte 🙂 , rozmýšľam nad kúpou tandemového kočiarika, keďže čakám v júli druhé bábo a môj prvý synček bude mať vtedy presne rok, takže súrodenecký kočiarik zrejme budem potrebovať.
Len neviem sa rozhodnúť či si kúpiť tento baby jogger, keďže sa dá použiť aj na jedno bábo (akurát že cena je vysoká, keďže budem potrebovať kúpiť komplet a ten vyjde okolo 700 Eur) alebo kúpiť ABC desig Zoom (ten by vyšiel iba 500 Eur), ktorý je ale len pre dve deti, vyzerá byť trochu väčší ale zase by som na neho mohla zrejme využiť vaničku a vajíčko, keďže používam momentálne ABC 3-tec a zdá sa mi, že všetky časti sú kompatibilné so ZOOmom. Nemáte prosím niekto skúsenosti aj s tým ABC-čkom?
A ešte a chcem opýtať, že ak používate baby jogger a máte pred sebou vaničku a vzadu športiak, či tam má to dieťatko dosť miesta a či nekope nôžkami do vaničky. Ďakujem za odpovede 🙂
@gabrielka94 ahoj, ja som tiez zvazovala tieto dva kociky a vyhral baby jogger. za 1. zmesti sa mi do vytahu a vsade kam potrebujem, za 2. da sa pouzit ako jednokocik, takze sem tam idem von iba s vanickou a emka ide popri. napriklad ked ideme pred barak. za 3. akukolvek kombinaciu pouzijem, mala tam ma dost miesta a nie nekope mi do vanicky. ale skor pouzivam kombinaciu,ze vanicka je dole a sportak hore. malinka aj tak stale spinka a lahsie sa ovlada. 🙂
suzieqiu
dakujem za odpoved 🙂
ešte by ma zaujímalo ako je skladný a či vojde aj do kufra menšieho auta ako je napr. VW Golf - teda ak tam chcem napratať vaničku, jednu športovú časť a konštrukciu. Máte niekto skúsenosti?
@gabrielka94 no my sme sa tak napratali do Citroenu Xsara 3-dveroveho, tak si nemyslim, ze mame vacsi kufor ako VW Golf 😉
@katren
@suzieqiu ahojte, potrebovala by som vasu pomoc. V piatok som kupila tento kocik /v Mocenku/. V utorok som ho mala vonku /vsetko super/. Dnes som ho vzala opat a zacali mi vrzgat predne kolesa /myslim tie male odpruzene/...Mali ste s kociarikom podobny problem? /Kociar totiz nie je urceny pre mna, ale pre moju sestru, ktora zije v UK a ja jej ho tam beriem /vyjde to lacnejsie/....tak jej ho len zabehavam ...Cestujem zaciatkom marca...tak neviem ci utekat rychle reklamovat, alebo je to normalne_? Velmi pekne dakujem za odpovede.

@myzma tá pláštenka, nie je ku každému sedáku zvlášť? 😕