icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katren
26. feb 2012

@mmacca no ja som sa s nim vpratala do takeho maleho panelakoveho vytahu este aj s tymi vnutornymi dverami...takze si myslim, ze nebude problem 😉

pele
26. feb 2012

@katren az teraz citam a dakujem aj ja, lebo som potrebovala to iste ako mmacca, no najprv som zamrzla pri tych 117 cm dlzky, ale ked rucka bola na najvyssie, tak to je dobra sprava🙂 Lebo nas vytah ma 110 cm, predajca tusim pise dlzku 109.
@lubka_to vdaka, no zavisi, su rozne, podla veku, aj take ako ty pises, ale aj tie stare Ikarusy...

katren
26. feb 2012

@pele tak to sa zmestis, neboj 😉

pele
26. feb 2012

dik @katren za pomoc

katren
26. feb 2012

@pele no nemas zac 😉

bebel
27. feb 2012

Ahojte s potešením vám chcem len dať vedieť, že napr. držiak na pohár bugaboo s násadcom na bee+ super sedí na konštrukcii BJ city select 😉

monda17
28. feb 2012

Ahojte,
mam na predaj vaničku červenej farby, je zaujem ?

katarina6
29. feb 2012

@bebel no to je sice pekna info, ale tu asi vela kocikomaniacok nie je 🙂)), tzn. ze mamicky maju BJ asi ako svoj prvy kociar, resp. ak predtym nejake mali tak Bugaboo nie... 🙂.... Ale diky za info, ze si si spomenula, ak prides este na nieco urcite daj vediet....

sasikas
1. mar 2012

kocky mam otazocku.... 😅 pouzivate na konstrukciu city select aj nakliknute vajicko?....ak hej, ake vajicko mate?pytam sa hlavne na autosedacky s isofixom........lebo ja mam vajicko este po starsej dcerke, lenze nie je kompatibilna s konstrukciou city select, najlprv som rozmyslala, ze nebudem riesit a necham si stare vajicko, len potom mi docvaklo, ze ono niekedy nebolo od veci, ked mala mi v aute zaspala, tak si ju nakliknut na kocik aj s vajcom a kludne si spala dalej.....tak som pozerala autosedacky maxi cosi, lenze ked si k tomu priratam adapter+ isofix podstavec tak to uz je pekna palka 😝 ......

bebel
1. mar 2012

@sasikas ja mám maxi cosi pebble aj s easyfixom. 😎
Môžeš kúpiť všetko z bazáru. Vyjde ťa to potom okolo 145 Eur.
http://deti.bazos.sk/inzerat/13055836/MaxiCosi-...
alebo s easybase http://deti.bazos.sk/inzerat/13355427/Predam-Ma...

monda17
2. mar 2012

@sasikas ja mam MaxiCosi Cabriofix ... cca o 2 mesiace nebudem potrebovat adaptery ak by si mala zaujem 😉

lucka26duo
3. mar 2012

@kkiki Ahojte maminy! Som tu nová, tak ak by som potrebovala radu, pomozete mi? Volam sa Lucia, mam 26 rokov a dvojicky-chlapcekov. Maju 2 mesiace a kocik BABY JOGGER som si objednala ked som bola v 6.mesiaci. Ten moj je cervenej farby, nenormalne skladny, prakticky a deticky v nom spia aj 3 hodky. U nas v dedine sme treti par za posledny cas, co ma dvojky a kazdy je hotovy z toho kde som zohnala tak super kocik s ktorym sa dostat vsade.Nieje siroky a aj manzel je spokojny. My sme ho kupovali v Malackách, predajna ML BABY,je tam skvelá majiteľka, vrelo odporucam.

monda17
3. mar 2012

@lucka26duo vitaj medzi nami 🙂 , jasne že poradime 😉

prinzesz
3. mar 2012

ahojte, joj som rada ze takato tema tu je, ja som si tento kocik tiez objednala! chcem ho cely v ciernej farbe, cakame chlapca a nejak sa mi najviac paci.. kocky co mate male deticky vosli sa vam do ktoreho mesiaca do korbicky?
cakame chlapceka /jedneho/ ale chcela som tento kocik lebo by som chcela co najskor po sebe aj druhe babo tak aby som ich mohla vozit oboch.. a prosto je ten kocik prakticky, cize vystihuje mna hehe, moc dik za odpoved

aku tasku mate na kocik? myslim tu prebalovaciu? a nanoznik? mate priamo od BJ? dik

lucka26duo
3. mar 2012

@monda17 Ahoj, dakujem za privitanie 🙂 Vidim ze mas 2 deticky,mozes mi poradit? Co by si si kupila pre 2 mesacne mimino- hojdacku alebo kresielko? Lebo tie hojdacky sa mi zdaju praktickejsie. mozno by som mala cas aj nieco uvarit ked im tam budu visat hracky a bude ich to hojdat. Radi sa hojdaju na rukach. Aky mas na to nazor? Dakujem za odpoved. 😉

monda17
3. mar 2012

@lucka26duo ja mam taketo a som max. spokojna, síce Alex už tam nechce byť, ale pomohlo mi určite 🙂 http://www.babynabytek.sk/hojdacka-m7930-p1362/

lucka26duo
4. mar 2012

@prinzesz cau, moji malí majú 2 mesiace, ale ked sa narodili mali 44 a 41cm. Teraz maju 52 a 50cm a v pohode sa do korbiciek zmestia a to su vo fusakoch. Taska ku kociku nebola, ale myslim ze sa da objednat. Nanozniky k tomu neboli. 😒

prinzesz
4. mar 2012

@lucka26duo jeej dakujem za info, no dufam ze aj nas maly sa tam v poho vojde a vydrzi to tak do tych 5 mesiacov, dost ma od toho kociku odradzala znama ale mne sa paci a citala som len dobre recenzie na neho.. paci sa mi ze je lahky a stabilny a ked budem mat dve deti tak sa tam obaja vojdu co je prakticke! hej viem ze nanoznik k tomu nie je, ale o taske som ani nepocula.. musim nejaku zohnat lebo kde si dam veci? och...

bebel
4. mar 2012

@prinzesz ja mám elodie details fusaky a buggysnuggle a lodger bunker do šporťáku . 🙂
K taške ...ja mám háčiky z prémaman a na ne si zavesím akúkoľvek tašku. 😎
Príliš veľká taška sa ti k nemu nehodí, lebo ti bude zavadzať , ak dieťa spí v šporťáku ale hlbokej korbe smerom k tebe. 😎 Ja odporúčam napr. vanity bag od casualplay 😉

bebel
10. mar 2012

fyi phil & teds má obdobnú alternatívu ku bj city selectu http://www.luxusprodite.cz/luxusprodite-cz/esho...

katren
10. mar 2012

@prinzesz my mame tasku z DM a staci 😉
nanozniky nemame, ved mame fusaky a potom tie prechodne, takze netreba nanozniky....
a co sa tyka korby, ja som Michala vozila cca.6 mesiacov

prinzesz
10. mar 2012

@katren dakujem ti pekne za info! tak to som rada ze nebude treba nanozniky, tiez som rozmyslala ze ako to tam vlozim s fusakom hehe.. a tych 6 mesiacov bohate postaci, od 6 mesiacov sa male dieta uz moze vozit v sportiaku a kedze tento kociar je tak super ze sa da polohovat ako potrebujeme a chceme tak nie je o com! davala si nejaku pevnu vlozku ked si Michala davala na lezato v sportiaku?
inac krasne meno, aj my ho mame vybrate 😉

prinzesz
10. mar 2012

@bebel dakujem aj tebe za odporucanie.. praveze nemam este kocik doma a tazko sa mi odhaduje aku tazku, vybrala som si nejake len neviem ci nie su az moc velke, nechcem aby mi zavadzala pri chodzi..

katren
10. mar 2012

@prinzesz ma tam prechodny fusak, tak nedavam nic ine.....doteraz tam mal fusak a ten je makky /teraz tensi/...ale ked bude teplo, budem davat plienku, lebo obidvaja sa dost potia 😠

pele
10. mar 2012

Baby odporucate mi 1 prsiplast na obe sedadla, resp. sedadlo a vanicku alebo radsej 2 prisplaste zvlast na kazde sedadlo? Ak osobitne, existuju este nejake ine okrem origos Baby Jogger, ktore sa mi zdaju drahe?

lubka_to
11. mar 2012

@pele ja mám dva osobitne, je to praktickejšie myslím, lebo keby ideš iba s jednym a prsí tak je ta tandemová pláštenka asi dost velka.....A stačia na to univerzálne, tie sedia perfektne....ja mám tieto
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

bebel
11. mar 2012

@lubka_to tak tie mám na odporúčanie majiteľku obchodu aj ja a podľa mňa sú otrasné, neforemné a príliš veľké, plus to otvorené okienko ma vôbec neteší.

lubka_to
11. mar 2012

@bebel no ja ich mám na športovej sedačke akurát, vôbec nie je velke a to okienko by malo byť podla teba zatvorené a ako potom má vidieť dieta von z kočika a hlavne ako tam má dýchať????

bebel
11. mar 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @lubka_to to nemyslíš vážne túto otázku....
Veď je to široké a priedušné aj po bokoch a priehľadné ....mám 4 kočíky a 5 rôznych pršiplášťov a všetky sú riešené lepšie ako tento habekorn.