icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katren
19. apr 2012

@vivianaba ahoj, tak surodenecky urcite ocenis.....
- v Mocenku ho maju stale na vyskusanie, dokonca ked ho vezmes hned, davaju nan 5% zlavu....
- vanicka ti bude lepsia dolu, bo je lahsia a lahsie s nim potom vylezies na chodnik a pod....ale ked chces mat tak ako pises, sedacka sa da polohovat, keby chcelo druhe spat, je tam dost priestoru.....
- sedacka je dost vysoka, nasa si nesucha hlavu o striesku, ale uz jej cez sedacku pretrca....
- my nanoznik nemame ziaden, original je velice drahy a uni som nechcela kupovat....nasi maju fusaky na zimu neprefukave hrube a na prechodne obdobie tie Emitexove bavlnene zvnutra a zvonku fleecove...
- vanicku sme my vyuzili do konca 5-teho mesiaca, fusak zimy som mala Kaiser eisbarchen ci ako sa to pise....
- nam tie kolesa vobec nevadili, my sme sa vozili uplne v pohode vo vanicke.....a teraz sa budeme zas 😉
- no a tie vyhody ku korytku....neviem, nasi su tam spokojni, ked zaspia je im jedno kde su 😀
Inak ja mam termin o tyzden po tebe 😉 😀

katarina6
19. apr 2012

@pele pozri si v mojom albume:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katarina6/al...
mam tam nafoteny prsiplast na sedacej casti, sedi uplne normalne, skor horsie sedi na vanicke, ten otvor na dychanie sa taha dost hore ze je skoro na streche, ale je to tiez ok. mam univerzalny prsiplast za 8 Eur a nikdy by som nejakych 50 Eur ci kolko dala za univerzal je to fakt velmi drahe... uz takto kocik stoji vela.....

pele
20. apr 2012

@katarina6 dakujem, som to potrebovala vidiet na fotke🙂 Ty mas ten z Mocenku alebo aku znacku?

vivianaba
20. apr 2012

@katren dakujem za odpoved. Zhodou okolnosti som dnes videla jednu mamicku s tymto kocikom a hned som ju oslovila, vsetko mi poukazovala, aj som si vyskusala kocikovanie, dokonca som posadila svojho synatora do sedacky. A vysledok ...... bola som nadsena! 🙂 Teda ziadny kocik nie je idealny a chyby sa najdu urcite aj na tomto, ale vzhladom na vsetky mozne faktory a svoju variabilitu sa mi velmi pacil. A bol s nami aj manzel, tak som mu ho hned ukazala, aj on si vyskusal a tiez sa mu pacil.
Prajem ti pekne a bezproblemove tehu! Tvoja najstarsia uz asi bude cupitat, ci planujes este kocik aj pre nu? Alebo surodenecky so skejtikom pre najstarsie dieta?
@katarina6 dakujem aj tebe za vsetky nazory a pripomienky!
Uz sa tesim ked pokrocime v tehu a mozeme realne objednavat kocik, lebo teraz ho este kupovat nebudem.
A baby ozaj, ake su dodacie lehoty? Lebo asi ho priamo na sklade nemaju len tak bezne, ci ano? Na Teutoniu sme cakali 3 mesiace, takze ja som pripravena na vsetko 🙂

lubka_to
20. apr 2012

@vivianaba v močenku ho majú na sklade skoro stále, občas sa im stane že im vypadne nejaká farba.....Ja ked som kupovala svoj tak im vtedy vypadla čierna a nebola skoro 3mesiace....

katren
20. apr 2012

@vivianaba my sme chceli hnedu a tu mali hned k odberu 😉 a aj fialovu a cervenu, cierna sa vraj rychlo mina....

katarina6
20. apr 2012

@pele no ja mam univerzalny prsiplast kupovany v obchode pre deti v OC Retro v Ruzinove, neviem ako sa to tam vola babymarket ci tak nejako......

@vivianaba tak to ma velmi tesi ze si ho videla aj odskusala nazivo a velmi sa ti pacil 🙂, tak drzim palce, skus si aspon farby vybrat a zisti si v tom mocenku alebo aj inde na nete kde ho predavaju ake maju stavy zasob.... lebo ak budu vypredane na dalsie sa caka tie 3-4mes.,aby si akurat tie 3mes. pred porodom nedopadla tak ze nemaju tvoju farbu, ani kocik a potom az po porode ti pride..... tak uz v juni by si si ho mohla kupit, alebo aspon objednat, v tom mocenku tusim sa da vopred objednat a ze ti ho dodaju az ked porodis... aj take sa da tusim.....

Mojmu manzelovi sa tiez velmi paci, je jednoducho velmi pevny a tichucky, takze aj muzom sa zapaci, este ked je aj taky multifunkcny 🙂....

bebel
21. apr 2012

Ahojte, neviem, kto z vás písal, že nie sú žiadne selecty na sklade ....v predajni Samo kočíky v Bernolákove majú hnedý súrodenecký priamo na predajni. http://www.samo-kociky.sk/

myzma
22. apr 2012

ahojte, zienky, po dlhej dobe sa ozyvam...

mam par otazok:

1. pral niekto z vas striesky? ak ano, ako ste ich dali dole z konstrukcie?

2. ide niekomu z vas rovnako ako mne a @nostek tazsie skladat kocik? nejako sa nam to zasekava... keby som nemala po boku chlapa, sama by som ho v niekotre dni fakt nezlozila... mate niekto obdobny problem? ak ano, co ste robili? ste to len nejako premazali?

vopred vdaka

pekny den

J

bebel
22. apr 2012

@myzma ešte som neprala a nezasekáva.... ide to kupodivu hladko....jediné polohovanie niekedy mi nejde dobre stlačiť na 1. x , keď Bibi spí vodorovne a zobudí sa, aby som ju dala do sedu- tak potom pri tom príležitostne trochu nervačím.

myzma
22. apr 2012

@bebel dakujem za odpoved.... zo zaciatku to slo dobre, az teraz pocas zimy sa to nejako zadrhlo... muz skusi namazat, no prezistujem, ci sme v tom s nostek same alebo ci je to "bezna" vec

katren
22. apr 2012

@myzma no ani ja som neprala a ani sa mi nezadrhava...

katarina6
22. apr 2012

@myzma ani mne sa nezasekava a neprala som striesku..... ale da sa to rozsrobovat ta strieska.... ale som to nerobila......
Skus si pozriet manual na kocik tam vacsinou pisu rady pri beznych problemoch.....

nostek
23. apr 2012

@myzma mne sa to vzdy podari, neni to tak zle aby mi niekto pomahal, ale nejde to obcas lahko.

inak zvazujem, ze asi na jesen kocik predame. uz teraz ho malo pouzivame, lebo sima je uz vacsia a patka najradsej bezka... ale sme ho super vyuzili.

bebel
23. apr 2012

@nostek a odkiaľ si , keď ste vo Švajci? Kamoška vo Švajčiarsku by ho chcela, len keď ho povezie zo SR bude mať komplet plné auto....

nostek
23. apr 2012

my sme pri badene. od Zurichu asi 40 km. dedinka sa vola schneisingen

drobec33
25. apr 2012

Babyyyy ja som uuuplne hotova. Dnes som live videla az 4 BJ. 3x Select a jeden Mini. Skusila som si, popozerala aspon trochu...Je sice tvrdy, to je fakt. Ale myslim, ze sa to bude dat zvladnut. Ale je asi to najpraktickejsie pre mna, co som kedy videla 🙂 A aj super vyzera 😎 Snad na nom nenajdem zasa nejake chyby 😅 😅 😅 Je rozhodnute. Bud bude Versa, alebo Select. Jupiiiii 😀

katren
26. apr 2012

Kocky, mate aj nejake podlozky v kocikoch??? Ja nad nimmi uvazujem, ale neviem, ci mozem objednat uni velkost....uz nenosime fusaky, iba deky, ale pod zadok by som im radsej este nieco dala....

vivianaba
26. apr 2012

@drobec33 aj ja som sa tak citila ked som minule videla jednu mamicku so Selectom a vsetko mi poukazovala.

Kocky existuje nanoznik na select? Kolko stoji a v akych farbach? Je vo vsetkych farbach alebo len v ciernej? A vyuzili ste nanozniky alebo ani nie?

Na terajsom kociku nanoznik dost pouzivam, tak si to neviem predstavit bez neho. Ale aj ta mamicka co mala Select hovorila ze nanoznik nema a ani jej nechybal.

lubka_to
26. apr 2012

@katren ja mám tieto, nie je to tu dobre vidieť, ked pôjdem von odfotím prázdny kočík

lubka_to
26. apr 2012

@vivianaba ja mám originál k selectu fuakonánožníky, lebo mne tam nepasoval žiadny fusak do tej športovej časti....

katren
26. apr 2012

@vivianaba ani ja nemam a tiez mi nechyba.....

vivianaba
27. apr 2012

@lubka_to, @katren - dakujem! Este sa rozhodnem ako s nanoznikom. Katren a v zime si to ako riesila? Nas drobec bude v zime este vo vanicke, tak mozno kym pride do sportaku nanoznik nebude treba.
@lubka_to ten nanoznik vyzera byt dost hruby, ako riadny fusak, davala si donho v zime aj deku?

Baby a este sa chcem spytat ako je to s autosedackou - pouzivali ste niektora na Select Maxi Cosi vajicko? Tie adaptery treba davat stale dole alebo su na kociku stale a nezavadzaju aj ked je na nom vanicka/sedacka?
Mne to prislo strasne prakticke pri starsom ze adaptery boli na kociku stale (len sa sklopili) a podla potreby som naklikla bud autosedacku bud vanicku.

katren
27. apr 2012

@vivianaba na vanicke je nanoznik, takze som mala fusak a este nanoznik....ale potom len fusak a ked moc fukalo alebo snezilo som dala prsiplast.....ale to asi iba 2x, viac nie....

siss_sz
27. apr 2012

@lubka_to a aké sú to? značka, alebo link pošleš, prosím ťa?

siss_sz
27. apr 2012

a nie je niekde clanok alebo nieco, ci je dobre pre deti to korytko, resp. to sedenie v sport.casti? ze zo zdravot,hladiska, kv. chrbtici a tak...
diky...

lubka_to
27. apr 2012

@vivianaba tie fusaky su dosť teple, ale ked boli také mrazy tak som ich ešte aj prikrývala dekou....

lubka_to
27. apr 2012

@siss_sz neviem či myslíš tie fusaky??? to sú originál k tomu kočiaru...
http://www.originalbabyshop.eu/select-ametyst-f...

alebo ak myslíš podložky tak tie su zo stránky www.pinkie.cz

siss_sz
27. apr 2012

@lubka_to podložky...dik 😉

katren
27. apr 2012

@lubka_to a tie podlozky tam sedia dobre????