Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@bebel Ahoj, tak ten novy casualplay ma dostla tiez, nevies nahodou aka bude cena? pripadne kde maju tuto znacku v BA? Dakujem 🙂
@pele no ja som kupila nejaky univerzalny na sportak na mimibazare a potom este univerazalny na sportak od fillikids v Moebelixe.... Su ine, ale dufam, ze budu pasovat obidva. sportak prehadzujeme tento vikend, lebo doteraz bolo skaredo, tak potom uvidime... ja len dufam, ze budu sediet a nebudu velke, lebo ma svihne
@pele na strednom uchyte nejde do protismeru jazdy....musis si dat na ten vyssi
prisplast mam aj ja ten univerzalny z Mocenku, davali gratis k nemu, tak som vzala ten....a uz bol aj otestovany, velka spokojnost, je velky, vsetko prekryje, nerosi sa pod nim, ked tam deti spia, ma dobre prieduchy a co sa mne osobne najviac paci, mas zakytu aj rucku, takze tebe ruky nemoknu.....bo vacsina je iba po koniec kocika a rucka akoze nic a tu je prekyte uplne vsetko... 😉
@bebel no vidis Bela. Ozaj a preco sme sa mi vlastne ste nestretli?! 😀 Mali by sme nieco vymysliet 😉 No kazdopadne ho chcem vidiet live, zda sa mi, ze je dost robustny. No zasa ako si sama napisala, co si v nom vsetko dnes odviezla....take nieco by som chcela. Uz som taky mala, preto nechcem ani za svet nic mensie. ☹ Dokonca vaha do tych 11kg mi nejako extra nevadi, no viac by som uz nechcela. Pozriem aj ten Elite, no ak je to 3jkolka tu by som radsej eee.. Este mi celkom padla do oka ta nova City Versa. Dokonca je o nieco lacnejsia ako Select. Mne sa casualplay nepaci 😒
Ale ty mas toho dost odskusaneho a poprezeraneho, mozno ti este nieco napadne 😀 Dohodneme teda to stretko, co ty na to? 😉 A dakujem 😉
vdaka @dibik a @katren Ja mam tiez z Mocenku prsiplast pre dve deti, ale este sa nam druhe nenarodilo, tak ho zabehavam s jednym a som si uvedomila, ze aj v takom variante ho mozme pouzivat a nemame prsiplast. Idealne by som si predstavovala vacsi, co zakryje aj kosik, ale single. Tak ci niekto nema konkretny tip?
@drobec33 no uz sme kupili BBCS asi pre dvoma tyzdnami....zatial zlozeny v krabiciach, tak dufam, ze budeme nakoniec spokojni.... 😎 ale paci sa mi velmi,jedine o com zatial nie so celkom presvedcena, je ta sportova cast do korytka, ale tak uvidime v praxi 😎 ...dakujem za reakciu....
@katren asi ano, lebo by som chcela aj nosic pouzivat pre malinku, alebo niekedy ked bude MM doma, tak pojde len s 1-ou von, skratka obcas asi budeme mat prilezitost ist aj s 1 dietatom v kociku. Ako nemusi zrovna prsat, ale ked uz potom vidim mraky, tak mi trosku lepi🙂
Inak gratulujem k 3.-mu babu, ako to zvladas pri takychto drobcoch?
Ahojte baby nechystáte sa niektorá ho v blízkej dobe predávať súrodeneckú verziu?? v júli čakáme druhé a veľmi sa mi tento páči,aj keď mám obavy ako s výťahom či sa vpraceme..a tiež či v zime ešte vojdeme do vaničky..
@katren aha no ďakujem za info... a to mal koľko?? 5mesiacov?? ja som malú vozila v hlbokej vaničke do 8 mesiacov lebo sa mi najlepšie vyspala v kočíku ale teraz nie teraz spinka najlepšie v postieľke.. Keď to je asi ťažko povedať, lebo každé bábo je iné možno bude drobné možno nie... a to ti tam vošiel aj s fusakom??
@katren takze maleho mas od tych cca 5 mesiacov v sportaku a v pohode?....lebo nasa mala, bola v sportaku od 4. mesiacov,ale dal sa dat do uplneho lahu, v hlbokom nechcela byt ani nahodou....takze ked si tak ratam, ze tento krpec by isiel od tych cca 4-5 mesiacov do sportaku, ze ci mu tam bude dobre.... 😅 ale tak chrbatik bude mat rovno, tam je vlastne len ta prdelka v tom korytku, ci?.... 😅
@sasikas ano, chrbatik je rovno, len nozky ma hore.....aj moja bola od 4 mesiacov v sportiaku, nie ze by nechcela byt vo vanicke, ale potrebovala okolo seba vsetko vidiet a vankuse vo vanicke mi prisli strasne neprakticke....skor som dala o jeden stupen sportiak vyssie a bola spokojna 😉
no kocky, my dnes v kociku aj spime....maly chytil sople od mm a vresti mi ako o dusu ked ho dam poleziacky...a tento sa aj dobre polohuje, ani nie poleziacky ani moc posediacky....taku dobru poziciu ma medzi tym 😉
Ja som bola z korýtka tiež pekne na nervy ked som ho tam dala v 5 mesiacoch ... tam musi proste ležat na chrbatiku a hotovo, žiadny bok ani brucho. Ale bola som jedina čo sa s tým musela vyrovnať, chalani problem nemali 🙂 a predvčerom mal Alex asi počarovane či čo, nemohol sa uložit a nakoniec spal v kočíku od 00:30 - 6:00 😀
ahojte, velmi silno rozmyslam o kupe BJCS pre surodencov, v oktobri nam pribudne babo a starsi syn bude mat vtedy nieco cez 2 roky. Byvame v meste a casto chodim von a na nakupy sama, aj na dlhsie prechadzky, tak myslim ze surodenecky kocik ocenim. A starsi sa stale rad vozi, aj si rad pospi v kociku.
Uz mi niektore kocky dali velmi cenne rady a skusenosti s tymto kocikom, ale aj tak budem sledovat tuto diskusiu. A mam na vas maminy co ho mate odskusany rovno aj niekolko otazok:
- v ktorom obchode maju tento kocik bezne vystaveny ze sa da vidiet? Vraj v Kocikove len co dostanu uz sa vypreda. V Mocenku ho maju stale?
- ked mate vanicku nakliknutu hore a starsie dieta sedi v sedacke dole, da sa aj takto sedacka polohovat (kebyze chce starsie dieta spat)? A taka kombinacia sa asi neda ze vanicka smerom k mame a starsie dieta v smere jazdy, aspon som to v tych 16 moznostiach nevidela. Skusali ste to niektora?
- je sedacka dost vysoka aj pre 2-3rocne dieta? Nesucha si hlavu o striesku?
- aky nanoznik pouzivate? existuje aj original a kolko stoji?
- vanicka mi pride dost mala (teraz mam Teutoniu a tiez to nie je boh vie co, ale je vacsia ako BJ, a maly mi v nej vydrzal do 5 mesiacov), aky fusak ste pouzivali v zime aby sa tam babo voslo? Nase mimi bude v zime este male, tak snad ho tam s fusakom narvem. Mame ale kozusinovy a ten je dost velky, takze ten mi tam asi nevojde.
- aku mate skusenost s vozenim novorodenca a faktom ze tento kocik nema odpruzene zadne kolesa? Toto povazujem za velke minus 😠
- a este to korytkove sedenie - hmmm, to tiez asi nic moc, vidite nejake konkretne vyhody oproti normalnemu sedeniu? Moj maly rad spi na rovnom, teda moj kocik sa da dat uplne do rovna, takze ani neviem ako by reagoval na korytko.
Dakujeeem a budem vas sledovat!

@dibik @lubka_to ako ste spokojne s tym univerzalnym prsiplasom pre 1 dieta? Podla obrazku vyzera byt na vanicku, neviem si ho predstavit na sportovej casti. Fakt dobre sedi? Nemohli by ste pripadne dat nejake foto, ako to vyzera?
Baby co mate original prsiplast na kazde sedadlo, nenamokne vam potom napr. nakup v kociku? Este sa rozhodujem, ci nekupit predsa radsej original.
Neviete mi tiez poradit, ci pri pouziti kocika pre 1 dieta viem obratit na tom 'strednom uchyte' sedadlo proti smeru jazdy? Alebo ho musim posunut do tej vyssej polohy, ako keby som mala dve sedadla?
Zatial s BJ SC spokojnost, aj MM sa s nim tak rad prechadzal po byte, ked ho zlozil, to som bola prekvapena, ze muzi si dokazu 'vychutnat' kocik🙂