icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

ponyxx
5. jún 2012

@liana2012 dakujem velmi pekne 🙂

monda17
6. jún 2012

Baby ako najčastejšie vozite surodencov ? Vozí niekto aj oproti sebe?

lubka_to
6. jún 2012

@monda17 ja točím deti dosť často, hlavne teraz ked svieti slnko a vozím aj oproti sebe ich...

katren
6. jún 2012

@monda17 ano, nasi sa tak vozievaju 😉

me5
7. jún 2012

ahojte, nie je tu niekto, kto by chcel predat svoj Baby city select pre surodencov? vdaka za info 🙂

lubka_to
7. jún 2012

@me5 v bazari je jeden v ponuke a aj cena je dobra...
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/pz2e/pre...

me5
7. jún 2012

@lubka_to - dik, som pozerala aj dnes a mi to neukazalo, ale jeden inzerat bol pozastaveny a rezervovany, tak to bol asi tento 🙂

me5
7. jún 2012

este som sa chcela opytat, ci ste s tym kociarom spokojne. podla par info co som pozrela tak asi hej. napr. nezasekavaju sa tie predne kolieska, pod tou vyssou vahou?

dibik
7. jún 2012

@me5 ja so zasekavanim prednych koliesok problem nemam.... ale obcas v zime, ked som tlacila cez kopy snehu (lebo ja sa obcas dostanem fakt do nemozneho terenu a chodila som aj v chumeleniciach von) sa mi stalo, ze sa zablokovalo tocenie prednych koliesok... ale to vyriesis jednoduchym prekliknutim...

katren
7. jún 2012

@me5 ja vozim vpredu Dominicku /15kg/ a ani raz som nemala problem s kolieskami.....ale ja som este celkovo nemala problem ako tu kocky spominaju 😉

me5
7. jún 2012

@dibik
@katren vdaka za info. 🙂

nostek
13. jún 2012

ja som nemala vobec ziadne problemy s kolieskami, vlastne z nicim.

lubka_to
19. jún 2012

tak takto nabalený chodime von, v tom koši je okrem tej motorky ešte lopta, hračky, lopatky, knižky, dve flaše vody....

katarina6
20. jún 2012

@lubka_to haha 🙂 poriadne nabaleni!!! tomuto problemu s plastovymi robustnymi odrazadlami sa chcem vyhnut, a malej kupujem odrazadlo Puky Wutsch, je kovove, spratne, a zaberie menej miesta, je sice az od 1,5r. ale uz ho dostane na prve nar. 😉, a kedy sa na nom nauci jazdit, tak to uz bude na nej 😉.....

vivianaba
22. jún 2012

@katarina6 prajem vela uspesnych kilometrov s Puky Wutch! Aj my ho mame, je o dost tazsie na nosenie ako plastove. Je vsak stabilnejsie. Snad tvoja mala bude chciet na tom jazdit, lebo nasho syna to nadchne tak na 3min, potom odrazadlo necha a ja no mozem nosit. A na ihrisku ho viac zaujimaju prave tie plastove odrazadla co maju ine deti 😠
Sorry za odbocenie od temy.

vivianaba
22. jún 2012

baby este ma zaujima ako drzi taska na rukovati BJCS? @lubka_to vidim ze ju mas len prevesenu, nesmyka sa dole a nezavadzia? Alebo je lepsie kupit take haciky a na ne zavesit tasku? Dakujem.

katarina6
22. jún 2012

@vivianaba diky, no ja som tiez zvedava ci na tom bude chciet jazdit... ak nie zostane pre dalsieho surodenca 😀, snad jeden to bude mat rad......
kde sa daju v BA kupit tie haciky? zhanam ich!

lubka_to
22. jún 2012

@vivianaba nie ta ručka je taká gumová a nešmyka sa mi, ale k tejto taške sú aj také suche zipsy že ide upevniť na ne k tej rúčke ale tými mám pripevnené tie odrážadla.........

lubka_to
22. jún 2012

@katarina6 v brendone mali......teraz už maju ale iba takéto neviem či sa tam dá aj jedna taška na obidve nejako zachytiť...
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2686...

drobec33
22. jún 2012

@katarina6 Kati ja som ich 1x kupovala v Premamam, len cih dlhsienemali. Skus pozriet tam 🙂

katarina6
22. jún 2012

@drobec33
@lubka_to
a to v brendone su za 2ks tych 7 Eur?
v Premamam nemaju.

drobec33
22. jún 2012

@katarina6 to sa predava balenie=2 ks 🙂

lubka_to
23. jún 2012

@katarina6 ano, ale mali este také iné a tie sa mi zdali lepšie a stáli ešte menej, ale som pozerala že ich už nemaju v ponuke...možno dostanu, skus tam zavolať a spýtať sa

katarina6
23. jún 2012

@lubka_to kde mam zavolat a na ake sa mam pytat?

lubka_to
23. jún 2012

@katarina6 skus do brendonu brnknuť, mali tam JJ cole uchyty a tie sa mi zdaju lepšie, toto sú oni len tu ich maju hrozne drahe, v brendone stáli niečo okolo 10 euro
http://www.e-mama.sk/index.php?id=detail&kat=pr...

katarina6
23. jún 2012

@lubka_to nie take nechcem, ja to chcem ako hacik na igelitky ked som v obchode a nakupujem, tak si neberiem kosik ale hadzem do igelitiek a to potrebujem zavesit.... tak tie prve su lepsie. diky moc! 🙂

lubka_to
23. jún 2012

@katarina6 to ano na igelitky ano, ja som myslela že to chceš na tašku čo je na kočík

orovka
26. jún 2012

Baby od koľkých mesiacov ste dávali bábo do športového? Môj má 4 mes a už mi nevojde do vaničky. 🙂

vivianaba
26. jún 2012

@katarina6 ahoj ja som este v reale tie haciky nezhanala, ale cez e-shop som ich videla v prenasedeti.sk, tusim aj v babymarkete, a este v jednom co si teraz nespomeniem meno. Tam ale boli drahe.

katarina6
26. jún 2012

@vivianaba no uz to mam z toho brendonu ;-D, ale diky za info.