icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katkamarek
29. aug 2012

@ukulelembo jeeej, tak to je potom fajn 🙂 a inak ste boli s kocikom spokojne? Lebo citam a pocuvam nan same chvaly 🙂 Chapem, ze kazdemu ine vyhovuje, ale to vazne nema chybicky? 😀 a chcelo vam, alebo chce este byt v kociku aj to starsie babo?
@bebel

lucka26duo
29. aug 2012

Ahoj katkamarek, mne vadí akurát že na YOUTUBE ide verzia OBA SPORTAKY zlozit do kufra auta bez toho aby som musela odopnut sporťáky. no a v skutočnosti to tak neni. Musím dať dole sedátka , položiť na zem, zložiť konštrukciu a dať opätovne do kufra aj športiaky. V mojom stave je to už trošku namáhavé bo čakám ďaľšie miminko. A to mám takto 2krát denne. každý deň, 5 dní v týždni.

ponyxx
30. aug 2012

Dvojrocne dieta + vanicka? Vojde sa dvojrocne do sportovej casti? Dakujem

ponyxx
30. aug 2012

Da sa kupit samostatne strieska, alebo musim kupit celu sportovu sedacku?

katren
30. aug 2012

@lucka26duo ja to mam presne tak isto.....a to ma Dominika skoro 3 roky a Misko rok....ale uz som na konci tehu, takze este to vydrzim 😉
@ponyxx moja ma dva a pol a stale sa vozi.....stranu dozadu som to pisala....a strieska sa da smostatne kupit 😉

ponyxx
31. aug 2012

@katren dakujem..no lebo som pisala do prenasedeti, ze nech mi poslu kalkulaciu na vanicku, sportovu cast a adapter na vajko. Tak mi odpisali, ze si mam kupit klasiku kociar, sportovu cast a vanicku...tak mi to tak prislo, ze si mam kvoli strieske kupit druhe sportove sedadlo... Ja tak som kazdej rade vdacna..

katren
31. aug 2012

@ponyxx nie kvoli strieske si mas kupit druhe sedadlo, ale kvoli vanicke.....na vanicku sa pouziva ram zo sedadla, vanicka nema vlastnu konstrukciu....ved to tam je napisane, ze ak chces vanicku, musis si kupit druhe sedadlo, z ktoreho sa pouzije ram a strecha
takze cena bude: kocik s jednym sedadlom, druhe sedadlo a vanicka a este teda adapter 😉

ponyxx
31. aug 2012

@katren ach soooo, tak teraz uz tomu konecne rozumiem...ale pritom so to tolko citala dookola a nedoplo mi... 😀 Dakujem velmi pekne za otvorenie noveho sveta 😀 😀 😀

katren
31. aug 2012

😉 😀

ponyxx
3. sep 2012

Dievcence, najde sa nejaka z okolia PK,BA, TT, a pod. ktora by do novembra chcela predat kociarik pre surodencov ? vanicka +sportiak so zimnym vybavenim.. Dik

vivianaba
3. sep 2012

Ahojte, ja som vcera poskladala surodenecku verziu, lebo doteraz som vozila len starsieho a bola som zvedava ako sa mi zmestia fusaky do vanicky aj do sportovej casti. Vanicka sa mi zdala mala, ale bola som milo prekvapena ze aj obrovsky kozusinovy fusak mi tam vosiel. Takze pre oktobrove/novembrove babo uplne v pohode na zimu. A do sportaka mi tiez pekne sadol fusak Kaiser Sheepy pre starsieho syna, aj si tam hned sadol a pacilo sa mu. Vliezol aj do vanicky s fusakom a vyvaloval sa 😀

Mam ale jednu otazocku, videla som nazivo aj na fotkach taku kombinaciu ze vanicka je dole a starsie dieta sedi hore otocene smerom dopredu. Nejako mi ale tato verzia sedenia nesla poskladat, jedine ak sportova sedacka nebola uplne v sede ale v tej strednej polohe. Inak by spodok sportovej casti zasahoval do vanicky (a ked je v nej fusak a nanoznik tak to neslo). Kde je ten trik? Ci sa to fakt inak neda len v polosede? Dakujem za vase skusenosti.

lubka_to
3. sep 2012

@vivianaba ahoj, ja síce nemám súrodenecku verziu, ale čo som pozerala fotky tak ani jedna verzia nie je v kombinácii sportiak hlboka vanička otočený smerom od teba, ide to iba v kombinácii s autosedačkou že je dieťa vpredu ....V kombinácii s vaničkou može byť sedačka bud pred tebou a vanička za nou v obidvoch smeroch alebo môže byť športak vzadu za vaničkou, ale to dieta pozera na strechu vaničky.... pozri tu su všetky tie kombinácie http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://3.bp....

vivianaba
3. sep 2012

@lubka_to dakujem, mala som na mysli posledny obrazok s tym ze sportova cast je otocena dopredu a nie ku mne. Videla som to uz nazivo na ulici a zdalo sa mi to fajn ze starsie dieta vidi dopredu a zaroven ty vidis na mladsie vo vanicke. Ale fakt v tych kombinaciach to nie je. Ide to len v polosede, alebo este vyskusam ci to nejde ked na sportovej sedacke "skratim" tu cast na nozicky, teraz ju mam vysunutu na maximum.
Inak asi budem pouzivat verziu na 3.obrazku a na poslednom obrazku. Mamicky ktore pouzivate surodenecku verziu, ktora sa vam najviac osvedcila? Najradsej by som brala taku moznost aby starsie dieta videlo dopredu.

lubka_to
3. sep 2012

@vivianaba alebo skus tu časť na nožičky dať uplne do roviny aby išla nad vaničkou....

vivianaba
3. sep 2012

@lubka_to aha, aj to je dobry napad, to ma nenapadlo. Dakujem! Uvidim ci sa to synovi bude pacit, vacsinou uz 'cestuje' s nohami spustenymi dole.

suzieqiu
5. sep 2012

ahojte ak by ste niekto potrebovali adapter na autosedacku,dajte mi vediet. my ich uz nepouzivame tak ich mozem posunut dalej 🙂

orovka
5. sep 2012

Baby nemáte náhodou niektorá fusak lodger bunker? Chcela by som vidieť ako vyzerá v športovej sedačke. Rozmýšlam nad fusakom. Mám kaiser, ale malý je macko a keď ho ešte naobliekam tak ho tam asi nevopchám.

bebel
6. sep 2012

@orovka bunker sedí super....mala som ho v BJCS, len už som môj kočík predala 🙂 , tak ti to nenafotím.

bebel
6. sep 2012

@katkamarek Bibi sa rada vozí 🙂 a hlavne spí cez obed počas jazdy 😉
jediným mínusom BJCS je , že je naložený (staršie dieťa ďalej od rodiča) fakt ťažký a mušie váhy nemajú šancu plne naložený kočík zdvihnúť napr. na obrubník ...nieto zniesť po schodoch.

katren
6. sep 2012

@orovka ja mam tiez 2 Kaiser fusaky, ale teraz pri tretej rozmyslam aj na Lodger-om, ked kocky pisu, ze tam sedi.....ale len preto, ze je aj prechodny bez tej vlozky a ten mam len jeden a Misko sa bude este na jar vozit tiez, takze by som to musela riesit tak ci tak.....Ja chcem ist pozriet do predajne s kocikom a vyskusat ho tam 😉

orovka
6. sep 2012

@katren ja nemám možnosť ísť si to vyskúšať, lebo tu v okolí ich nepredávajú. Ale keď
@bebel píše, že sedí super, tak ho asi kúpim. Tiež sa mi páči, že je aj prechodný.

vivianaba
6. sep 2012

@orovka ja mam Lodger ale v BJCS som ho este neskusala. Myslim ze nema dovod nesediet a je to fakt super fusak, syn ho este pouziva tak pre mladsie planujem kupit dalsi Lodger. Na zimu mam aj Kaiser Sheepy s kozusinovou podlozkou a ten som uz skusala, sedi super v sportovej sedacke, maly mi tam hned vliezol a nechcel von. To bolo minuly tyzden v horucavach takze sme skusali len doma, samozrejme ze obleceny na zimu nebol, takze ked bude mat zimnu bundu bude to trochu tesnejsie ale myslim ze sa tam stale v pohode vojde. Moj syn je ale tenka spagetka, meria asi 89cm a vazi 10,5kg.
Do vanicky som narvala kozusinovy fusak Teutonia, pre novorodenca to bude fajn, zimu s tym odjazdime a na jar by som dala potom aj mladsiemu babu ten Lodger.
Ja by som nevahala urcite bude sediet super, nevidim dovod preco by nemal.

orovka
6. sep 2012

@vivianaba Ďakujem baby, asi ste ma presvedčili. 😀 😀 😀
@bebel

orovka
6. sep 2012

@vivianaba
@katren
@bebel čo myslíte aká farba by sa mi hodila do hnedého kočíka??? Rozmýšlam nad tým gold, alebo denim.
http://www.maderna.sk/katalog/product/15729/

katren
6. sep 2012

@bebel
@vivianaba kocky, tak tusim ste dostali aj mna 😅 😀 😀 😀
@orovka mne ostava uz len mm presvadcit....ale chcem kupit tu z bazaru, takze hadam mi to prejde 😅 😝

katren
6. sep 2012

@orovka ja mam tiez hnedu kombinaciu a ja by som chcela tento 😉 :
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/rcw5/pre...
a co sa tyka teba, skor by som isla do toho gold 🙂

bebel
6. sep 2012

@orovka ja by som pre chlapca dala skôr tento a booster môže byť hnedý alebo bledý http://www.lodger.com/products/bunker/collectio...

katren
6. sep 2012

@bebel jeeeeeeeeeej, ja by som urcite isla do toho tyrkysoveho 😎

vivianaba
6. sep 2012

@orovka mne sa tiez najviac paci ten tyrkysovy, uz som aj rozmyslala ze predam ten co mam a kupim ho, ale asi nebudem vymyslat. Ja mam tento: http://www.babymarket.sk/sk/3340/1844/lodger-bu... a donho mam aj oranzovy booster (ale malokrat som ho pouzila, vacsinou len ten povodny biely). Tiez mam tmavohnedy kocik. BJCS mam svetlohnedy ale aj tam sa to bude hodit. Pre dievcatko kupim asi ruzovy alebo fialovy, neviem sa rozhodnut ale to ma cas.
Z tvojho vyberu sa mi viac paci denim s nejakym farebnym boosterom, ale rozhodnutie je na tebe, este ze je tolko moznosti 😀