icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

ukulelembo
26. júl 2012

Ponukam na predaj ciernu vanicku Ake je zaujem tak kuk inzerat 😉

ukulelembo
28. júl 2012

Ak by mal niekto zaujem, tak asi predam nas BCJ 😉 ☹ Blizsie info IP

malamargaretka
3. aug 2012

ahojte mamičky, aj my rozmýslame o tomto kočíku- v januari k 20mesacnemu pribudene surodenenc--len som na važkach ci mi tam ten moj "velky" krpec vojde - teda do sportovej časti? kde v okoli NR sa da tento kocík kupit? a ake velke dieťaťko v nom nosite? dakujem...

ukulelembo
3. aug 2012

@malamargaretka Ahoj podla mna sa ti tam ten starsi vojde v pohode Moj sttarsi mal 2r a 1 t, ked sa narodil najmensi v novembri, a mestil sa tam v pohode aj s fusakom az do kym nebolo teplejsie To uz mal cez 2 aj 1/4 roka a furt fusak A este teraz pred prazdninami sa tam vozil a aj spaval v pohode 😉 Takze to sa bat nemusis. A predajnu mas len v Mocenku, ale teraz uz v niektorych obchodoch, aj z tade ti objednaju Ja som napr. objednavala bez nejakej obhliadky a vyskusania, na blind z Mocenku Len podla odprucania mojej dobrej znamej, co si ho chvalila
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

vivianaba
3. aug 2012

@malamargaretka ahoj ja v BJCS vozim zatial len starsieho, ma 2 roky a vojde sa uuuplne v pohode. Rozdiel medzi detmi bude 2 roky a 3 mesiace a BJCS som kupila iba teraz s tym ze mozno aj do buduceho leta kym bude mat starsi 3 roky ho vyuzijeme. Strieska na sportaku sa da posunut vyssie, to je super, a v najhorsom pripade bude s uplne odklopenou strieskou. Aj mi tam dokonca par krat uz zaspal a spal aj vyse 2 hodin. Paci sa mu ze sa drzi madla aj ked ho sklopim madlo ide s nim. Takze ja by som sa na tvojom mieste nebala ci ti tam starsi vojde.
Z Nitry to nemas daleko do Mocenku, kludne tam zajdi a vyskusaj si kocik aj si syna donho posad a uvidis. Ja som zatial velmi spokojna, uvidime ako to bude s 2 detmi.

malamargaretka
3. aug 2012

@ukulelembo
@vivianaba dakujme za rady🙂 mam obavy, lebo nas maly ma uz teraz skoro 90cm a to v zime este s fusakom ho budem chciet tam dostat a ta podoprierka na nohy vyzera byt dost vysoko anozicky deti take pokrcene, tak som nevedela...ale ssi najlepsie bude si ho osobne aj s malym🙂 vdaka est eraz🙂

malamargaretka
3. aug 2012

@ukulelembo est otázka- v tej základnej cene: 416e je len tá sportová cast? dobre to chápem? a vsetko ostatné- ako vanicka, druhá sportová, plástenky a sietky a taska si treba dokupit zvlast? vdaka...k

lubka_to
3. aug 2012

@malamargaretka síce si sa nepýtala mna ale ano základna cena je len za športovu časť, všetko ostatne musíš dokupiť...

lubka_to
3. aug 2012

@malamargaretka a neboj malého tam vmestíš na zimu, môj má teraz 87cm a vmesti sa v pohode, pokial kočiar nepredám tak dúfam že ho tam v zime ešte zmestim....Záleži ale dosť od fusaku si myslím, najprv som mala univerzálny fusak a to som mala problém ho tam dostať už minulu zimu ale ked som kupila originály tak to bolo OK

malamargaretka
3. aug 2012

@lubka_to dakujem za vysvetlenie🙂 pomohlo🙂

ukulelembo
3. aug 2012

@malamargaretka som ani nestihla odpisat 😅 @lubka_to bola rychlejsia 😉
Ano len ta sportova cast s konstrukciou je za 416€ A ostatne terba tiez kupovat 😝

katren
5. aug 2012

@malamargaretka nasa ma 104cm a stale sa vozime 😉

lubka_to
10. aug 2012

@katren ahoj, otázka trošku od temy, nechodíš prosím ťa náhodou do Topolčian do nemocnice???lebo dneska som mala pocit že som ťa stretla ako si išla na takom modrom citroene s NM značkami do nemocnice a podla fotky by si sa podobala.....možno sa mýlim, tak prepáč za otravovanie

katren
11. aug 2012

@lubka_to jj, bola som to ja 😉 chodim na poradne kazde 2 tyzdne 🙂

katren
13. aug 2012

kocky, nebudete niektora predavat adaptery na PP autosedacku?????

malamargaretka
14. aug 2012

@katren dakujem🙂

maklu
16. aug 2012

@katren ahoj myslíš adaptéry na BJCS na autosedačku peg perego?

katren
16. aug 2012

@maklu áno 🙂

maklu
16. aug 2012

@katren
ja asi mám, ja som mala sutosedačku maxi cosi, ale vo vnútri balenia je niekoľko adaptrov na niekoľko druhov seadčiek.

kocurcek
19. aug 2012

Baby, v piatok sme boli pre kočík u @ukulelembo , priviezli sme ho domov, a malý drobec už nechce nastúpiť do starého golfáča...vyváža sa v BJ 😀 ešte aj po byte ho musím voziť stále, tak sa mu v ňom páči...

ukulelembo
20. aug 2012

Veru my uz sme sa rozlucili s BJCS v piatok :( Dufam, ze bude sluzit tak dobre ako nam @kocurcek 😉
A teraz nam zostava najst si nejake nove ,,faro"

kocurcek
20. aug 2012

@lubka_to
@iika
baby, čítala som tu, že ste si objednávali tie originál fusakonánožníky....ono to pasuje aj do vaničky? či len do športovej časti? náhodou @lubka_to neplánuješ predať ten čierny?

lubka_to
20. aug 2012

@kocurcek ja som hlboky kočiar nemala ale myslím že by sa tam ten fusak vmestil, ale do športovej časti mi sadol ako jediny, skúšala som všelijaké univerzálne ale potom som tam maleho ledva dostala......Fusak určite nebudem predávať, planujem predať kočiar a predám to ako komplet...

kocurcek
20. aug 2012

@lubka_to veď to, skúšala som svoje dva fusaky do športovej časti, ale stále to akosi nie je ono 😉

maklu
25. aug 2012

@kocurcek
do športových častí úplne perfektne sedia fusaky lodger. dokúp potom univerzálny nánožník a je to úplne perfektné, dostatočne veľké, teplé aj v nazimnejších zimách. a lodgery su nepremokavé, takže možnon netreeba ani nánožník.

bebel
25. aug 2012

@kocurcek sedia tam Lodger bunker aj Elodie details fusaky úplne dokonale 😎 , aj bugaboo

katkamarek
28. aug 2012

@ukulelembo
@bebel
Baby, aj ostatne co mate BJCS s vanickou. Nie je mala? Teda kratka? Nam sa druhe babo narodi v novembri a chcela by som ho mat vo vanicke co najdlhsie, len sa obavam, ci je dostatocne dlha.Nechcem uz v styroch mesiacoch prejst na sportak. dakujem za akukolvek odpoved.

bebel
29. aug 2012

@katkamarek my sme vydržali vo vaničke do 6 mesiacov....ale šporťák som prerobila , pretože chcela vidieť okolie a hrať sa, nie z dôvodu , že by bola malá vanička .

katkamarek
29. aug 2012

@bebel Dakujem, no aspon tak do toho pol roka by som chcela vydrzat vo vanicke. Aj kvoli tomu, ze maly bude zimne babatko, takze do toho marca, aprila, kym sa ako tak otepli, aby bol vo vanicke. Dufam, ze nebude dlhan 😀

ukulelembo
29. aug 2012

@katkamarek my sme tiez novembrovi, mne mali chcel len vo vanicke spat A este v juli na dovolenke v nej spal, sme mali len vanicku v CHorvatsku 😕 😅 Takze sa nemusis bat 😉