Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@olimon ja som tiez davno pozerala inzeraty, ale vsetky kociky sa rychlo predali. My mame cervenu vanicku a cierne sportaky, co nie su moje oblubene farby, ale co uz... Uvidime, kolko kocik vyuzijeme, ratam, ze par mesiacov a potom sa vratime ku nasmu "staremu dobremu" Concordu 🙂 Inak, keby som kupovala novy, tiez kupim ten cokoladovohnedy 🙂
@olimon k tym sportovym sedackam sme mali v cene aj podložky, tak trošku oživia kočík. Mam Concord Fusion a som s nim spokojna, az na niektore veci. Je hlavne dost priestranny. Adapter na autosedacku nemam a uz aj rozmyslam, ako to budeme robit, lebo s malym sa nam casto stavalo, ze zaspal v autosedacke, tak sme ho iba naklikli na kocik. Len teraz neviem, ci budeme babo prekladat alebo ako...
@moka ak máš autosedacku maxi cosi a chcela by si adapter, tak jedna pani tu predáva, má dva kusy a chce ich predať spolu, tak by sme ich mohli teoreticky zobrať...hmm?
Ja som malu naklikavala na kocik s vajickom, lebo som bola rada že vôbec zaspala a nemusela som ju budit presuvanim do vanicky a naopak... Takze pre mna to bola super vec 🙂
@olimon praveze nemam maxi cosi, mali sme Concord 3-kombinaciu, takze mame Concord Ion. A tiez som bola rada, ze maly ako tak zaspal a nemusela som ho prenasat do vanicky. A ked mi zasa zaspal vo vanicke, tak sa da pri Concorde tiez priputat pasmi v aute, tak sme ho nechali tam. Ale teraz neviem, ako to budeme riesit ☹
@moka Ja som si tiež nechala autosedačku concord ion pre druhé bábo, zdalo sa mi zbytočné kupovať druhé vajíčko, ale po týždni som kupovala adaptéry a maxi cosi cabrio-fix. Malý má 9mesiacov, vyše 9kg a ešte stále sa vozí vo vajíčku. Keď ideme na krátke trasy, druhú športovú ani nenosím. Takže ja som to využila naplno....teda ešte stále využívam 🙂
@moka ja som sa tiež bála čo povie manžel, ale on to navrhol sám, čo som bola prekvapená. 🙂 A potom sme vaničku ani nenosili keď sme išli autom. Kúpila som používanú maxi cosi cabriofix a aj adaptéry používané. Je super, ešte viac sa mi páči ako concord. Tú som potom predala. Cabriofix zatiaľ nepredávam, chcem ju čo najviac využiť, kým mi tam malý vojde. Je to super, keď ho nemusím stále prekladať. Ešte sa mi tam dokonca zmestí aj s tenším fusakom. 😉 Zdá sa mi priestrannejšia ako ion.
@katren ahoj, po dlhom case sa opat hlasim, chcem sa ta opytat, lebo na to som fakt neprisla, naco je na strieske v tej spodnej casti zips? co tam mam prizipsovat? neviem ci ma chapes, ale prosto ked sa pozries na striesku tak je moznost zipsovat vpredu /to asi tu sietku co je k tomu/ a potom aj zospodu, najskor som si myslela ze ju mam prizipsovat ku korbe/sportovej casti ale nie.. tak naco to tam je?
inac kupila som ten isty fusak ako mas ty! je fajny, tak dik za radu!
@miska22200 ešte zhánaš fusakodeku?
@adamikmoj nie už teraz zatial nie,dakujem 😉 chcela som ju hlavne za to že skoro rano som nosila syna do škôlky a malu som mala vkočiari včase i v nečase 😝 ale už ho vozi muž rano tak je to vyriešene
maminky,zmesti sa tento kociarik(dve sportove casti) do klasickych cinzakovych vytahov?dakujem
@evitaa777 My máme výťah ešte aj s tými dverami vnútri, samozrejme ich nezatváram, ale idem takto: Najskôr do výťahu starší peši, postaví sa pri tlačítka, potom kočík s vaňou, kde je starší, športovú sedačku mám odpojenú a položím si ju na kočík a ja vedľa kočíka...neviem či si to dokážeš predstaviť...teraz v zime je to des... 😒
Maminky dokedy ste vozili babatka vo vanicke...moj maly nema este ani 4 mesaice a ledva ho tam dam ...je zima, mam fusak lodger, je to beznadejne,,a to moj maly nieje ziadna buchta..6400g..
no...@ katren ale mam strach..predsa len ma len 3 mesiace aj 2 tyzdne...to je malinko..samko bol v hlbokom az od 7 mesiacov preto som taka na vazkach..ale asi to budem musiet urobit tak, lebo muz je v robote a nema so mnou kto chodit von s 2 kocikmi..
@loxa Mám ten istý problém....malý má 5 mesiacov a hlavička sa mu už dotýka vaničky, aj nožičky...už som rozmýšľala nad športovou časťou, veď by som ju dala na ležato, len by sa mohlo aspoň trošku otepliť, lebo neviem.....bude síce vo fusaku, ale predsa len v tej vaničke je po bokoch chránený...v športovom nie...
no a mna stve to ze je tam ten zliabok...keby to bolo uplne rovno nevaham
@miska22200 😀 😀 😀 ano, my tak chodime...teraz sa ucime dlhsie vzdialenosti, tak ked bolia nohy, ideme takto 😀 😀 😀
@loxa ja som dala maleho v ukoncenom 4.mesiaci do sportiaku na lezato samozrejme... on si vykladal nohy hore na vanicku 🙂 nehovorial o tom, ze on v tom 4.mesiaci tak plakal v kociku co tam uz lezat nechcel.. takze sportiak to vyriesil a teraz je klud /klop klop/ vidi a je prosto spokojny, vobec som sa nebala ze mu to nejak ublizi alebo tak nieco.. videla som maminu co mala 4.mesacne babo v Xladnerovi a to uz je ina kava! mala ho normalne v sede! takze toto sa mi fakt desne nezdalo!

@lubka_to no ved toto 🙂 keby sa niekto našiel, kto tiez potrebuje jeden adapter, tak možno by ich predala aj separe...