icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

olimon
18. nov 2012

@lubka_to no ved toto 🙂 keby sa niekto našiel, kto tiez potrebuje jeden adapter, tak možno by ich predala aj separe...

moka
18. nov 2012

@olimon ja som tiez davno pozerala inzeraty, ale vsetky kociky sa rychlo predali. My mame cervenu vanicku a cierne sportaky, co nie su moje oblubene farby, ale co uz... Uvidime, kolko kocik vyuzijeme, ratam, ze par mesiacov a potom sa vratime ku nasmu "staremu dobremu" Concordu 🙂 Inak, keby som kupovala novy, tiez kupim ten cokoladovohnedy 🙂

olimon
18. nov 2012

@moka čierne kociky sa ani mne veľmi nepáčia. Baby jogger sa mi veľmi páčil vo farbe quartz, taký bezovy, ale nemali ho skladom, tak som zobrala hnedy. A aký máš concord? Ja som mala neo, bol super az na ten mini nakupny kosik 🙂 ozaj, máš aj adapter na autosedacku?

moka
18. nov 2012

@olimon k tym sportovym sedackam sme mali v cene aj podložky, tak trošku oživia kočík. Mam Concord Fusion a som s nim spokojna, az na niektore veci. Je hlavne dost priestranny. Adapter na autosedacku nemam a uz aj rozmyslam, ako to budeme robit, lebo s malym sa nam casto stavalo, ze zaspal v autosedacke, tak sme ho iba naklikli na kocik. Len teraz neviem, ci budeme babo prekladat alebo ako...

olimon
18. nov 2012

@moka ak máš autosedacku maxi cosi a chcela by si adapter, tak jedna pani tu predáva, má dva kusy a chce ich predať spolu, tak by sme ich mohli teoreticky zobrať...hmm?
Ja som malu naklikavala na kocik s vajickom, lebo som bola rada že vôbec zaspala a nemusela som ju budit presuvanim do vanicky a naopak... Takze pre mna to bola super vec 🙂

moka
18. nov 2012

@olimon praveze nemam maxi cosi, mali sme Concord 3-kombinaciu, takze mame Concord Ion. A tiez som bola rada, ze maly ako tak zaspal a nemusela som ho prenasat do vanicky. A ked mi zasa zaspal vo vanicke, tak sa da pri Concorde tiez priputat pasmi v aute, tak sme ho nechali tam. Ale teraz neviem, ako to budeme riesit ☹

olimon
18. nov 2012

@moka noo, asi ďalšou autosedackou maxi cosi, plus k nej adaptery na concord a baby jogger... My riešime problémy za pochodu a hlavne veľa improvizujem 🙂

orovka
19. nov 2012

@moka Ja som si tiež nechala autosedačku concord ion pre druhé bábo, zdalo sa mi zbytočné kupovať druhé vajíčko, ale po týždni som kupovala adaptéry a maxi cosi cabrio-fix. Malý má 9mesiacov, vyše 9kg a ešte stále sa vozí vo vajíčku. Keď ideme na krátke trasy, druhú športovú ani nenosím. Takže ja som to využila naplno....teda ešte stále využívam 🙂

moka
19. nov 2012

@olimon
@orovka neviem, či mi prejde ďalšia autosedačka u manžela :o) Uvidíme, možno to budeme riešiť dodatočne. @orovka Ty sa nechystáš v blízkej dobe predávať maxi cosi? A iba maxi cosi (ktoré typy?) alebo aj iné autosedačky sa dajú dať na Baby Jogger?

olimon
19. nov 2012

@moka to veľmi dobre chápem 🙂 na stránke píšu, že na adaptery pasuje maxi cosi cabriofix alebo pebble, a peg perego,chicco, graco... Ja by som asi riešila maxi cosi, lebo sú oblubene, je ich dost v ponuke a nebude problém ju potom predat...

orovka
19. nov 2012

@moka ja som sa tiež bála čo povie manžel, ale on to navrhol sám, čo som bola prekvapená. 🙂 A potom sme vaničku ani nenosili keď sme išli autom. Kúpila som používanú maxi cosi cabriofix a aj adaptéry používané. Je super, ešte viac sa mi páči ako concord. Tú som potom predala. Cabriofix zatiaľ nepredávam, chcem ju čo najviac využiť, kým mi tam malý vojde. Je to super, keď ho nemusím stále prekladať. Ešte sa mi tam dokonca zmestí aj s tenším fusakom. 😉 Zdá sa mi priestrannejšia ako ion.

prinzesz
27. nov 2012

@katren ahoj, po dlhom case sa opat hlasim, chcem sa ta opytat, lebo na to som fakt neprisla, naco je na strieske v tej spodnej casti zips? co tam mam prizipsovat? neviem ci ma chapes, ale prosto ked sa pozries na striesku tak je moznost zipsovat vpredu /to asi tu sietku co je k tomu/ a potom aj zospodu, najskor som si myslela ze ju mam prizipsovat ku korbe/sportovej casti ale nie.. tak naco to tam je?
inac kupila som ten isty fusak ako mas ty! je fajny, tak dik za radu!

katren
27. nov 2012

@prinzesz k tej strieske je taka clona cierna...a tu mozes mat zazipsovanu spredu proti slnku, alebo ked ju nepouzivas, tak vzadu....ale vzadu sa da zazipsovat iba na sportiaku 😉 ine vyuzitie som ani ja nenasla
som rada, ze si spokojna s fusakom 😉

adamikmoj
28. nov 2012

@miska22200 ešte zhánaš fusakodeku?

miska22200
1. dec 2012

@adamikmoj nie už teraz zatial nie,dakujem 😉 chcela som ju hlavne za to že skoro rano som nosila syna do škôlky a malu som mala vkočiari včase i v nečase 😝 ale už ho vozi muž rano tak je to vyriešene

evitaa777
16. dec 2012

maminky,zmesti sa tento kociarik(dve sportove casti) do klasickych cinzakovych vytahov?dakujem

katren
16. dec 2012

@evitaa777 pozri stranu 19, tam som davala obrazok a rozmery.....ale sportak vpredu trosku pretrca, tak rataj cca s 10cm navyse 😉 ale podla mna sa zmesti, ja som sa s nim zmestila do toho mensieho 😉

evitaa777
16. dec 2012

@katren dakujeeeem krasne 🙂 idem to pokukat..

kocurcek
6. jan 2013

@evitaa777 My máme výťah ešte aj s tými dverami vnútri, samozrejme ich nezatváram, ale idem takto: Najskôr do výťahu starší peši, postaví sa pri tlačítka, potom kočík s vaňou, kde je starší, športovú sedačku mám odpojenú a položím si ju na kočík a ja vedľa kočíka...neviem či si to dokážeš predstaviť...teraz v zime je to des... 😒

loxa
3. feb 2013

Maminky dokedy ste vozili babatka vo vanicke...moj maly nema este ani 4 mesaice a ledva ho tam dam ...je zima, mam fusak lodger, je to beznadejne,,a to moj maly nieje ziadna buchta..6400g..

katren
3. feb 2013

@loxa ja mam tiez lodger bunker, sme o mesiac mladsi, 4900g a uplne v pohodke sa zmestime.....
ale pri Miskovi som toto tiez riesila, nemal este ani 5 mesiacov, ked som ho dala do sportiaku 😉 ved bude vo fusaku a predsa nedas na sedenie 😉

loxa
3. feb 2013

no...@ katren ale mam strach..predsa len ma len 3 mesiace aj 2 tyzdne...to je malinko..samko bol v hlbokom az od 7 mesiacov preto som taka na vazkach..ale asi to budem musiet urobit tak, lebo muz je v robote a nema so mnou kto chodit von s 2 kocikmi..

katren
3. feb 2013

@loxa pokym sa da, aj so skrcenymi nozkami nechaj tam....nasa je len o tyzden starsia a teda nedala by som ju tam este... 😅

kocurcek
5. feb 2013

@loxa Mám ten istý problém....malý má 5 mesiacov a hlavička sa mu už dotýka vaničky, aj nožičky...už som rozmýšľala nad športovou časťou, veď by som ju dala na ležato, len by sa mohlo aspoň trošku otepliť, lebo neviem.....bude síce vo fusaku, ale predsa len v tej vaničke je po bokoch chránený...v športovom nie...

loxa
5. feb 2013

no a mna stve to ze je tam ten zliabok...keby to bolo uplne rovno nevaham

katren
5. feb 2013

@loxa mne v tom korytku spavali lepsie ako na rovnom....aj Dominicka a aj Michal 😉

loxa
5. feb 2013

inak sa je pravda ze dieta je radsej v klbku...@katren ty si v nom vozila vsetky 3 pozeram..

miska22200
5. feb 2013

už niekto vozil z vas takto dieta? 😅 my takto sa vozime už vyše roka ale tak zas nie stale,maly musi chodit vela peši a to len ked fakt už nevladze tak si tam takto sadne...na boku su ručky čo by mali držat druhu vaničku

katren
5. feb 2013

@miska22200 😀 😀 😀 ano, my tak chodime...teraz sa ucime dlhsie vzdialenosti, tak ked bolia nohy, ideme takto 😀 😀 😀

prinzesz
8. feb 2013

@loxa ja som dala maleho v ukoncenom 4.mesiaci do sportiaku na lezato samozrejme... on si vykladal nohy hore na vanicku 🙂 nehovorial o tom, ze on v tom 4.mesiaci tak plakal v kociku co tam uz lezat nechcel.. takze sportiak to vyriesil a teraz je klud /klop klop/ vidi a je prosto spokojny, vobec som sa nebala ze mu to nejak ublizi alebo tak nieco.. videla som maminu co mala 4.mesacne babo v Xladnerovi a to uz je ina kava! mala ho normalne v sede! takze toto sa mi fakt desne nezdalo!