icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

romanecka
20. feb 2013

@prinzesz ahoj, rozmery máš 32x85cm?

kocurcek
21. feb 2013

@romanecka a aký je do nej prístup cez tú rúčku? ja mám z pinkie a teda je dosť úzka a hlboká, takže sa tam ide dosť ťažko.

romanecka
21. feb 2013

@kocurcek taška má taký dvojitý zips, ktorý odzipsuješ naraz. mne sa prístup do tašky zdá v pohode. ono vreckovky a veci, ktoré potrebujem viac krát za prechádzku mám vo vonkajších vreckách- sú z oboch strán a doklady a peniaze mám vo vnútri... zatiaľ sme boli s taškou vonku iba raz, ale nemala som problém vytiahnuť peňaženku... 🙂

loxa
21. feb 2013

@romanecka je to uplne genialne🙂

tintinamartina
22. feb 2013

dievčatá, poprosím o radu, na kočíku na strieške je zips. otázka znie: na čo slúži? ďakujem 🙂

miska22200
23. feb 2013

@tintinamartina to by aj mna zaujimalo 😕 už sa tu raz niekto na to pytal ale tušim nikto presne nevie na čo to je,či baby?

tintinamartina
23. feb 2013

@miska22200 pozerala som videá, fotky, návody, ale nikde som nič nenašla. ale tak na niečo to tam musí slúžiť, keď je to tam 😠 😠 😠

miska22200
23. feb 2013

@tintinamartina ja to tiež nechapem 😒 nebude to na zasipsovanie sietky? možno sa da extra sietka ktomu kupit,lebo čo ine by sa dalo už od striešky zipsovat😕

tintinamartina
23. feb 2013

tiež som uvažovala nad sieťkou, alebo nad slnečnou clonou, ale nič také som nenašla 🙄
iné si fakt neviem predstaviť 😒

romanecka
24. feb 2013

@miska22200
@tintinamartina baby, ja mám ten zips na obidvoch stranách striešky a v zadu mám nazipsovanú takú sieťku- dá sa nazipsovať aj dopredu... odfotím ak treba...

prinzesz
24. feb 2013

@romanecka viem ze sa da nazipsovat aj dopredu, len je to divne.. take moc ohranicene.. a v sportovej casti to je fakt divne 🙂

romanecka
24. feb 2013

@prinzesz áno, aj ja som to skúšala v športovej časti, ale dosť to vadí dieťaťu... no neviem na čo iné by to bolo... treba napísať do Močenku 😀

tintinamartina
24. feb 2013

@romanecka tak ja poprosím foto, asi mi nedopína ☹ 😅 😅

mojan
26. feb 2013

ahojte dievčatá máte niektorá na predaj vaničku -y k BJ city select??

kocurcek
26. feb 2013

@mojan hnedú, ale bez strechy, keďže športovú časť ešte používame a strieška je spoločná...

mojan
27. feb 2013

@kocurcek zatiaľ ďakujem za odpoved, hladám skôr čierne, ale ak by som nezohnala, pristupila by som aj na hnedú. Ja šport.časti mám... svoje vaničky som predala a teraz teda v máji si berie kočík kamaratka , ale chce ho komplet aj s vaničkami, takže preto zhánam. ďakujem

romanecka
28. feb 2013

@tintinamartina
@miska22200 baby už asi viem- je to na vaničku- ked sa na vaničku dá strieška, tak sa tá sieťka dá dopredu, aby malému nesvietilo... či? 😎

loxa
28. feb 2013

jasnee tak je to 🙂)))

miska22200
28. feb 2013

@romanecka takže je to len na vaničku,nie na športovu čast? my sme vaničku nikdy nemali tak neviem 😒 maš foto? len tak by ma zaujimalo,ako to vyzera 😉

romanecka
28. feb 2013

@miska22200 vanička mi príde až v utorok, alebo stredu. Mňa to napadlo len preto, lebo som chcela vaničku krémovú a šporťáky hnedé, lenže pani z Močenku mi volala, že k vaničke nie je strieška- musí sa tam dať zo šporťáku- a vtedy mi to zaplo, že tá sieťka a zips sú tam asi na to, aby sa dala prepínať kvôli vaničke... 😵

tintinamartina
1. mar 2013

@romanecka dakujem za vyriešenie záhady. Dnes pôjdeme hrdo komplikovať s prizipsovanou sieťou. 😀

tintinamartina
1. mar 2013
loxa
1. mar 2013

@tintinamartina jeej aj vy ma lodger k nemu ??? je to kraasne🙂ja mam hnede prevedenie a ten zeleny...tiez to vyzera bozsky🙂

tintinamartina
1. mar 2013

@tintinamartina
Samozrejme nie komplikovať, ale kocikovat tam malo byť napísané. Hold stáva sa, keď sa píše cez mt. 😅

loxa
1. mar 2013

inak ked to tu tak citam skoro vsetky mamicky maju bunker😀

tintinamartina
1. mar 2013

@loxa dcéra má fialovy a syn olivovo zelený. Ale do vanicky to narvem len tak tak. V sportaku je to celkom ok.

tintinamartina
1. mar 2013

@loxa hneda a zelena, to musí byť pekné. Nemáte foto?

loxa
1. mar 2013

no ...dnes pofotim a hodim sem..a olivovozelena to je odkedy aj takato farba???? ja ked som kupovala nebola...

loxa
1. mar 2013

@tintinamartina myslim farba sportaku...ak dobre vidim na fotke je zeleny, ci nie?

tintinamartina
1. mar 2013

Myslela som bunker. Sportak je šedý. Inak škoda, že na kočíky nemajú v ponuke viac farieb. Ale tak aj takto je to ok. Ja som chcela pre dcéru bielu a fialovu. A pre syna tiež bielu a šedu. jedna mamina mala kombináciu biela vanicky a sportak inej farby a ked prehodila striesku tak to vyzeralo super.