Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@kocurcek taška má taký dvojitý zips, ktorý odzipsuješ naraz. mne sa prístup do tašky zdá v pohode. ono vreckovky a veci, ktoré potrebujem viac krát za prechádzku mám vo vonkajších vreckách- sú z oboch strán a doklady a peniaze mám vo vnútri... zatiaľ sme boli s taškou vonku iba raz, ale nemala som problém vytiahnuť peňaženku... 🙂
dievčatá, poprosím o radu, na kočíku na strieške je zips. otázka znie: na čo slúži? ďakujem 🙂
@tintinamartina to by aj mna zaujimalo 😕 už sa tu raz niekto na to pytal ale tušim nikto presne nevie na čo to je,či baby?
@miska22200 pozerala som videá, fotky, návody, ale nikde som nič nenašla. ale tak na niečo to tam musí slúžiť, keď je to tam 😠 😠 😠
@tintinamartina ja to tiež nechapem 😒 nebude to na zasipsovanie sietky? možno sa da extra sietka ktomu kupit,lebo čo ine by sa dalo už od striešky zipsovat😕
tiež som uvažovala nad sieťkou, alebo nad slnečnou clonou, ale nič také som nenašla 🙄
iné si fakt neviem predstaviť 😒
@miska22200
@tintinamartina baby, ja mám ten zips na obidvoch stranách striešky a v zadu mám nazipsovanú takú sieťku- dá sa nazipsovať aj dopredu... odfotím ak treba...
@romanecka tak ja poprosím foto, asi mi nedopína ☹ 😅 😅
ahojte dievčatá máte niektorá na predaj vaničku -y k BJ city select??
@tintinamartina
@miska22200 baby už asi viem- je to na vaničku- ked sa na vaničku dá strieška, tak sa tá sieťka dá dopredu, aby malému nesvietilo... či? 😎
jasnee tak je to 🙂)))
@romanecka takže je to len na vaničku,nie na športovu čast? my sme vaničku nikdy nemali tak neviem 😒 maš foto? len tak by ma zaujimalo,ako to vyzera 😉
@miska22200 vanička mi príde až v utorok, alebo stredu. Mňa to napadlo len preto, lebo som chcela vaničku krémovú a šporťáky hnedé, lenže pani z Močenku mi volala, že k vaničke nie je strieška- musí sa tam dať zo šporťáku- a vtedy mi to zaplo, že tá sieťka a zips sú tam asi na to, aby sa dala prepínať kvôli vaničke... 😵
@romanecka dakujem za vyriešenie záhady. Dnes pôjdeme hrdo komplikovať s prizipsovanou sieťou. 😀
@tintinamartina jeej aj vy ma lodger k nemu ??? je to kraasne🙂ja mam hnede prevedenie a ten zeleny...tiez to vyzera bozsky🙂
@tintinamartina
Samozrejme nie komplikovať, ale kocikovat tam malo byť napísané. Hold stáva sa, keď sa píše cez mt. 😅
inak ked to tu tak citam skoro vsetky mamicky maju bunker😀
@loxa dcéra má fialovy a syn olivovo zelený. Ale do vanicky to narvem len tak tak. V sportaku je to celkom ok.
@loxa hneda a zelena, to musí byť pekné. Nemáte foto?
no ...dnes pofotim a hodim sem..a olivovozelena to je odkedy aj takato farba???? ja ked som kupovala nebola...
@tintinamartina myslim farba sportaku...ak dobre vidim na fotke je zeleny, ci nie?
Myslela som bunker. Sportak je šedý. Inak škoda, že na kočíky nemajú v ponuke viac farieb. Ale tak aj takto je to ok. Ja som chcela pre dcéru bielu a fialovu. A pre syna tiež bielu a šedu. jedna mamina mala kombináciu biela vanicky a sportak inej farby a ked prehodila striesku tak to vyzeralo super.

@prinzesz ahoj, rozmery máš 32x85cm?