icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

nastasias
7. okt 2013

@myzma ved to, je mi to divne, ze novy kocik a vrzga, volala som z pani z obchodu a vraj je mozne ze dlo stal na sklade, takze pruziny vyschli, mame to namastit 🙂

lussssy
8. okt 2013

@kvetinqa A cena??? Zháňam tento kočík ale hlavne športovú časť

lussssy
8. okt 2013

@kkiki Ahoj - nebudeš ho predávať??

kvetinqa
8. okt 2013

@lussssy uz je davno predany.. 😉

moka
8. okt 2013

@lenka_21 ten univerzalny nanoznik ma zboku zipsy? Takze ho nemusim vzdy davat dolu? To by bolo dost neprakticke... Pisala som aj do obchodu, este mi odporucili nanoznik s farebnym limcom zatepleny.

lenka_21
9. okt 2013

@moka ano ten moj ma zips a preto som ho kupovala, tie klasicke musis odopinat ... Tento so zipsom som kupovala v pre nase deti...

st2
9. okt 2013

Chcem sa vás spýtať, dieta asi tak 1,5 ročne sa v pohode zmestí s fusakom do športovej časti?

katren
9. okt 2013

@st2 moja sa tam vopchala teraz 3,5 rocna 😀 vytahovala som a prala fusaky, nech su pripravene 😉

st2
9. okt 2013

@katren čiže je priestranný

katren
9. okt 2013

@st2 podla mna ano, Misko bude mat 2,5 roka a este sa bude vozit 😉 Dominicka mala 3,5 a ked ju bolia nohy, tak si este sadne....nohy ma sice trosku skrcene, ale vozi sa 😉 Lauri je teraz najlepsie, ta bude mat rok a miesta ma najviac 😀

aristokratka
10. okt 2013

Nemáte niekto tento kočík na predaj?

katren
10. okt 2013

@aristokratka v bazari boli vcera 2 😉

moka
10. okt 2013

@lenka_21 mas prosim Ta tento? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Lebo som pisala do prenasedeti a napisali mi, ze iba exclusive ma zipsy - http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Tak ja teda neviem... Ale urcite chcem taky, ktory by tam bol prichyteny a na bokoch zipsy, nech ho nemusim davat vzdy dolu.

myzma
11. okt 2013

@st2 aj moj sa ako trojrocny zmestil i pospal si, ale su tu maminy, ktore maju "problem" dostat tam uz i mladsie deti... i ked tomu nerozumiem, kdze moj maly ma momentalne 17kg a nie je ziadne tintitko 😉

katren
11. okt 2013

@myzma tak moja ma 22 a sedacka je do 15 😀 😀 😀

moka
11. okt 2013

@myzma moj ma 2,5 roka, este by sa aj vozil, ale neviem, ako to poriesim so strieskou. Je tiez dost velky, nozky skrci, ale hlavicka sa mu uz sucha o striesku. V lete sme ju mali sklopenu, ale co v zime? Asi sa neda nejako zvysit, vsak?

pele
12. okt 2013

Baby aj mne pride ten kocik skor kratky ako uzky, moja ma 96 cm a 13 kg a hlavu uz tam nema pohodlne, sucha sa jej o strechu, nohy ma pokrcene (ale to sa este da), do sirky este ma rezervu aj v zimnej vetrovke. Ta hlava je problem aj pocas spania, lebo v lahu jej uz pol hlavy trci, nie je podoprena cela sedadlom. Kazdopadne na obcasne posedenie sa to da, ale denne caste vozenie asi nie (len myslim, ze 3 rocne dieta uz ani nepotrebuje nieco take). My vyuzivame kocik aj ako kocik pre 1 dieta a starsie sedi dole na tej konstrukcii🙂 Tam je miesta dost a ten dvojprsiplast aj tu cast prekryje.

pele
12. okt 2013

@moka nemyslim, ze sa to da zvysit, teda ak to mas na tej vyssej polohe z dvoch.

myzma
13. okt 2013

@moka
@pele
isto sa da zvysit strieska o nejake 3cm, ako pise pele... treba okliknut a dat vyssie na konstrukciu.... sucasne sa da zvacsit aj cast pri nohach, su tam take sede "gombicky", ktore ked sa stlacia, tak dokazes celu cast vysunut a zvacsit, zaklapne to do dalsej dierky.... moj ma vyse 100cm a 17kg a vozi sa... byvame daleko od mesta a ked nema odrazadlo, tak sa vozi, aj spi... bez problemov....

mna teda zaujala ta moznost sedenia na konstrukcii, prosim ta, to ako, kde? si to neviem predstavit, sedi s nohami k tebe akoby na tyci? 😀

myzma
13. okt 2013
moka
13. okt 2013

@myzma jeeej, super, si zlata, pojdem omrknut, ako to mame 🙂

myzma
14. okt 2013

tu su moji v zime vo fusaku a s toto jednoznacne spali, maly mal tri roky a mala necele dva...

@iwonna

@moka tu vidno to posunutie striesok, si pozri, ze strieska je uchytena o cca 3cm mozno 4cm (mozno i viac) vyssie, je tam na to volna plocha na konstrukcii,

drahomira123
14. okt 2013

dobry den viete niektora poradit ako mam prat vanicky a striesky ? lebo su tam tie casti pevene tak to niemozem dat do pracky ... alebo sa daju neako rozobrat?

myzma
14. okt 2013

@drahomira123 striesku supnes do bubna celu, bez problemov, mas z toho vlastne zlozne pismeno C 🙂 a z potahu treba vybrat tu vystuz z chrbata a operies... v odporucaniach je po oprati dat to rovno vlhke na konstrukciu, ale je to v pohode aj ked navlecies uz suche.... ja periem svoje na kratkom polhodinovom programe na 50tke, ale asi by sa mali na 40tke kvoli setreni farby

no a vanicku som nikdy neprala, mne nebolo potrebne, lebo bola cista po 8mesiacoch pouzivania, dokonca som ju necistila ani pri predaji, lebo to nebolo nutne

myzma
14. okt 2013

@tatranka123 hore mam fotku mojich drobcov a v mojom fotoblogu mam i zopar fotiek

drahomira123
14. okt 2013

@myzma ja mam ten sivi kocik tak tam vidno kazdu bodku a dakujem za radu s tymi strieskami .. 🙂 ale tie vanicky tak to neviem lebo rucne sa bojim ze ostanu flaky... a sportove casti som uz mala v pracke na to som dosla ze sa to da rozobrat... ale dakujem...

keby este niekto pral tie vanicky dajte radu..

katren
14. okt 2013

@drahomira123 vanicka sa prat neda :-/ teda za tue 2roky som na to neprisla....
a strechu treba odsrobovat na boku, vytiahnut konštrukciu a dat prat...potom len poskladas naspat 😉

katren
14. okt 2013

@myzma a zo sedadla si vystuz nevyberala? bo aj tam je ako na opierke

myzma
15. okt 2013

@katren ba hej, ved som to tam napisala:

a z potahu treba vybrat tu vystuz z chrbata a operies... 😉

myzma
15. okt 2013

@katren a striesku periem celu, s konstrukciou 🙂