Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Chcem sa vás spýtať, dieta asi tak 1,5 ročne sa v pohode zmestí s fusakom do športovej časti?
Nemáte niekto tento kočík na predaj?
@aristokratka v bazari boli vcera 2 😉
@lenka_21 mas prosim Ta tento? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Lebo som pisala do prenasedeti a napisali mi, ze iba exclusive ma zipsy - http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Tak ja teda neviem... Ale urcite chcem taky, ktory by tam bol prichyteny a na bokoch zipsy, nech ho nemusim davat vzdy dolu.
Baby aj mne pride ten kocik skor kratky ako uzky, moja ma 96 cm a 13 kg a hlavu uz tam nema pohodlne, sucha sa jej o strechu, nohy ma pokrcene (ale to sa este da), do sirky este ma rezervu aj v zimnej vetrovke. Ta hlava je problem aj pocas spania, lebo v lahu jej uz pol hlavy trci, nie je podoprena cela sedadlom. Kazdopadne na obcasne posedenie sa to da, ale denne caste vozenie asi nie (len myslim, ze 3 rocne dieta uz ani nepotrebuje nieco take). My vyuzivame kocik aj ako kocik pre 1 dieta a starsie sedi dole na tej konstrukcii🙂 Tam je miesta dost a ten dvojprsiplast aj tu cast prekryje.
@moka
@pele
isto sa da zvysit strieska o nejake 3cm, ako pise pele... treba okliknut a dat vyssie na konstrukciu.... sucasne sa da zvacsit aj cast pri nohach, su tam take sede "gombicky", ktore ked sa stlacia, tak dokazes celu cast vysunut a zvacsit, zaklapne to do dalsej dierky.... moj ma vyse 100cm a 17kg a vozi sa... byvame daleko od mesta a ked nema odrazadlo, tak sa vozi, aj spi... bez problemov....
mna teda zaujala ta moznost sedenia na konstrukcii, prosim ta, to ako, kde? si to neviem predstavit, sedi s nohami k tebe akoby na tyci? 😀
dobry den viete niektora poradit ako mam prat vanicky a striesky ? lebo su tam tie casti pevene tak to niemozem dat do pracky ... alebo sa daju neako rozobrat?
@drahomira123 striesku supnes do bubna celu, bez problemov, mas z toho vlastne zlozne pismeno C 🙂 a z potahu treba vybrat tu vystuz z chrbata a operies... v odporucaniach je po oprati dat to rovno vlhke na konstrukciu, ale je to v pohode aj ked navlecies uz suche.... ja periem svoje na kratkom polhodinovom programe na 50tke, ale asi by sa mali na 40tke kvoli setreni farby
no a vanicku som nikdy neprala, mne nebolo potrebne, lebo bola cista po 8mesiacoch pouzivania, dokonca som ju necistila ani pri predaji, lebo to nebolo nutne
@tatranka123 hore mam fotku mojich drobcov a v mojom fotoblogu mam i zopar fotiek
@myzma ja mam ten sivi kocik tak tam vidno kazdu bodku a dakujem za radu s tymi strieskami .. 🙂 ale tie vanicky tak to neviem lebo rucne sa bojim ze ostanu flaky... a sportove casti som uz mala v pracke na to som dosla ze sa to da rozobrat... ale dakujem...
keby este niekto pral tie vanicky dajte radu..
@drahomira123 vanicka sa prat neda :-/ teda za tue 2roky som na to neprisla....
a strechu treba odsrobovat na boku, vytiahnut konštrukciu a dat prat...potom len poskladas naspat 😉

@myzma ved to, je mi to divne, ze novy kocik a vrzga, volala som z pani z obchodu a vraj je mozne ze dlo stal na sklade, takze pruziny vyschli, mame to namastit 🙂