icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katuska_za
15. okt 2013

trosku ma sklamalo to aka je ta vanicka mala :( dokedy sa vam tam deticky zmestili? my este nemame 3 mesiace a uz je nam natesno ked dam aj fusak.... co teraz budem robit? ako ste to riesili prosim???

katren
15. okt 2013

@myzma ale vystuz je na opierke a na sedadle...to som sa pytala, ci vyberas obidve alebo len tu jednu...lebo ja to rozoberam cele a teda aj tu strechu, nenechavam ju v celosti v pracke

parvitas
15. okt 2013

@katuska_za moje baby sa do 5. či 6. mesiacov do vaničky zmestili. fusak mali zimný asi 3 mesiace, potom už len jarný a deky. ale bolo to asi narovnako. keďže už potom vedeli sedieť, šli do športoveh verzie...

myzma
15. okt 2013

@katren ja mam model 2011 (2010?) cize tam vystuz v sedadle nie je

katuska_za
15. okt 2013

@parvitas no my uz teraz mame 65cm a 6160g... sme velmi veliky ☹

parvitas
15. okt 2013

@nastasias skús tie kolieska dať dolu, vyčistiť a premazať - kvapnúť olej..

myzma
15. okt 2013

@katuska_za do 8m, v prvej zime, kedy sme pouzivali vanicku mala dcera prave tych 7 - 8 mesiacov

parvitas
15. okt 2013

@katuska_za pekné miery. na to, že má len 2 mesiace 🙂 a možno závisí aj aký máš fusak...ale ak mu je tesno už teraz, tak neviem ako to bude v zime... inak ja som mala fusak emitex. je síce pravda, že ku kocu boli potom trošku natesno, ale na dĺžku to bolo stále ok...

myzma
15. okt 2013

@katren este ma napadlo, ze zo zaciatku mi to manzel rozoberal (tu striesku), no potom sme to nechali tak... do pracky sa zmestilo, srubovaky som nemala po ruke a mozno ten moj model je trochu iny, tie zavity sa daju rychlo znicit, nechcela som riskovat...

myzma
15. okt 2013

neviem, ci je tu aktualne niekto, kto ma tento kocik dlhsie ako ja.... ja ho mam od januara 2011.... ale to, co tym chcem povedat je, resp. sa spytat, ci mate niekto tazkosti so zlozenim, mne to robi problem, musim fakt vynalozit vela sily.... pytam sa tie modely 2010-2011, nie tie nove

katuska_za
15. okt 2013

@parvitas aj ja mam emitex

katren
15. okt 2013

@myzma my sme kupovali v októbri 2011 tak asi mam model ako ty...ci nie? a tam je sedadlo vystuzene, preto sa pytam
ja mam jeden uni srobovak stale v kuchyni 😀 a so skladanim nemam problem

myzma
15. okt 2013

@katren ja mam bez vystuze oba sportaky 😉 my sme sa stahovali po narodeni druhorodenej a byvali v podnajme u svokrovcov v tom case, veci na 100 roznych miestach, tak som to nechala tak a prala som to cele a odvtedy to tak periem 🙂

katren
15. okt 2013

@myzma tak mas teda iny model....ja mam taku istu vystuz ako je na operadle aj na sedacke...ja som si dala usit podlozky do sportiakov a periem iba tie..a strechy malicko, neviem ci som ich 3x prala

drahomira123
15. okt 2013

@katren dala by si fotky tych podloziek? rozmyslam ze aj ja si dam usit... chcem vidiet ako to vyzera...

myzma
15. okt 2013

@katren uff, ja periem dost casto... a to si davam pozor, zo zaciatku dost velky, teraz pri dvoch behajucich loptosoch je to ine... spina hned vsade, staci, ze sami vylezu do kocika.... neviem si predstavit tu bledu farbu, ako by nas kocik vyzeral, som vdacna za tuto kombinaciu, v case ked som kupovala nebola v ponuke hneda, inak by som zobrala tu... a ty nemas tazkosti so skladanim? nikdy si nemala? a v com sa odlisuju tie nove modely od stareho? ja som bola len v tom, ze vystuz v sportaku... inak je to asi to iste, ci?

katren
15. okt 2013

@myzma ja som so skladanim este nemala najmensi problem...ale citam, ze tu viacere mate :-/
ja som rada, ze mam hnedu farbu, chcela som fialovu a hnedu, ale mm ma ukecal na celohnedy a tiez nelutujem... 🙂
vobec neviem v com sa odlisuju,ale myslela som, ze sportiaky su rovnake, ale asi nie, ked ty nemas taku vystuz na sedadle ako ja....tak asi mam novsi /alebo starsi 😀/ model od tvojho

katren
15. okt 2013

@drahomira123 pohrabem sa vo fotkach a potom pridam 😉

myzma
15. okt 2013

@katren takze nie som sama s tym skladanim? i ked teda som rada z ateba, ze ti funguje, ako ma... hneda moze byt super 🙂 urcite mas novsi 😀 fialove, blede a hnede su "nova" kolekcia uz s vylepsenym sedenim na sportaku... ale o inych rozdieloch som nevedela

moka
15. okt 2013

@myzma dakujem za tip na zvacsenie kocika. Aj tych par cm pomoze 🙂

katuska_za
17. okt 2013

@myzma a vanicka sa neda zvacsit 😀 ? ked sportak ano

pele
17. okt 2013

@myzma sediet sa da na spodnej konstrukcii, ako mas svoju vlastnu fotku deticiek v kociku, tak keby si odmontovala sedadlo, v ktorom sedi synator uplne prec, tak tam dolu by si mohol sadnut - v smere jazdy pozerat (opacne ako dcerka), cize by sedel kvazi na kraji kosika a nohy by mal uz vonku spustene. Neviem, ci je to zrozumitelne🙂
My vacsinou len tak druhe dietko vozime, lebo keby mala sedadlo, tak z neho ani nevstane, takto si sadne len ked je fakt unavena🙂 Vacsinou mam v kosiku ruksak, ten ma ako opierku chrbta a na hlavu je do vysky miesta dost. Ja mam konstrukciu 2012, neviem poradit zo skladanim, ale povedala by som, ze sa sklada relativne ok, ja vzdy odopinam najprv sedadlo a potom mi to ide dobre.
Baby u nas tiez bola vanicka mala skor ako sme vedeli pohodlne vyuzit sportak. Vlastne by som to ani nenazvala problemom s vanickou, lebo dcera v nej nechcela od cca 5 mesiacov byt, chcela lepsie vidiet. Skor to bol problem s tym korytkovym sedadlom sportovym, ktore nie je na pololah dietata, ktore nesedi, az take idealne. Davala som na spodok korytka deku a vypchavala do rovna, ale celkovo nic moc asi tak do 8 mesiacov, vlastne sme sa ju vtedy snazili prechodne viac vozit v starom golfaci pre 1 dieta. To je asi 1 z 2 minus tohto kocika, inak je super🙂 druhe minus je pre mna to, ze kocik velmi lahko ide sam, tzn. brzdit ho treba pri minimalnych sklonoch (aspon moj 😲 ), je to dost nebezpecne, ked napr. starsia spadla z bicykla a musela som ju rychlo zachytit, tak som uz nestihala zabrzdit a kocik vysiel zatial z chodnika na cestu..nehovoriac ze casto na to aj zabudnem, len mi kocik uteka...

katren
20. okt 2013

@myzma to ako sa sedi na konstrukcii ako pise @pele je foto na 39-tej strane :-P
my sa tak tiez sem-tam vozime a som si spomenula, ze taku foto uz niekto daval 🙂

prinzesz
21. okt 2013

@myzma ja som kupovala kocik 2012 april, a tiez sa mi jednu chvilu zle skladal aj sa mi zle nasadzoval na konstrukciu ale mm zistil ze sa tam posunula ta konzolka, to opravil a uz to ide ako po masle 🙂

lenka_21
24. okt 2013

@moka prepac, asi si to už vyriešila, ale bola som v nemocke na operácii a tak som tu chvíľku nebola. Hej ja mám ten druhý typ - exclusive. Mám zipsy na obidvoch stranách a je to naozaj praktické 🙂

katuska_za
25. okt 2013

nenapadlo niekoho vystlat sportak molitanovym trojuholnikom kym dieta nesedi aby bolo v lahu? ak ano poradte aky rozmer by bol vhodny? ak nie musim si to premysliet sama...

viciouss
26. okt 2013

Ahojte
my asi tiez ideme kupovat tento kocik, aj ked nie je podla mna uplne 100%-ny.. Ale dvojickovsky kocik sme zatial nenasli lepsi. chcela by som sa len spytat.. v sportovej verzii sa detom dobre lezi/spi? Ja ked na to tak pozeram, sa mi zda, ze tam nie su v rovnej polohe, ale v takej divnej sedmo-lezmovej 🙂 Ale mozno len zle vidim.. dakujem

katren
26. okt 2013

@viciouss su v takej divnej polohe ale moji tam neskutocne dllllllllllllllho a dobre spia.....
a na co sme kocik najviac vyuzili bolo spanie cez nadchu......na vyvysenom matraci sa mi vsetci pocas noci zosuchli dolu a bolo po spani, lebo im zatiakli hlieny a upchal nos....takze co nadcha, to spia v kociku /dokonca vsetci traja (nie naraz)/ a ovela lepsie a pokojnejsie..... 😉
ja by som aj nabuduce isla do tohoto a co sa tyka korytkoveho sedenia, som s nim spokojnejsia ako s normalnym..... 🙂

viciouss
27. okt 2013

@katren dakujem pekne za odpoved, dost pomohla. dnes ho ideme este raz pozriet, tak podrobnejsie a potom ho budem hladat na nejakom bazare. novy by nas vysiel na cca 1100 a to je veeeela

katren
27. okt 2013

@viciouss no ako ste sa rozhodli? beriete ci nie?a v akej kombinacii, ked vas vyjde tak draho???