Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@monda17 my sme si to s katkou uz vysvetlili 🙂 prikladam foto, ked mas sportak a "vanicku" inej farby... 😀 😝
1. sportak cerveny a na foto, co z neho potrebujes
2. diel na vanicku cierny, 3 diely, ktore ti predajca preda na zostrojenie vanicky
a ako to vyzera spolu...
ty bez sportaku vanicku nezlozis, nakolko pouzivas striesku zo sportaka
baby uvažujem o predaji iCandy, možno oskušam baby jogger, ale ten vedla seba, este neviem
@monda17
@katarina6 Ahojte baby. Bola som sa pozriet v Mocenku na kocik, vyzera super, len ma nepotesili, lebo povedali, ze v novej kolekcii 2011 pravdepodobne nebude biela farba ☹ a asi nebude kompatibilny s 2010. Vraj este nebude ani na veltrhu v Brne, lebo nie su hotove certifilaty na tento novy model. Tak budem musiet vydrzat do aprila.
monda 17,
ja ti to vysvetlim este trochu polopatistickejsie 🙂, lebo mne to celkom dlho trvalo kym som pochopila myzmu 🙂))
Takze problem je nasledovny:
- je jeden kovovy ram, ktory je potrebny pre sportovu cast a aj pre vanicku, tzn. ak chces mat na kociku napojenu aj vanicku a aj tu sportovu cast tak ti chyba jeden kovovy ram, a ten sa dostane len ak si kupis pridavne sportove sedadlo dalsie. Tzn. aj ked budes mat neskor 2 deti, potrebujes kupit 3 casti :-/.... Pripada mi to dost strata penazi za dalsie pridavne sedadlo zbytocne kupovat, namiesto toho aby tie kovove ramy (tu konstrukciu) robili aj na vanicke aj na sportovej casti, ale co uz...
- dalsi problem je strecha - na vsetkych weboch ukazuju na obrazku ze na vanicke je strecha, nikoho ani len nenapadne, ze strechu vanicka nema, ked si ju kupite. Nepisu to nikde v popisoch - iba to ze je potrebny ram zo sportaku na zostrojenie vanicky, ale potrebujete aj strechu!!!! Je to vazne na velke Prd! Tej pani do Mocenku som pisala ze to je zavadzanie zakaznikov, ved to nikto netusi ze ta strecha tam nie je..... Slubila ze to tam dopise na web, vravela ze mam pravdu....
Takze na to aby ste neskor pre 2 deti mohli mat zapojenu na podvozku 1 vanicku a 1 sportovu cast - potrebujete dalsi ram na zostrojenie vanicky a aj dalsiu strechu z toho pridavneho sedadla co si kupite......
Este to napisem tak matematicky keby ste to nepochopili:
- sportova cast = 1 strecha + 1 ram (konstrukcia)
- vanicka = bez stechy + bez ramu (konstrukcie)
- pridavne sedadlo = 1 strecha + 1 ram (konstrukcia)
Komunikovala som aj priamo s vyrobcom Baby Jogger v USA, a pisala im, ci sa da aspon dokupit biela strecha ako nahradny diel - celkom samostatne, ked uz vyrabaju take nanic farby..... Povedala ze za 41 USD sa da kupit u zilinskeho dealera pre baby jogger, dala mi tam teta kontakt.... Uz som sa na tu bielu strechu inak pytala cez SK obchodik maderna.sk - oni pisali priamo tomu dealerovi na SK a on odpisal, ze sa neda samostatne kupit strecha, tak neviem ci klamu, alebo sa vyhovaraju, ked mi napisu z USA - vyrobca ze sa da kupit, a ten SK dealer ze sa neda.... tak je to celkom divne.....
No Zatial sa mne priamo neozvali, tak uvidim ci to bude bez problemov, a mala by som bielu strechu, ktoru by som dala na ciernu vanicku, vlastne celu tu 2 kombinaciu - sportak a vanicku by som potom kupila ciernu.... hlavne aby strecha na vanicke nebola cierna, cervena, to su otrasne agresivne farby.... jedna morbidna druha agresivna..... a cervenu fakt neznasam......
Uvidime ako to dopadne, cele sa to dost komplikuje, je len 1 ram, len 1 strecha... za chvilu sa dozviem ze aj kolesa su len 3 a nie 4 😀DDD.... hroza.....
Chcela som kupit este tu starsiu kolekciu 2010, lebo nie su velke rozdiely s kolekciou 2011, no aj na inych weboch co som pisala, tak pisu ze je vypredane, vsetci cakaju na zasilku v maji.... mozno v aprili pride..... no otras......
Pri najhorsom potom asi kupim ten purpurovy (tmavo fialovy) sportak a ciernu vanicku, ak sa to bude dat...... ja si myslim ze tie farebne casti sa daju normalne kombinovat - ved aj hore Nostek pise - ma sportovu cast cervenu a vanicku ciernu - je to hore na fotke.... to sa da kombinovat.....
Zuzu,
a ty si chcela bielu celu zostavu? ci len bielu vanicku? Ak ti zalezi na tom na com mne - mat bielu strechu na vanicke, tak si potom dokup ako ja - samostatne bielu strechu a inak si mozes kupit sportak a vanicku celu v ciernom alebo aku farbu chces.....
@katarina6 dakujem pekne, konečne mam jasno, no ale som sklamana ☹ Fakt su tie informacie zavadzajuce !!! ja som si kupila lan športak pre jedno zatial, že šak postupne doobjednávam a teraz mam problem že nemaju už červene vaničky, chcela som bielu, ale prídavne som biele nechcela (by muselo byt koli streche ). Navyše mi nevie pani povedat, či budu nove vaničky pasovať so strieškami 2010 😠
@monda17 ahoj, mala som s tym problem ale to len pri tomto vymenenom cervenom, predtym mi to slo dobre... no a zatial som to druhykrat neskusala... skusim a ozvem sa 🙂
no skor @nostek sa spytaj 🙂 app: gratulujem k drobcovi... spokojna? s kocikom? a co drobec, ako si zvykas na dve deti a rezim a tak? mate sa dobre? my budeme mat o mesiac mensi rozdiel medzi drobcami... tak sa pytam 🙂
no mne sa uz ozval ten SK dealer - a teda nakoniec sa da kupit cisto biela strecha za 41 USD, ale teda je na model 2010 a nie na 2011 😀DD, no kocurkovo.... a vsetky tie modely 2010 vyzeraju byt na SK vypredane 🙂, tak strechu som uz zohnala, ale zasa nie je kocik 😀D.... a biele kociky 2011 sa vraj nebudu vyrabat vobec, resp. na SK trhu ich vobec nebudu objednavat, ani dodavat, tzn. ze nedostanem ani bielu strechu na model 2011 ak si kupim.....
tu bielu strechu mi vedia predat az v aprili, ked im dojdu vsetky nove kociky z USA, na co cakaju vsetci predajcovia na SK, lebo ti to nakupuju od tohoto SK dealera vsetko....
Monda,
trochu som ta nepochopila, pises ze mas sportovy kocik 2010, potom ze si chcela dokupit bielu vanicku ale ze cervenu nemaju? 😀DDD Tak aku chces bielu ci cervenu?
A teda biela strecha sa da zvlast dokupit ak chces, budu ju mat v aprili na sklade, a dufam ze nie len 1ks 🙂, ak chces mozem sa ti na nu opytat, ale teda sedi na model 2010.
Tie biele vanicky 2010 by sa mali dat v pohode este kupit - skus prejst viac SK webov - ved to nemusis kupovat len z toho isteho obchodu... a urcite jeden z nich bude mat na predaj bielu vanicku....
preco chcete stale tu bielu strechu ? ved ked bude prazit slnko to male sa tam aj zblazni ... a nahodou sprchne a mozete prat ... vsetok prach tam bude ... keby ta strieska aspon zvnutra bola cierna ...
kkiki,
mne sa to zda absolutne morbidne aby male babo od malicka cumelo do cierneho priestoru.... ja sama by som to fakt nechcela, myslim ze to je deprimujuce.... a praveze vobec zvnutra by som ciernu nechcela 🙂)), takze ja praveze naopak keby bola zvonka cierna a zvnutra biela, tak mi to je uplne jedno..... ved ked si pozries kociky - take s vanickami - nie je ziadny co je vo vnutri cierny..... aj ked je strecha cierna, vo vnutri to vyrobia biele..... ale tito americania asi na babatka vobec nemysleli, hlavne aby to ladilo k ich oblecku... neviem ako to tak mohli navrhnut.....
Inak pisu ze ta biela nie je biela ale seda, tak nejaky prach tam snad tolkko nebude vidno.....
A co sa tyka fyzikalnych zakonov - tak cierna praveze pritahuje omnoho viac svetla a teda aj tepla zo slnka ako biela - ta naopak odpudzuje..... preto si vacsina ludi radsej kupi biele auto nez cierne... a preto su aj slnecne kolektory cierne a nie biele 🙂 - pretoze pritahuju omnoho viac slnecnej energie....
Takze male sa zblazni z ciernej strechy v lete a nie z bielej 🙂....
no ty mas skusenost osobnu, takze mas urcite pravdu..... ze mozno to pre detske oci zasa take svetle nie je dobre... no fakt neviem ☹ .... ci ta cierna je lepsia.... ak to tak bude, tak budem pouzivat tu ciernu zo sportovej casti, ale inak fakt skusim kupit radsej tu bielu a tu tam dat......
Kazdopadne ti americania to fakt posrali s farbami - v tom sa urcite zhodneme 🙂, nevyriesili to dobre....
@katarina6 ja som chcela povodne bielu vaničku, ale ked som sa dozvedela že si ju musim skombinovať s mojim červeným športakom, tak som si to rozmyslela a povedala som si že radšej celu červenu. Ja nechcem dvojfarebnu vaničku a kedže mam športaky červeny a čierny, tak zhanam bud čiernu alebo červenu vaničku. V Močenku mi dnes hovorili že vedia zohnat už len biele kočíky.
Ahojte, chcem sa opytat pisete tu ze bude novy model 2011 je uz niekde na webe dostupny? Uvazujem pre moje dvojicky mam bubleride a chcela by som vymenit za tento, ale este rozmyslam, lebo ja chcem iba sportovy a tie sportove casti sa mi zdaju dost male a vobec neviem ci by som tam narvala fusaky na zimu? Nemate niekto skusentost s fusakmi v tomto kociariku. Dakujem 🙂
jej dakujem aj za foto stale sa neviem rozhodnut, muz sa nechce toho bubleride vzdat, ze na zimu aby sme si ho nechali, ze tento moc do zimy nie je tak neviem, len preto vaham. Proste vyzera uzasne spratne 🙂
kocky co mate adapter na Maxi cosi, neviete na co su tam tie popruhy ci co? (su pripevnene o adapter). dak
@kkiki
@nostek
@monda17 ahojte baby, ako mate riesene tasky na kocik? ja som zistila, ze jednoducho potrebujem a pri dvoch detoch tym duplom... ake velke mate, aka mate? ako ich upinate? ja som chcela tuto:
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ked kliknete na inu farbuz, je tam vidno upinanie na kocik... ale bojim sa, ze to nebude dobre, nejake tasky som uz skusala a nesedeli.... len ked je sportak otoceny odo mna...
dajte tipy, ak mate 😵
Ahojte dievcata
viete prosim, kde by som mohla vidiet vedla seba Baby jogger city select a Phil&Teds. Chcela by som vyskusat nazivo a porovnat...Neviem, sa medzi nimi rozhodnut...
dakujem vopred
@emabaka ahoj, v tomto ti neporadim, ze kde... este sa celkom da kazdy kocik zvlast, ale spolu? to bude tazke, ani v prenasedeti.sk ani v babytrende.sk som PT nenasla (teraz som ti to hladala) takze by som ti odporucila pozriet kazdy kocik zvlast, pokial to potrebujes surne... joggera predava velmi malo predajcov (3 - 4 predajcovia, z ktorych 2voch som ti uz preklepla), PT je na slovensku zastupeny tiez v malo predajniach... na vychode je niekde nejaka nova predajna, kde maju joggera a mozno sa tam objavi i PT... pokusim sa ti najst ten kontakt, ale neslubujem, nemaju ani webstranku, len email som mala na nich...
@emabaka herckoi@centrum.sk ale fakt si nepamätam, odkial je... (roznava? kosice? fakt neviem....) ked napises, uvidis 🙂 na cene sa da s nimi dohodnut, maju to napisane i v inzerate, cez ktory som ich nasla 😉
este ma napadlo, ze ani ja som sa nevedela zo zaciatku rozhodnut... ale postupne som zacala premyslat, co od toho kocika chcem a PT jednoducho nesplnal moje poziadavky... i ked je cenovo dostupnejsi, lebo homozes zohnat cez bazar, pre mna sa stal favoritom jogger kvoli konkretnym veciam...
ak mas nejake otazky, tak sem s nimi... mozeme porovnavat, mozem ti sama napisat, preco som sa rozhodla pre joggera nakoniec... popripade skus ist i na temu phil&teds...
vela mudrosti pri rozhodovani 😉

myzma,
ja tomu nerozumiem tym castiam preco by som nemohla mat vanicku bielu a sportak cierny? Ved to co je spolocne na oboch je len ten ram kovovy nie? ten sa nejako dava aj na vanicku aj na sportak.... nechapem ktora cast je potrebna zo sportaku pre vanicku? nie len nejake kovove tycky co sa navlecu na vanicku? A na nete je predsa vanicka samostatne so strieskou a sportak samostatne so strieskou... a ty pises ze strieska sa berie zo sportaka na vanicku? Nerozumiem tomu vobec... :-/... skusis mi to prosim este raz nejako polopatistickejsie vysvetlit?
Videla som inak dva typy vaniciek - bassinet a potom bassinet kit, tak mozno aj v tom je rozdiel.....