Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@viciouss moj starsi ma 3,5 roka a vyspi sa v kociku 🙂 chrbatik je pevny, je tam vystuz, co je urcite plus, mala som predtym jednokocik, kde to bolo bez vystuze a to je podla mna zle na chrbatik... poloha spanie v polosede ma urcite mnoho kritikov... aj tu ich najdes mnoho 😀 myslim, ze v tejto cene, za aku je ponukany, je to najlespia kupa na trhu, z bazara sa da kupit urcite okolo 500 eur komplet ako potrebujes
Prosim vas, ako najlepsie nakliknut sedacky tak, ze jedno dieta chcem dat do lahu (alebo pololahu - do strednej polohy) a druhe do sedu? Lebo ked mam dcerku v pololahu alebo lahu, naraza nozickami do druhej sedacky.
@moka ja ked chcem dat oboch spat, tak ich dam oproti sebe...ze na seba pozeraju...ale to sa stava tak dva razy za rok a musia byt uplne unaveni, lebo inak by na seba kukali a nezaspali..minule som ich tak prelozila z auta do kocika... ale inak dost neda sa uz, ked nam vyrastli, co? ..podla mna.. ☹
@siss_sz tak to by moji vobec tak nezaspali 🙂 Myslela som skor, ze ked malu chcem dat spat vonku, ale starsi chce sediet, ako ich dat. Lebo momentalne mame taky spaci rezim, ze doobeda mi mala spi, potom Jakubko a potom znova mala. No a to je uz cca 17:00, vonku je tma a nikam sa už nedostaneme... Inak, ako to riešite mamičky súrodencov, ktorých deti spia takto na striedačku? Ja mám problém sa s nimi momentálne niekde dostať, lebo stále niekto z nich spí 🙂 Lepšie to bude asi až keď dcéra prejde na jeden spánok.
@lenka_21 Este sa chcem spytat, ten exclusive nanoznik je pripevneny suchymi zipsami? Ku konstrukcii kocika alebo ku sedacke? Lebo ja casto kocik skladam do auta a ak by bol pripevneny ku konstrukcii, musela by som to stale davat dolu, co je neprakticke. Este stale som nekupila, nebola som nutena, kedze bolo teplo, ale uz musim nieco poriesit 🙂
@moka jaj, tak starsi sedi dolu a tvarou dopredu a mladsia je hore tvarou k tebe...
a ja som praveze bola rada, ked spali na striedacku... mohla som aspon sa viac venovat tomu druhemju..alebo stars bol na ihrisku, mladsi spal a ja som mohla vykecavat..haha..
sak aj ked k niekomu na navstevu...ved nech si spi v kociku dalej, nie?
no inak ... neporazi ta z toho? ved nemas ani chvilu klud.. ja to tak som sa snazla nejak zaonacit, abyspali spolu aspon hodinu.. ze bud mladsi isiel skor rano, aby aj ten poobedny mal skor... alebo starsieho som tahala nech ide na obed neskor...
@nastasias super 🙂 som rada, že pomohlo.
@moka tiež som občas rozmýšľaka ako ich adať, ak jedna spala a druhá nie. kým boli malé, tak boli obe otočené tvárami ku mne, ku rúčke kočíka. teraz otáčam sedačky skôr tak, aby sa pozerali obe von (a vtedy ich však nesklopím na spanie). ale keď ich dám aby s apozedali deti na seba, tak do tej hornej (ku mne chrbtom) dávam Emku, lebo tú berie na spanie skôr a keď to sklopím, tak nezavadzia Ele, čo je na spodu (ku mne čelom). a tiež treba nastaviť aj tie opierky nôh tak, aby sa to v pohode dalo sklopiť. alebo si to skús poprehadzovať najskôr len tak bez detí... 🙂
Ďakujem, baby, ešte to poskúšam, ale zatiaľ mi to nijako nezapasovalo, aby jeden bol v polohe ležmo a druhý sedel. Vždy mi malá zapierala nožičkami do druhého sedadla. A tvárou k sebe ich na spanie nechcem dávať, to by len vymýšľali 🙂
@siss_sz kým malá spávala 3x, tak som mala aj chvíľu kľud, ale teraz sa striedajú. A zabudla som dodať, že najlepšie mi spia vnútri, tak preto je problém sa niekde s nimi dostať..
Ahojte mamicky. Chystam sa predavat nas BJCS - fialovy (Amethyst), mam surodenecku verziu (jedna hlboka vanicka + 2 sportove sedacky s madlom), k nemu mam dva original fusako - nanozniky v rovnakej farbe, dve samostatne plastenky (na kazde sedadlo zvlast). Mam este nejake prislusenstvo co sme s kocikom pouzivali (2 cyklamenove podlozky s opicou do sport. sedaciek zn. Pinkie, ciernu tasku na kocik z DM). Som z Ba. V pripade zaujmu ma mozete kontaktovat cez IP.
@myzma tebe sa do sedačky zmestí 3,5r. syn??? 😀 No Wau!! Moja malá ma 2r. aj 3mes. a absolútne vobec ju tam nenarvem, má skrčené nohy, hlavou pretŕča striešku, tú nezavriem, nemá tam vôbec žiadny priestor na sedenie, a nie ešte na spanie 😀. Ja používam cca od júna City mini micro - je absolútne priestranný, malá sa tam v pohodlí vyspí, no nemá koliečka na zimu - na sneh a ľad, tak kupujem City mini GT, a ten budem mať na zimu, a už si nechám ten namiesto selectu, dokúpim si vaničku keď bude druhé bábo a hotovo. Strašne som si navykla na city micro je ľahučký, flexibilný, spratný, a teraz som vytiahla po dlhom čase city select a už mi je ťažký, nemotorný, mám ho rada, je krásny, nie taký pekny ako city mini gt, ten je len čierno šedý, ale pre mňa nepraktický - behať za malou s kočíkom, potrebujem malý spratný a zasa keď sa unaví, aby si tam mohla ľahnuť a spať, má dostatok miesta len v týchto city mini alebo micro. nevýhodou je že šport. časť nie je v smere matky, ale snáď to nejako zvládne druhé bábo, sú tam okienka na streche, dá sa ako tak komunikovať s dieťaťom..... už som spohodlnela, chcem niečo ľahké spratné a pritom priestranné pre dieťa a aj nákupy 🙂.
baby, kto by mal zaujem, aj ja predavam - dva sportove, jeden hlboky (cerveno henda kombinacia)
@lusinda1989 polohuje sa celá sedačka, takže dieťa stále akoby sedi...nožičky sa daju trochu polohovat ale do roviny sedačku nedáš. ..je to "korytkova" sedačka
@katren dakujem
@lusinda1989 no chrbatik je pevny, co je urcite lepsie ako pri inych obdobnych sedackach.... cize len nozky su pokrcene, no jemne sa to polohovat da, vid odpoved vyssie... ale niektore ine modely baby jogera sa polohuju tusim i na snurku... a este.. polohovanie je takmer do roviny, ked nie do uplnej roviny, ak to tak mozem napisat, okrem tych noziciek, ktore zostanu jemne pokrcene
@myzma dakujem

@katren nuz, ma par chybiciek krasy, ale mam pocit, ze taky kocik aky by som chcela este nevyrobili. my chceme kupit uplne vsetko, aby sme ho mali co najdlhsie- sportovu cast, vanicky, vajicka + samozrejme treba aj tie adaptery kadejake. v obchode toto cele stoji cca tych 1100, ale budeme to isto v bazaroch pozerat.