icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

lenkaks
2. júl 2014

@leamax ja mam tašku Z DM drogérie a som s ňou veľmi spokojná

leamax
2. júl 2014

@slavinkas dakujeme🙂🙂🙂
Super,dakujem.nejaku tasku ja musim kupit,kedze su to nase prve babatka,tak ziadnu nemam.tie haciky su super napad,nieco take si predstavujem🙂a si ma potesila,ze aj s velkostou vaniciek nebude problem.tusim sa buduje nova laska ku selectu😀

leamax
2. júl 2014

@lenkaks videla som tam nejaku.vravis,ze je dobra?presne na nu som myslela,len nepoznam nikoho,kto ju ma,kto by mi vedel povsdat,ci je s nou spokojny.v mojom okoli sa vzdy kupovali polske kocik a tam byva prebalovacia task v cene

katren
2. júl 2014

@leamax ja mam tiez tasku z DM-ky 🙂
nas kocik bol vyuzity pri troch detoch 😉 , ako u @myzma je to moja srdcovka.....my ho uz tak nepouzivame, ale ked najstarsia nevladze tak sa aj ona este odvezie 😀 /ma 4,5/ teraz po dovolenke ide uz naspat do krabice a na povalu....nejako nemame srdce sa ho zbavit 😅
je to skvely kocik do terenu, nas zvladol uz nejednu turu a teda kolko toho do kosika naloziiiiiiiiiiiiiiis 😎 😀

leamax
2. júl 2014

@katren ja som nan uz namotana poriadne😀 len sme sa ocitli s muzikom v predajni pre babatka a mali tam tfk twinner.predavac ohromne ochotny ho hned zacal muzikovi predvadzat a kedze muzik BJ city select nevidel este nazivo,tak ho tfk zaujal.tak teraz mu citam vase prispevky a namotavam aj jeho na select😀

katren
2. júl 2014

@leamax no ja by som kocik vedla seba nechcela.....sa ho opytaj ze ako bude chodit po chodnikoch 😀 myslim ze to bude stacit a este aj rozmery do kufra.... 😉
no ja som mala vybraty iCandy, ale ako sme tento videli v obchode tak bolo rozhodnute 😉

leamax
2. júl 2014

@katren a iCandy sa da aj u nas kupit?
Ozaj da sa aj na selecte ten potah oprat?daju sa tie sportaky,vanicky nejako vyzliect?

katren
2. júl 2014

@leamax kocik sa da cely vyprat, vratane striesok 😉 ja som ho teraz v nedelu prala, bo sme zmokli total na vylete a bol ako z bane 😀 iCandy sa da kupit, len cenu ti daju na vyziadanie....my sme boli pozerat kociky tu: www.prenasedeti.sk , je to v Mocenku, venovali sa nam cely cas co sme tam boli a vysvetlili vsetko co sme chceli vediet....najlepsie je sa tam objednat....specializuju sa na dvojicky a viac-icky 😉

leamax
3. júl 2014

@katren ano,viem o tom obchode.my ho budeme brat od kamosky.predsa len novy s dvoma vanickami a dvoma sedackami stoji dost.
To je super,ze sa da cely oprat🙂
A na ten iCandy nevies aka byva asi tak cena?ale tak isto je select lepsi😉🙂

katren
3. júl 2014

@leamax nam na iCandy kombinacia co sme chceli nevysla pod 1000€ a to bolo moc....

leamax
3. júl 2014

@katren tak to je fakt moc!

leamax
10. júl 2014

dievcata, viete mi povedat ako vyzeraju adaptery na maxi cosi cabriofix a kde sa daju najlepsie kupit?dakujem 🙂

milenka74
10. júl 2014

@leamax my sme kupovali v babytrende,je to podobne ako tie adaptery na druhu vanicku
ale my mame taky adapter co pasuje na viac kocikov,a sme maturovali kym sme prisli na to ze ktoru cast pouzit 😀

leamax
10. júl 2014

@milenka74 idem kuk 🙂 lebo mi vyhadzuje take nejake divne adaptery, taka ovova mini konstrukcia.
a tieto budu pasovat aj na vajicko 2011, aj na tohtorocne, ze?

mary159
12. júl 2014

@leamax Najlacnejsie adaptery na autosedacku maxi cosi su na stranke originalbabyshop. Aj ja si idem odtial objednavat. Len musim pockat na pohlavie. Aby som objednala vsetko naraz. A aj tu na bazari jedna pani ponuka tusim dva za 90 eur.

leamax
12. júl 2014

@mary159 super,dakujem,idem kuk🙂

milenka74
12. júl 2014

@leamax no ale tusim sme to nepouzivali cele,ono je to aj na ine typy kocikov

leamax
12. júl 2014

@milenka74 dakujem,uz som pozerala na tu stranku,co dala @mary159 a maju na ne najlepsiu cenu aku som videla,tak ich asi hned aj objednam🙂

leamax
31. júl 2014

dievcata, pouzivali ste na sportaky aj nejake sietky proti hmyzu? existuju nejake univerzalne, ktore na ne pasuju? nepaci sa mi ten system, ako je original sietka proti hmyzu na tych sportiakoch, ze tam vlastne len na striesku sa nazipsuje a nekryje to celu tu sedacku. dakujem

zlapet
31. júl 2014

@kkiki
kočík je veľmi praktický. Odporúčam

jana184
31. júl 2014

Ahojte dievčatá,zhanam kočík BJ pre súrodencov, ak budete najbližšie niektorá predávať,ozvite sa mi. Zháňam kombináciu 2* športové časti a 1 * vanicka.Ďakujem

katren
3. aug 2014

@leamax ja mam obycajne sietky z DM-ka 😉 sedia dobre a zozadu na sedackach mame tie zapinacie original 🙂

leamax
3. aug 2014

@katren v dm maju aj sietky?to som ani nevedela.super,vdaka,pozriem:-)

pupila
Odpoveď bola odstránená
mary159
9. aug 2014

Kocik BJCS uz dorazil. Uz nech je december a pojdem na prechadzku. Sa tesim.

mary159
9. aug 2014

A este foto. Este si musim dat usit podlozky, nanoznik a tasku. 😄😄😄

katuska_za
Odpoveď bola odstránená
jana184
9. aug 2014

@katuska_za poslala som IP 🙂

mmmv1
Odpoveď bola odstránená
lenkaks
12. aug 2014

Ahojte,mozte mi prosim vas poradit? Akosi sme stratili krytky na kocik,kde sa davaju na konstrukciu adaptery na druhe sedadlo...neviem to nikde najst na nete.Nemate niekto skusenosti s objednavanim ich odniekial ?? Dakujem