Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@leamax ja mam tiez tasku z DM-ky 🙂
nas kocik bol vyuzity pri troch detoch 😉 , ako u @myzma je to moja srdcovka.....my ho uz tak nepouzivame, ale ked najstarsia nevladze tak sa aj ona este odvezie 😀 /ma 4,5/ teraz po dovolenke ide uz naspat do krabice a na povalu....nejako nemame srdce sa ho zbavit 😅
je to skvely kocik do terenu, nas zvladol uz nejednu turu a teda kolko toho do kosika naloziiiiiiiiiiiiiiis 😎 😀
@katren ja som nan uz namotana poriadne😀 len sme sa ocitli s muzikom v predajni pre babatka a mali tam tfk twinner.predavac ohromne ochotny ho hned zacal muzikovi predvadzat a kedze muzik BJ city select nevidel este nazivo,tak ho tfk zaujal.tak teraz mu citam vase prispevky a namotavam aj jeho na select😀
@leamax kocik sa da cely vyprat, vratane striesok 😉 ja som ho teraz v nedelu prala, bo sme zmokli total na vylete a bol ako z bane 😀 iCandy sa da kupit, len cenu ti daju na vyziadanie....my sme boli pozerat kociky tu: www.prenasedeti.sk , je to v Mocenku, venovali sa nam cely cas co sme tam boli a vysvetlili vsetko co sme chceli vediet....najlepsie je sa tam objednat....specializuju sa na dvojicky a viac-icky 😉
dievcata, viete mi povedat ako vyzeraju adaptery na maxi cosi cabriofix a kde sa daju najlepsie kupit?dakujem 🙂
dievcata, pouzivali ste na sportaky aj nejake sietky proti hmyzu? existuju nejake univerzalne, ktore na ne pasuju? nepaci sa mi ten system, ako je original sietka proti hmyzu na tych sportiakoch, ze tam vlastne len na striesku sa nazipsuje a nekryje to celu tu sedacku. dakujem
Ahojte dievčatá,zhanam kočík BJ pre súrodencov, ak budete najbližšie niektorá predávať,ozvite sa mi. Zháňam kombináciu 2* športové časti a 1 * vanicka.Ďakujem
Kocik BJCS uz dorazil. Uz nech je december a pojdem na prechadzku. Sa tesim.
@katuska_za poslala som IP 🙂
Ahojte,mozte mi prosim vas poradit? Akosi sme stratili krytky na kocik,kde sa davaju na konstrukciu adaptery na druhe sedadlo...neviem to nikde najst na nete.Nemate niekto skusenosti s objednavanim ich odniekial ?? Dakujem

@leamax ja mam tašku Z DM drogérie a som s ňou veľmi spokojná