Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
zienky hladam bjcs dve sportove sedadla a adapptery jedn par na maxi cosi piste kto by mal bazar dost slaby
ak niekto ma na predaj, kupila by som kociar znacky Baby Jogger City Select s celym prislusenstvom od narodenia 🙂
Ahojte kočky, potrebujem dokúpiť len vanicku na baby jogger city select najlepšie v červenej farbe 🙂 Ak máte niektorá na predaj, ozvite sa mi.Ďakujem 🙂
dievcata, nepredavate niekto BJ city select? najlepsie v dvojickovej verzii a od narodenia. ale pripadne si aj dokupime. muzik stale vravi, ze je cas, ale ja ho uz chcem mat doma 🙂 dakujeeem 🙂
Ahojte, tie čo máte surodenecku verziu tohto kočíka V čiernej farbe, máte rozdielnu čiernu farbu striešky? T.j. Jednu klasickú čiernu a jednu takú skôr do hneda? Ďakujem.
Dievčatá potrebovala by som poradiť. Hľadáme súrodenecký kočík a bjcs je jedna z možností. Len son zvyknutá na kočík, kde sa dá nakliknúť vajíčko, vanička aj športová časť bez nejakých adapterov, tak chcem vedieť ako komplikované je toto naklikávanie a menenie jednotlivých častí na tomto kočíku.
Ďakujem za každú odpoveď! 🙂
@nevestickaaaa odpoviem za mna, pre mna je to jednoduchsie ako pri mono kociku. Krasne jednym pohybom zatlacis dva gombicky a vytiahned vanicku, naklilnrs adapter a na to vajicko, my mame cybex vajicka tak mame aj super jednoduche adaptery. Aky adapter zalezi aj od druhu Resp. Znacky vajicka
. Ak mas noznost urcite odporucam vidiet na zivo
@nevestickaaaa na adapter naklikavas len vajicko, nic viac 😉
@zuzanacoci zuzi aj vy ste kupili tento kočík? ja mám hnedý a uplne rovnaký 🙂
@mary159 ahojky, prosím ta ... pozerám ako máš poskladaný kočík a mám dilemu zase... zachvílu mám termín porodu ... kočík neposkladaný ... nejde nám akosi vanička nakliknut na adaptéry, športák a vaničku dávame ako ty na foto... ale tie adaptéry na kočíku, sú nejak nabok otočené a nejdu nakliknut na adatér... prosím ta dá ssa to nejak točit, či čo? či čo mám s tým robit?? :( dakujeeeem
dievčatá mám problém nakliknúť vaničku na adaptéry... na vaničke sú nejak do boku a nejdu mi potom nakliknut.. zachvílu rodím, a kočík neposkladaný :( nikde nevidím návod ako na to... na youtobude je iba ako sa skladá športák, ten používam už dlhšie.. iba ta vanička mi robí problém :( kto mi poradíííí???
@dudi30 áno,už sme ho kúpili 🙂 cez inzerát, tá pani tvrdila,že ho používali len 4 mesiace... len tá strieška na vanicke je ako vyblednuta, na sportiaku v pohode... Rozmýšľam,že kúpim extra tyrkysovu vaničku ak mi to bude moc vadit 🙂 ty si kupovala nový?
@zuzanacoci ja mám z bazošu... ale je uplne ako nový.. iba športák mi cez leto dost vybledol.. teda iba strieška a to som ju ani poriadne nepoužívala roztiahnutú.. inak zuzi na sashe.sk som si dala ušit návleky na striešky, nemusíš kupovat vaničku, stačí ti iba to pokryť novým návlekom... vyzerá to dobre 🙂
@dudi30 fakt? Také niečo existuje? To je super nápad, nevedela by si mi poslať prosím link/ kontakt na tú pani čo Ti to sila? Ďakujem 🙂
@zuzanacoci ja som si dala takýto hnedý s guličkami, ale ušila mi ho malý... tak mi odporučila inú čo šije aj na BJCS... musím kuk do mailu a pošlem ti to 🙂 inak to stojí okolo 50e na dva kočíky..
@dudi30 ďakujem moc 🙂 A ty si používala teraz cez leto kočík ako Single športovú verziu? Ako si bola spokojná?
@dudi30 to iste sa stalo aj mne. Musis mat vanicku mimo kocika. Potom tam kde je nqpisane TOP ako ked polohujes zportovu cast l, musis to stacit a zaroven musis tocit tie stredne kolecka ktore naklikas na adaptery tak aby to bolo rovno. Vyskusaj a ked ti to nepojde tak ti potom vyskusam natocit.
@zuzanacoci jo jo.. iba malú som vozila.. velká spokojnosť 🙂 my sme kočík kúpili ešte cez zimu.. starý som predala a začala využívat tento... a už sme ho zložili celý komplet aj s vaničkou... a možem ist rodiť 🙂 to bude srandy kopec aj s tým dvojkočíkom... 🙂
@janina999 zdravím 🙂 látku už asi nezoženiete, ale šila mi ju pani z mmb.cz, veeeľmi šikovná a má krásne látky.... posielam link http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=62248
Ahojte, nemate niekto na predaj madlo na tento kociarik? alebo tacku? dakujem pekne 😉
Ahojte dievcata, neviete niekto kde by som zohnala tu sietku co sa da prizipsovat ku strieske, alebo nepreda mi niekto. Dakujem velmi pekne. 😄
Takze vcera dosli podlozky do kocika, zatial odskusane len na ciernej casti, pretoze cervena je este odlozena. 😄😄😄

@lenkaks ak nemate len tie krytky, tak to hadam nevadi, nie? My sme ich nikdy nepouzivali. Ci si myslela tie podstavce na druhe sedadlo? Skus predajne, kde sa kocik predava, napr zavolat do Mocenku, hadam sa to da doobjednat od vyrobcu.