icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

mary159
11. okt 2014

A este fotky. 😄😄😄

mary159
11. okt 2014

A este aj nove nanozniky. Jeden cerveny a jeden cierny. A k tomu tasku na kocik. 😄😄😄

ladydka
11. okt 2014

Babyyy nechystate sa niektora poredavat tenb kociiik?

katren
11. okt 2014

@ladydka ja som prave dnes poprala vsetko a zbalim na poval...uz nepouzivame. mam 2 hnede sportaky a 1vanicku. ak budes chcietm, viac info v IP 😉

leamax
12. okt 2014

@katren to sa da cele oprat?ako?ja som ho chcela povodne tiez cely oprat a nakoniec sa prali iba navleky na matrace vo vanickach.ako sa da oprat vanicka,strieska,sportak?

katren
12. okt 2014

@leamax jasne, vsetko sa da oprat.....vsetko poodcvakavat, na nohach vytiahnut uplne z "gombikov" tych sedych a potom vytiahnut tu oporu na nohy.....a strecha tiez v pohode, staci len 2 srobiky na strane odsrobovat, vytiahnut tycky a sup do pracky 😉

katren
12. okt 2014

@leamax a zabudla som, tie vnutorne vyplne treba tiez vytiahnut 😉 to su akoby dosky na sedenie a opierka 🙂

leamax
12. okt 2014

@katren dakujem 🙂

maximm
16. okt 2014

Ahoj , chcem sa opýtat ako je to so spaním pre vacsie dieta tak 2 roky, 🙂

pele
16. okt 2014

@maximm vyspi sa, zavisi aj od dlzky dietata🙂 Mne tam este stale spi dcera ma 2.5 roka a 89 cm.Myslim, ze hlava uz trosicku pretrca cez okraj, ani nohy nema uplne vystrete, ale to ani v posteli, vyzera spokojne🙂 Mame este 1 mono kocik, ktory ma inak riesene sedadlo, skor vystrete ako korytko, tam ju radsej vidim spat, ale je to asi len moj neodovodneny lepsi pocit, lebo ani tam sa uz uplne nevystrie, podla mna taky kocik uz nie je na tento vek. Starsia v kociku chodila do hadam 100 cm a vzdy spokojne sedela, aj polezala, hoci uz v tom case nespavala.

maximm
17. okt 2014

@pele dakujem ,idem ho kupiť dufam ze neolutujem, 🙂

pele
18. okt 2014

@maximm urcite nie. Ma aj on svoje mini-muchy, ale podla mna najlepsi na trhu pre dve deti. Nech dobre sluzi🙂

vejo
Odpoveď bola odstránená
vejo
29. okt 2014

@ladydka ja predavam, ak mas zaujem, IP 😉

vejo
29. okt 2014

@leamax - ahoj, ja predavam, info IP 😉

leamax
30. okt 2014

@vejo dakujem,uz mam🙂

zuzik1983
9. nov 2014

babule prosim vas poradite mi? madlo na tomto kociku, da sa aj nejako odopinat, ci ked ho chcem dat prec musim dat dole celu sedacku?

katren
9. nov 2014

@zuzik1983 a chces dat madlo prec uplne????v tom pripade ano, rozobrat sedacku..
v inom pripade nie....

zuzik1983
9. nov 2014

@katren no chcela by som len odklopit.da sa?

katren
9. nov 2014

@zuzik1983 jasne ze sa da.....na madle posunut tu.malu sedu cast a zaroven zospodu stlacit tak cuplik 😉

zuzik1983
9. nov 2014

@katren ten cuplik aj stlacim, ale ja neviem, ako to mam posunut.proste mi to nejde

katren
9. nov 2014

@zuzik1983 tu sedu cast posunut,zaroven s tym stlacit cuplik a vytiahnut hore madlo....

zuzik1983
9. nov 2014

@katren no nejde mi to ziadno posunut

katren
9. nov 2014

@zuzik1983 na.tejto foto to je vidiet....je tam taky cuplik sedy hore ak dole.....horny posunies a zaroven dolny stlacis...a vysunies madlo hore 😉 inak uz neviem pomoct 🙂

zuzik1983
9. nov 2014

@katren dakujem ti velmi pekne aj za snahu pomoct, no ja tie cupiky oba vidim, len ten horny mi ziadno nejde posunut,snad sa mi to nejako podari uz

zuzik1983
11. nov 2014

@katren taka uz mi to ide, som to len zle tahala🙂

tinka_14
11. nov 2014

Baby dokedy ste používali vaničku? Nas maly bude mat mesiac, ma tam fusak lodger bunker a neviem si predstaviť ako ho tam napcham keď bude mat 3-4 mesiace

katren
11. nov 2014

@tinka_14 s bunkerom v pohode do 5 mesiaca.....horsie bolo s vacsim fusakom 😅 ale to so riesila potom sportakom a tam hruby fusak a v pohodicke 😉

lenkaks
12. nov 2014

@tinka_14 malý je decembrový a vo vaničke bol do marca, narodil sa 4-kilovy 😀 ale vo sportaku sa mu veľmi páčilo. ..

hviezda22
24. nov 2014

maminky, šijem podložky aj striešky na kočík baby jogger city select, viac v inzeratoch