icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

pele
12. aug 2014

@lenkaks ak nemate len tie krytky, tak to hadam nevadi, nie? My sme ich nikdy nepouzivali. Ci si myslela tie podstavce na druhe sedadlo? Skus predajne, kde sa kocik predava, napr zavolat do Mocenku, hadam sa to da doobjednat od vyrobcu.

lenkaks
12. aug 2014

@pele praveze dvojkocik uz pouzivame menej a menej a ked je na konstrukcii len jedno sedadlo,su tam diery...a nepaci sa mi to 😀 ale skusim teda poobvolavat predajne...diky 😉

nicol16
19. aug 2014

zienky hladam bjcs dve sportove sedadla a adapptery jedn par na maxi cosi piste kto by mal bazar dost slaby

janulienkaa
25. aug 2014

ak niekto ma na predaj, kupila by som kociar znacky Baby Jogger City Select s celym prislusenstvom od narodenia 🙂

jana184
25. aug 2014

Ahojte kočky, potrebujem dokúpiť len vanicku na baby jogger city select najlepšie v červenej farbe 🙂 Ak máte niektorá na predaj, ozvite sa mi.Ďakujem 🙂

leamax
25. aug 2014

dievcata, nepredavate niekto BJ city select? najlepsie v dvojickovej verzii a od narodenia. ale pripadne si aj dokupime. muzik stale vravi, ze je cas, ale ja ho uz chcem mat doma 🙂 dakujeeem 🙂

zuzanacoci
25. aug 2014

Ahojte, tie čo máte surodenecku verziu tohto kočíka V čiernej farbe, máte rozdielnu čiernu farbu striešky? T.j. Jednu klasickú čiernu a jednu takú skôr do hneda? Ďakujem.

nevestickaaaa
1. sep 2014

Dievčatá potrebovala by som poradiť. Hľadáme súrodenecký kočík a bjcs je jedna z možností. Len son zvyknutá na kočík, kde sa dá nakliknúť vajíčko, vanička aj športová časť bez nejakých adapterov, tak chcem vedieť ako komplikované je toto naklikávanie a menenie jednotlivých častí na tomto kočíku.
Ďakujem za každú odpoveď! 🙂

xevulax
1. sep 2014

@nevestickaaaa odpoviem za mna, pre mna je to jednoduchsie ako pri mono kociku. Krasne jednym pohybom zatlacis dva gombicky a vytiahned vanicku, naklilnrs adapter a na to vajicko, my mame cybex vajicka tak mame aj super jednoduche adaptery. Aky adapter zalezi aj od druhu Resp. Znacky vajicka
. Ak mas noznost urcite odporucam vidiet na zivo

katren
2. sep 2014

@nevestickaaaa na adapter naklikavas len vajicko, nic viac 😉

dudi30
7. sep 2014

@zuzanacoci zuzi aj vy ste kupili tento kočík? ja mám hnedý a uplne rovnaký 🙂

dudi30
7. sep 2014

@mary159 ahojky, prosím ta ... pozerám ako máš poskladaný kočík a mám dilemu zase... zachvílu mám termín porodu ... kočík neposkladaný ... nejde nám akosi vanička nakliknut na adaptéry, športák a vaničku dávame ako ty na foto... ale tie adaptéry na kočíku, sú nejak nabok otočené a nejdu nakliknut na adatér... prosím ta dá ssa to nejak točit, či čo? či čo mám s tým robit?? :( dakujeeeem

dudi30
7. sep 2014

dievčatá mám problém nakliknúť vaničku na adaptéry... na vaničke sú nejak do boku a nejdu mi potom nakliknut.. zachvílu rodím, a kočík neposkladaný :( nikde nevidím návod ako na to... na youtobude je iba ako sa skladá športák, ten používam už dlhšie.. iba ta vanička mi robí problém :( kto mi poradíííí???

zuzanacoci
7. sep 2014

@dudi30 áno,už sme ho kúpili 🙂 cez inzerát, tá pani tvrdila,že ho používali len 4 mesiace... len tá strieška na vanicke je ako vyblednuta, na sportiaku v pohode... Rozmýšľam,že kúpim extra tyrkysovu vaničku ak mi to bude moc vadit 🙂 ty si kupovala nový?

dudi30
7. sep 2014

@zuzanacoci ja mám z bazošu... ale je uplne ako nový.. iba športák mi cez leto dost vybledol.. teda iba strieška a to som ju ani poriadne nepoužívala roztiahnutú.. inak zuzi na sashe.sk som si dala ušit návleky na striešky, nemusíš kupovat vaničku, stačí ti iba to pokryť novým návlekom... vyzerá to dobre 🙂

zuzanacoci
7. sep 2014

@dudi30 fakt? Také niečo existuje? To je super nápad, nevedela by si mi poslať prosím link/ kontakt na tú pani čo Ti to sila? Ďakujem 🙂

dudi30
7. sep 2014

@zuzanacoci ja som si dala takýto hnedý s guličkami, ale ušila mi ho malý... tak mi odporučila inú čo šije aj na BJCS... musím kuk do mailu a pošlem ti to 🙂 inak to stojí okolo 50e na dva kočíky..

zuzanacoci
7. sep 2014

@dudi30 ďakujem moc 🙂 A ty si používala teraz cez leto kočík ako Single športovú verziu? Ako si bola spokojná?

mary159
7. sep 2014

@dudi30 to iste sa stalo aj mne. Musis mat vanicku mimo kocika. Potom tam kde je nqpisane TOP ako ked polohujes zportovu cast l, musis to stacit a zaroven musis tocit tie stredne kolecka ktore naklikas na adaptery tak aby to bolo rovno. Vyskusaj a ked ti to nepojde tak ti potom vyskusam natocit.

dudi30
8. sep 2014

@zuzanacoci jo jo.. iba malú som vozila.. velká spokojnosť 🙂 my sme kočík kúpili ešte cez zimu.. starý som predala a začala využívat tento... a už sme ho zložili celý komplet aj s vaničkou... a možem ist rodiť 🙂 to bude srandy kopec aj s tým dvojkočíkom... 🙂

dudi30
8. sep 2014

@mary159 dakujem... už som volala s pani, ktorá mi predala kočík a bolo tam to polohovanie, tak to bolo iba potrebné stlačit, aby sa kolieska dali doo rovnejj polohy 🙂 jupííííí

janina999
11. sep 2014

@olimon Zdravím, kde ste dávali šiť také nádherné podložky? Zháňam podložku do kočíka brio go a tá žltá je nádherná.

olimon
11. sep 2014

@janina999 zdravím 🙂 látku už asi nezoženiete, ale šila mi ju pani z mmb.cz, veeeľmi šikovná a má krásne látky.... posielam link http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=62248

janina999
11. sep 2014

@olimon dakujem popozeram

vejo
14. sep 2014

Ahojte, nemate niekto na predaj madlo na tento kociarik? alebo tacku? dakujem pekne 😉

mary159
27. sep 2014

Ahojte dievcata, neviete niekto kde by som zohnala tu sietku co sa da prizipsovat ku strieske, alebo nepreda mi niekto. Dakujem velmi pekne. 😄

moka
27. sep 2014

@mary159 a na co to vlastne sluzi ta sietka?

mary159
27. sep 2014

@moka Dava sa na vanicku je proti hmyzu. Ale ja to mam vzadu na sportovej casti, lebo je tam medzera ked je strieska trochu vyssie a takto sa to pekne schova. 😄

mary159
11. okt 2014

Takze vcera dosli podlozky do kocika, zatial odskusane len na ciernej casti, pretoze cervena je este odlozena. 😄😄😄