Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Presne toto sa chcem aj ja opytat.aku plastenku na vanicky?pasuje na ne nejaka univerzalna?lebo teda ta original je celkom draha.
@leamax
@tinka_14 hladala som dnes tu plastenku ale nenasla som ju asi som ju niekde zapotrosila. Ale nasla som este zo sportoveho kociara nestor a tiez sedi dobre. Akurat ze ta folia nema to okienko aby som dietatu dala cumel alebo nieco ine. Takze skocim do tesca ci nahodou nemaju nejake univerzalne folie viem ze tam raz videla po 3 eura alebo objednam odial z netu.
ahojte dievcata,
rada by som sa spytala, ake najstarsie dietatko sa vam vmestilo do sportovej casti? rada by som si Select kupila, maly ma teraz 13 mes. a planujeme druhe, tak do kedy mozem pocitat, ze by sa mi tam pomestil. dakujem za kazdu odpoved 🙂
@lennulik1 mne sa tam vmestI aj 4rocny...hihi...mam ho dole takze nohy ma v kosiku, strieska je mu natesno ale inak v poho a pre mojho11mesacneho je to akurat.
@mary159
@palesandra super dievcata dakujem, a mohla by som vas velmi pekne poprosit, ci by ste mi premerali dlzku v lahu sportovej casti?
palesandra - a malemu ked uz trcali nozicky, nevadil mu ten spodok, myslim to kovove zakoncenie sportovej casti? stale totiz uvazujem ci kupit Select alebo Elite (inak som bola rozhodnuta povodne pre Brio). no a tento tyzden by som uz kocik rada poriesila. len Select nikto nema nablizku aby som ho pozrela. maximalne v tom Mocenku.
dakujem
@mary159 jejda, super, si zlata, moc Ti dakujem 🙂 predtym som mala bebeto a myslim, ze tento je o nieco vacsi. este asi posledne 2 otazky, ak mozem: mas skusenosti, ci sa poskladany kocik so sportovou castou vmesti aj do mensieho kufra v aute (mame klasicku fabiu)? ak by si sa mala rozhodnut, vybrala by si si kocik opat, prip. mas nieco na tento kocik, co by si zmenila?
Baby ak by mal niekto záujem cca o 1-2 mesiace budeme posúvať nás kočík baby Jogger city selext - konštrukcia, vanička, 2 športové sedačky s madlami, pláštenka... A možno aj vajíčko maxi cosi, ku kočíku mame všetky potrebné adaptéry, farba je hneda
Dievcata, chcela som tento kociar a az teraz som si vsimla, ze ma "korytkove" sedenie. To sa mi vobec nepozdava, ake mate skusenosti s tym? Deti tam v pohode spali?
@mabika S vanickami skusenost nemam, kupovala som len sportove. Podla mna by tam uz mohlo byt babo od 7 mesiaca. Hlavne v zime, ked bude aj vo fusaku a oblecene. Ono ta sedacka sa da dat takmer do lahu, len je pravda, ze nohy vystrete nebudu. No my jazdime na nom doteraz. Moje dvojicky mali teraz dva roky.
@mabika ja som mala vanicku a 15 mesacne.....spali mi tam ovela lepsie ako v "rovnych" kocikoch.....golfacoch....
moja sa tam najstarsia napratala aj 3,5 rocna a vyspala.....a neboj sa toho korytka, 7 mesacne nevedia poriadne sediet, ale chcu vsetko vidiet....takze babo das len do takej polohy, kde este nebude sediet (a nebude sa zosuchovat dolu), ale uz nebude ani lezat...nasim to naramne vyhovovalo ked chceli spat, ale este aj pozerat von....
Ja som mala Lodgery tiez 😉

Baby aku plastenku ste pouzivali na vanicku? Nemate nahodou na predaj?