icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

tinka_14
2. dec 2014

Baby aku plastenku ste pouzivali na vanicku? Nemate nahodou na predaj?

leamax
2. jan 2015

Presne toto sa chcem aj ja opytat.aku plastenku na vanicky?pasuje na ne nejaka univerzalna?lebo teda ta original je celkom draha.

leamax
2. jan 2015

@lenkaks
@katren
@mary159 prosim,poradte.dakujem:-)

mary159
2. jan 2015

@leamax
@tinka_14
Este som vanicku nepouzila ale mam pripravenu univerzalnu tak dufam ze bude pasovat. Ale o tyzden uz by som mohla ist s malym von tak hned dam vediet.

leamax
2. jan 2015

@mary159 a odkial mas?lebo ja som na nete aj tie univerzalne nasla vo viacerych rozmeroch.tak neviem,ktoru.bolo by dobre ju zohnat co najskor,dnes sme na prechadzke zmokli a nechcem trcat zas s malymi doma,ked bude prsat.neda sa ti to teraz vyskusat?

mary159
3. jan 2015

@leamax
@tinka_14 hladala som dnes tu plastenku ale nenasla som ju asi som ju niekde zapotrosila. Ale nasla som este zo sportoveho kociara nestor a tiez sedi dobre. Akurat ze ta folia nema to okienko aby som dietatu dala cumel alebo nieco ine. Takze skocim do tesca ci nahodou nemaju nejake univerzalne folie viem ze tam raz videla po 3 eura alebo objednam odial z netu.

mary159
3. jan 2015

A este foto.

lennulik1
3. jan 2015

ahojte dievcata,
rada by som sa spytala, ake najstarsie dietatko sa vam vmestilo do sportovej casti? rada by som si Select kupila, maly ma teraz 13 mes. a planujeme druhe, tak do kedy mozem pocitat, ze by sa mi tam pomestil. dakujem za kazdu odpoved 🙂

leamax
3. jan 2015

@mary159 super,dakujem.takze tam sedi potom hocijaka univerzalna,to som rada.ja potrebujem taku s okienkom,lebo k malinkemu v prednej vanicke by som sa nedostala.ale som rada,ze nemusim kupovat tu nenormalne drahu original.a este dvojmo 😀

mary159
3. jan 2015

@leamax tak tak sedi. Aj ja musim mat okienko lebo bez neho si to neviem predstavit. 😄

mary159
3. jan 2015

@lennulik1 moj mam teraz 1 rok a 9 mesiacov a v mesti sa tam a dokonca aj s fusakom a potom v lete ked bude vasci tam mu asi da prec striesku a kupim si slnecnik. 😄

palesandra
3. jan 2015

@lennulik1 mne sa tam vmestI aj 4rocny...hihi...mam ho dole takze nohy ma v kosiku, strieska je mu natesno ale inak v poho a pre mojho11mesacneho je to akurat.

lennulik1
4. jan 2015

@mary159
@palesandra super dievcata dakujem, a mohla by som vas velmi pekne poprosit, ci by ste mi premerali dlzku v lahu sportovej casti?
palesandra - a malemu ked uz trcali nozicky, nevadil mu ten spodok, myslim to kovove zakoncenie sportovej casti? stale totiz uvazujem ci kupit Select alebo Elite (inak som bola rozhodnuta povodne pre Brio). no a tento tyzden by som uz kocik rada poriesila. len Select nikto nema nablizku aby som ho pozrela. maximalne v tom Mocenku.
dakujem

mary159
4. jan 2015

@lennulik1 ahoj, neviem ci vies, ale pri city select sa neda polohovat chrbatik, iba nozicky, a potom cela korba, cize dieta akoby spinkalo po sediacky len cela korba sa polohuje do lahu. Ale pofotila som ti nejake fotky aj z metrom.

mary159
4. jan 2015

@lennulik1 a takto to uvadzaju na stranke prenasedeti.sk

Rozmery sedadla:

Vnútorná šírka sedadla 28 cm
Výška chrbtovej opierky 47 cm
Nad opierkou je ešte 10 cm priestor smerom ku strieške
Dĺžka sedadla 23 cm
Dĺžka podnožky 22 cm

lennulik1
4. jan 2015

@mary159 jejda, super, si zlata, moc Ti dakujem 🙂 predtym som mala bebeto a myslim, ze tento je o nieco vacsi. este asi posledne 2 otazky, ak mozem: mas skusenosti, ci sa poskladany kocik so sportovou castou vmesti aj do mensieho kufra v aute (mame klasicku fabiu)? ak by si sa mala rozhodnut, vybrala by si si kocik opat, prip. mas nieco na tento kocik, co by si zmenila?

milenka74
4. jan 2015

@lennulik1 nam sa zmestil do starej felicie

mary159
4. jan 2015

@lennulik1 aj my sme mali predtym bebetto. A podla mna sa vmesti do fabie v pohode. A urcite by som si vybrala este raz tento kocik. Ja som s nim max. spokojna. A mozno by som zmenila farbu a nekupila si ciernu, lebo ta casom vybledne a asi aj cervena. Uvidime cez leto. 😄

moka
4. jan 2015

@lennulik1 mne sa zmesti do Citroen C3 uplne v pohode, tiez ma maly kufor. Sedacky odopnes,das na sedadlo a konstrukcia je super skladna.

katren
4. jan 2015

@lennulik1 ja mam Select, byvame v Hornej Strede pri PN 😉 kludne mozes prist pozriet.....ozvi sa v IP 😉

milenka74
5. jan 2015

@mary159 ja som mala cely cerveny a vyvozila som v nom 5deti za 4roky skoro a teraz sa v nom vozili dalsie 3deti a stale je rovnaky ten kocik

tinka_14
13. jan 2015

Baby ak by mal niekto záujem cca o 1-2 mesiace budeme posúvať nás kočík baby Jogger city selext - konštrukcia, vanička, 2 športové sedačky s madlami, pláštenka... A možno aj vajíčko maxi cosi, ku kočíku mame všetky potrebné adaptéry, farba je hneda

mabika
3. feb 2015

Dievcata, chcela som tento kociar a az teraz som si vsimla, ze ma "korytkove" sedenie. To sa mi vobec nepozdava, ake mate skusenosti s tym? Deti tam v pohode spali?

sophie32
3. feb 2015

@mabika Pre mna najlepsi kocik 🙂 Deti tam v pohode spavali...mali sme ho cca od 9 mesiaca.

mabika
3. feb 2015

@sophie32 ja tam potrebujem dat novorodenca a 19mesacne. To starsie to asi zvladne, len mensie bude mat na zimu 7 mesiacov a vanicka uz bude urco mala, tak mam obavy ci je uz vhodne to korytko pre tak male babo... A do akeho veku (dietata 😉 ), ste jazdili v nom?

sophie32
3. feb 2015

@mabika S vanickami skusenost nemam, kupovala som len sportove. Podla mna by tam uz mohlo byt babo od 7 mesiaca. Hlavne v zime, ked bude aj vo fusaku a oblecene. Ono ta sedacka sa da dat takmer do lahu, len je pravda, ze nohy vystrete nebudu. No my jazdime na nom doteraz. Moje dvojicky mali teraz dva roky.

mabika
3. feb 2015

@sophie32 potrebujem, aby mi do 2,5 roka aspon vydrzal, lebo budem musiet robit vela zrychlenych presunov 🙂. A 2rocne vo fusaku tam este maju miesto, ze?

sophie32
3. feb 2015

@mabika Mame original fusak k Baby Jogger.Tak ten je fajn, ze nie je velmi hruby a nespratny. Tuto zimu este vydrzime urcite 🙂

mabika
3. feb 2015

@sophie32 ja mam lodger ten fleecovy, ten je taky tenky tiez, tak hadam ok...

katren
3. feb 2015

@mabika ja som mala vanicku a 15 mesacne.....spali mi tam ovela lepsie ako v "rovnych" kocikoch.....golfacoch....
moja sa tam najstarsia napratala aj 3,5 rocna a vyspala.....a neboj sa toho korytka, 7 mesacne nevedia poriadne sediet, ale chcu vsetko vidiet....takze babo das len do takej polohy, kde este nebude sediet (a nebude sa zosuchovat dolu), ale uz nebude ani lezat...nasim to naramne vyhovovalo ked chceli spat, ale este aj pozerat von....
Ja som mala Lodgery tiez 😉