icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

silviettaa
4. feb 2015

@leamax Ahoj, vidim, ze mas rovnako stare deti ako moja mladsia dcera (3 mesacna)...Kedze je teraz zima, nosim vo vanicke fusak...len mala tam ma uz velmi malo miesta ( ma cca nieco nad 6 kg)...Ako to riesis ty? nosis deti este vo vanickach a aky fusak pouzivas? vdaka za odpoved

milenka74
5. feb 2015

@silviettaa ja som 2x mala dvojmesacne dieta bez vanicky v zime.Hruby fusak a stacilo nam to.Normalne v tej sportovej casti.

leamax
5. feb 2015

@silviettaa ahoj.no presne.tiez sa mi tam uz ledva zmestia,hlavne Adamko,ten je o 4cm dlhsi ako Misko.mam fusaky emitex,ale uz sa modlim za veeelmi rychle oteplenie,nech ich tam uz nemusia mat,lebo neviem ako dalej.na sportove sedacky sa mi zda este skoro,aj ked v podstate by tam mohli byt v takych polohach ako vo vajickach,nie?fakt neviem.ked uz im to ozaj bude male,tak ich budem musiet dat do sportakov,ine mi neostane.

silviettaa
5. feb 2015

@leamax
@milenka74
Vdaka za odpovede...Ja som si myslela, ze sa otepli, ale zima este v plnom prude...Rozmyslala som aj nad tym dat ju do sportovej casti a vyrobit pomocou deky taky klin a druhu deku dat navrch, aby zjednotila celu plochu a aby tam mala lezala rovno...bojim sa hlavne o chrbatik, aby nebola zle polohovana, predsa je to este babo... Ty si to niecim vystielala? @milenka74 ci len tak si ich tam ulozila?

milenka74
5. feb 2015

@silviettaa na spodku som mala este deku,ale ja som mala takych drobcekov malych,takze oni sa zmestili do tej rovnejsej casti.My sme vanicku nemali,lebo to boli uz investicie navyse

silviettaa
5. feb 2015

@milenka74 a aky fusak si mala do sportovej casti?

leamax
5. feb 2015

@milenka74 nemas nahodou fotku?aby som si vedela predstavit ako tam lezi tak malinke babo.tiez sa bojim o chrbatik.

milenka74
5. feb 2015

@silviettaa
@leamax pohladam ci mam fotku a fusak neviem aka znacka bol,ale taky hruby

janka9988
Odpoveď bola odstránená
milenka74
5. feb 2015

@leamax
@silviettaa neviem ci to bude dobre vidno

erinka12345
22. feb 2015

Ahojte, prosím viete mi poradiť, kde by som našla info, s akými vajíčkami je tento kočík kompatibilný? Ďakujem krásne

katren
22. feb 2015

@erinka12345 na konštrukciu je možné nasadiť po dokúpení adaptérov 1 alebo 2 autosedačky Maxi Cosi Cabriofix, Maxi Cosi Citi, Cybex Aton, Primo Viaggo Peg Pérego (nami overené autosedačky, ktoré sú určite kompaktné s adaptérmi, výrobca síce uvádza viac typov autosedačiek-ale je to zoznam amerických typov! )
konkretne tu:
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

erinka12345
22. feb 2015

@katren super, ďakujem veľmi pekne, presne toto som potrebovala. 🙂

lenkaks
25. feb 2015

Ahojte, na jar budem predávať fialový BJ city select (1 vanička, 2 sportaky, 2 fusaky originál). Pre viac info IP 🙂

manila421
26. feb 2015

@myzma prosim ta strechu si prala?

manila421
26. feb 2015

prosim vas pral niekto potahy? tie sli pekne dole ale co so strechou?

myzma
27. feb 2015

@manila421 jasne, najprv som i srubovala no potom uz len sup cele do bubna 😉

manila421
28. feb 2015

@myzma takze vsteky tycky sa ti podarilo dat von zo strechy?

myzma
28. feb 2015

@manila421 prepac, som to asi zle napisala, prve 2 prania som vsetko odsrubovala, no potom sa mi to uz nechcelo robit a odvtedy som len supla celu konstrukciu strechy do pracky a tak prala.

manila421
28. feb 2015

@myzma no ja to teda skusim snad to prezije kocik

smatka
2. mar 2015

@nastasias Ahoj,ako ste to poriesili s tými kolesami? Stačilo namazat? Ďakujem

xevulax
2. mar 2015

@erinka12345 ahoj, ak chces mam vajicka aj s adaptermi na BJCS na predaj. Su ako nove moje v noch sedeli asi 5x k lekarke ked sme sli (su v zaruke este
Min. Rok) ak by si mla zukem napis ip poslem fotky

erinka12345
2. mar 2015

@xevulax ahojček, ďakujem krásne za ponuku, ale už som kúpila vajíčka 🙂

xevulax
2. mar 2015

@erinka12345 oki v pohode 🙂 ja som bedavala zatial do bazarika nebolo kedy, ale uz by som mala zbtocne plybie zaruka a mne zase zavadzaju. 🙂

nastasias
3. mar 2015

@smatka veru hej, kupili sme v auto moto shope silikonovy sprej a zabralo. Vraj mohol kocik dlho stat na sklade a preto to vyschlo.

smatka
3. mar 2015

@nastasias Vdaka 🙂

leamax
14. mar 2015

@silviettaa ahoj.uz ste v sportaku,ci este vo vanicke?nasi uz maju 4,5m a uz sa tam ledva zmestia.zatial tam neprotestuju a pospia si vonku aj tak,ale myslim,ze u je to otazka par tyzdnov,ked im zacne vadit,ze uz sa tam poriadne nevystru.ako ste vy na tom?

silviettaa
14. mar 2015

@leamax Ahoj, aj moja ma 4,5 mes., my sa už vozime cca 3 tyzdne v sportiaku, ale stale lezmo, mozem poslat foto ak najdem...vystlala som jej ten klin, aby mohla rovno lezat, myslim, ze je to dobre, lebo do vanicky sa uz nevosla s fusakom...idem skusit pohladat foto

silviettaa
14. mar 2015

@leamax nasla som jednu, kde akurat obidve deti spali, tak maju sedacky v polohe lezmo...vyzera to akoby natesno, ale to je len zdanie, v pohode sa tam takto obidvaja zmestia a neprekazaju si 🙂

silviettaa
14. mar 2015

@leamax tu je to lepsie vidno