Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@silviettaa ja som 2x mala dvojmesacne dieta bez vanicky v zime.Hruby fusak a stacilo nam to.Normalne v tej sportovej casti.
@silviettaa ahoj.no presne.tiez sa mi tam uz ledva zmestia,hlavne Adamko,ten je o 4cm dlhsi ako Misko.mam fusaky emitex,ale uz sa modlim za veeelmi rychle oteplenie,nech ich tam uz nemusia mat,lebo neviem ako dalej.na sportove sedacky sa mi zda este skoro,aj ked v podstate by tam mohli byt v takych polohach ako vo vajickach,nie?fakt neviem.ked uz im to ozaj bude male,tak ich budem musiet dat do sportakov,ine mi neostane.
@leamax
@milenka74
Vdaka za odpovede...Ja som si myslela, ze sa otepli, ale zima este v plnom prude...Rozmyslala som aj nad tym dat ju do sportovej casti a vyrobit pomocou deky taky klin a druhu deku dat navrch, aby zjednotila celu plochu a aby tam mala lezala rovno...bojim sa hlavne o chrbatik, aby nebola zle polohovana, predsa je to este babo... Ty si to niecim vystielala? @milenka74 ci len tak si ich tam ulozila?
@silviettaa na spodku som mala este deku,ale ja som mala takych drobcekov malych,takze oni sa zmestili do tej rovnejsej casti.My sme vanicku nemali,lebo to boli uz investicie navyse
@milenka74 a aky fusak si mala do sportovej casti?
@silviettaa
@leamax pohladam ci mam fotku a fusak neviem aka znacka bol,ale taky hruby
@leamax
@silviettaa neviem ci to bude dobre vidno
Ahojte, prosím viete mi poradiť, kde by som našla info, s akými vajíčkami je tento kočík kompatibilný? Ďakujem krásne
@erinka12345 na konštrukciu je možné nasadiť po dokúpení adaptérov 1 alebo 2 autosedačky Maxi Cosi Cabriofix, Maxi Cosi Citi, Cybex Aton, Primo Viaggo Peg Pérego (nami overené autosedačky, ktoré sú určite kompaktné s adaptérmi, výrobca síce uvádza viac typov autosedačiek-ale je to zoznam amerických typov! )
konkretne tu:
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@katren super, ďakujem veľmi pekne, presne toto som potrebovala. 🙂
Ahojte, na jar budem predávať fialový BJ city select (1 vanička, 2 sportaky, 2 fusaky originál). Pre viac info IP 🙂
prosim vas pral niekto potahy? tie sli pekne dole ale co so strechou?
@erinka12345 ahoj, ak chces mam vajicka aj s adaptermi na BJCS na predaj. Su ako nove moje v noch sedeli asi 5x k lekarke ked sme sli (su v zaruke este
Min. Rok) ak by si mla zukem napis ip poslem fotky
@xevulax ahojček, ďakujem krásne za ponuku, ale už som kúpila vajíčka 🙂
@erinka12345 oki v pohode 🙂 ja som bedavala zatial do bazarika nebolo kedy, ale uz by som mala zbtocne plybie zaruka a mne zase zavadzaju. 🙂
@silviettaa ahoj.uz ste v sportaku,ci este vo vanicke?nasi uz maju 4,5m a uz sa tam ledva zmestia.zatial tam neprotestuju a pospia si vonku aj tak,ale myslim,ze u je to otazka par tyzdnov,ked im zacne vadit,ze uz sa tam poriadne nevystru.ako ste vy na tom?
@leamax Ahoj, aj moja ma 4,5 mes., my sa už vozime cca 3 tyzdne v sportiaku, ale stale lezmo, mozem poslat foto ak najdem...vystlala som jej ten klin, aby mohla rovno lezat, myslim, ze je to dobre, lebo do vanicky sa uz nevosla s fusakom...idem skusit pohladat foto
@leamax nasla som jednu, kde akurat obidve deti spali, tak maju sedacky v polohe lezmo...vyzera to akoby natesno, ale to je len zdanie, v pohode sa tam takto obidvaja zmestia a neprekazaju si 🙂
@leamax tu je to lepsie vidno

@leamax Ahoj, vidim, ze mas rovnako stare deti ako moja mladsia dcera (3 mesacna)...Kedze je teraz zima, nosim vo vanicke fusak...len mala tam ma uz velmi malo miesta ( ma cca nieco nad 6 kg)...Ako to riesis ty? nosis deti este vo vanickach a aky fusak pouzivas? vdaka za odpoved