Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
baby mam taku otazocku do akej vahy a vysky ste v pohode vozili deti v sportovej verzii (obdobie jar- leto), ide mi viac o vozenie jedneho, v lete obcas 2 (vanicka + sportiak), dakujem za odpoved.
Ahojte, budem predávať surodeneckú verziu BJCS, 2 športové sedačky- hnedej farby, 1 vanička čiernej farby, jedna autosedačka zn. Britax a k nej aj adapter . Ak by niekto mal záujem.... píšte do správy.
@katren
@lenkaks
@myzma ale aj ostatne dievcata - mate, alebo mali ste nejake slnecne clony na kocik?ak ano, ake? sme uz v sportakoch, ale este nesedia drobci, takze su na lezato a aj napriek tej super strieske im svieti slnko, nie vzdy sa da ist tak, aby nesvietilo. u nas dost casto fuka, takze plienka je o nicom, len ich to budi. poradte prosim. dakujem 🙂
Prosim vas existuje daka kamenna predajna v Bratislave, kde sa da tento kocik vyskusat? Neviem, ci tam zmestim starsieho...
@daisylucky a kolko ma starsi?
@xevulax bude mat 17 mesiacov, ked sa mladsi narodi, ale uz teraz je vysoky ako dvojrocne deti, sice chudsi. A ten kocik by som rada vyuzivala aspon rok pre obidvoch.
@daisylucky moj ma dva roky a vmesti da tam
Dievčence, ktoré máte tento kočík pre súrodencov, dá sa zostrojiť aj tak, že bábo vo vaničke je smerom k mamičke, čiže naňho vidím a väčší súrodenec je otočený v smere jazdy, čiže vidí na cestu? Lebo takto zostrojené som to nikde nevidela.
@nicoletta77 ano, tak ako to mam ja hore na foto, len starsi je otoceny na druhu stranu.
@mary159 ďakujem za odpoveď, ale ja práve chcem, aby starší videl na cestu, lebo má 2 roky a chce všetko pozorovať a bábätko chcem zasa vidieť ja. Či sa to takto dá s vaničkou a športovou sedačkou nakliknúť.
@nicoletta77 ja cez starsieho vidim aj dole na mladsieho. Kvalitu fotky si nevsimaj, maly uz spi, tak nechcem svietit.
@nicoletta77 ale tak ze mladsi je hore a starsi je dole a vidi na cestu, tak to nejde, iba tak ako som odfotila. 🙂
@mary159 asi sa takto, ako to chcem ja nepomestí. Neskúšala si to niekedy?
@nicoletta77 Skusala ale nejde to takto. 🙂
Ďakujem za informácie. Aj tak si ho asi kúpim, lebo sa mi pre súrodencov zdá najlepší.
@nicoletta77 aj ked na tej druhej fotke, splna co si chcela ze vidis aj na mladsie babo a starsi pozera na cestu. 😄
@nicoletta77 asi sa to neda tak ako si chcela
tu su varianty co su v ponuke
@milenka74 áno toto som si všetko prezrela, len tú moju variantu som nenašla. Preto som sa pýtala. Ale je to asi najlepší kočík pre súrodencov, čo som zatiaľ videla. Dá sa potom voziť len jedno dieťa, a to veľká výhoda.
@nicoletta77 ahoj, ja som tiez hladala taku variantu o ktorej pises, ale nedalo sa to tak nastavit...Teraz ich nosim tak, ze malu mam hore k sebe otocenu a starsi syn je dole za nou, tiez otoceny ku mne....Zvykol si tak chodit, ma to pohodlne, hocikedy zlezie dole, ked chce a naspat ...a ked uz velmi chce z kocika pozerat na cestu dopredu, tak sa otoci na kolenach a vykuka...dokonca mi tak aj 2x zaspal🙂 ..Vid foto
Ahojte, prosim vas viete mi niekto poslat do ip kde ste si dali usit podlozky do tohto kocika? Alebo ktora tam pasuje? Uz to tu mozno niekde.bolo ale tato diskusia je dost dlha 🙂 dakujem krasne!
A este jedna otazka (som.zaciatocnik s tymto kocikom)- ta cierna sietka,ta sa da.pripnut len spredu akoze proti hmyzu? Proti slnku asi nepomoze ze.🙂 dakujem
@zuzzia. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892. Aj podlozky aj nanozniky.
Nebude niekto predavat v komplet vybave pre dvojicky?
Baby, kto preda 2 sportove sedacky, 1 vanicku, adapter na Maxi Cosi vajicko a nanozniky? Bratislava. Diiik
Prisiel cas predat nas oblubeny dvojkocik, cierny, dve sedacky, jedna vanicka, adapter, vajicko , kto ma zaujem piste do spravy, som z Kosic.

@silviettaa dakujem.no ja nad tym uz tiez vazne uvazujem.jasne,ze by boli este stale v polohe lezmo,ved na sedenie su este malicki.jaaaj,uz nech je teplucka jar,nech uz nemusime tie fusaky,pravda?