Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@myzma prave tu mam maminu a riesili sme spolu, ze chyba nejake miesto na tasku. najidealnejsie by bolo nejake prirucne precko na bok na rucku, ale tam toho vela nevojde. ja mma momentalne tasku z DM, som velmi spokojna. ale Patka dostala k narodeniu nejake peniazky od kamosiek, tak som jej objednala tasku, cervenu. strasne sa mi paci. ale este ju nemam, tak neviem ako ju tam dam. tu z DM mam ovesenu normalne cez rucku a je to OK, zatial Simce nevadi.
kocky co mate 2 deti, aku variantu preferujete? ja mam malu dole otocenu k sebe a starsiu simonku.
Ahojky
velmi krasne dakujem za detailny popis, zatial som aj po tvojom mailiku naklonena k BJCS,tak uvidime..
dakujemetse raz
papa
Ahojte, chcela som Vas poprosit o info, ci mate niektora tiez skusenost s Baby Jogger City Mini. Mam 20- mesacneho syna, teraz ked sa oteplilo sme zacali pouzivat golfky, ale je to katastrofa, no jednoducho hrkalka, preto zvazujem kupu BJ. Zda sa mi pevnejsi. Dakujem moc.
@argi73 ahoj, tu su baby, ktore ho maju alebo planovali 🙂 poradia ti viac https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/baby-jogger-city-mini/
ahoj, dakujem moc.
Ahojte,
tak ja som predvcerom videla a okusila City select nazivo.... No cakala som ze bude trochu lahsi 🙂, a dost mi vrta hlavou to co tu a aj inde viacere zeny pisali ze sa zle zdviha na chodnik.... Jednoducho je to tvrde a tazke, to co pri tych lahsich kocikoch zdvihnete jednou rukou, tu nepomozu ani dve ruky, a treba prilozit este aj nohu dole a tou si pomoct....
Tak ma to trochu sklamalo, teraz mi to dost vrta v hlave....
Ja by som najviac brala Bugaboo Cameleon - ale je strasne drahe, a nie je tam ta moznost napojenia 2 sedadiel, a aj ked neviem ci budeme mat nakoniec nejako posebe deti, ako planujeme 🙂, aj tak by som nerada o tuto moznost prisla....
Nie je este nejaky iny Baby Jogger s velkymi kolesami co sa da pripojit 2.sedadlo? Lebo sa mi cosi zda ze som take videla.. ale neviem to najst.... Nejaky sportovy typ to bol....
No dnes som si presla dalsie obchody s kocikmi, otestovala aj ine znacky, a zistila som ze aj pri Bugaboo Cameleon je tazke zdvihat ten predok 😀DD, tak to mam vyriesene. Akurat Bugaboo Frog je velmi lahucky a dobre sa zdviha, vyzera uplne rovnako ako Cameleon, akurat ze ma nafukovacie kolesa a este nejaky maly rozdiel, no je omnoho lahsi nez Cameleon, velmi mi bol sympaticky.... Dalsie kociky podobne City Select s tym ze mali velke kolesa a pevnu kostru nie labilnu, tak takisto sa tazko ten predok zdvihal... 🙂.... A take co sa lahko zdvihal, tak tie boli prilis rozheglane, take ze do vsetkych stran sa vykyvovali, a to povazujem za nie kvalitne....
Takze som sa ukludnila 🙂... a vratila sa k City Selectu 🙂, ma skutocne pevnu kostru, nie nadarmo davaju dozivotnu zaruku na to 🙂, a verim ze tento kocik vydrzi kludne aj pre 4 deti 😉 nielen pre dve.... 🙂....
ahojte kocky, prosim vas chcela by som sa spytat, cakame dvojicky aj ked sme len na zaciatku, ale v Mocenku mi pani povedala, ze posledna dodavka kocikov bude v juni tak sa snazim zistit co najviac info.Udajne kocik nema na sportovu cast nanoznik ako ste to riesili v zime? Viem, ze existuje uni, ale ja chcem kocik vo farbe diamond a dat nan cierny nanoznik? No pre mna nerealne 🙂 Chcela by som sa spytat ci druha vanicka nie je moc nizko k zemi? A ci je kocik lahko manevrovatelny s dvomi vanickami v snehu?
Dakujem Vam zatial moc 🙂
Hej, viem ze ste to pisali ze treba tou nohou do stredu stupit, ja som to zistila ked som to skusala 🙂....
Inak som si pozerala ten model 2011, a si predstavte ze tie strechy aj cervena, aj fialova je zvnutra cierna 😀... a to som chcela kupit fialovu sportovu cast, aby bola strecha zvnutra fialova... a ona je zvnutra biela.... No je to zahada... na webe som videla rozne fotky... na jednych je zvnutra fialova farba, na inych fotkach cierna... myslim ze to zalezi od toho aka strecha sa pouzije ak je to strecha z pridavneho sedadla, je zvnutra cierna, ak je to z toho sedadla co sa original kupovalo, tak tam je zvnutra fialova... ale vobec neviem, nie som si ista, pisala som aj do USA priamo vyrobcovi, vobec mi nevie povedat.... tak uz len zistit od ludi co si objednali fialovu verziu.....
Dokonca aj ta biela vanicka je zvnutra cierna 🙂)), oni fakt robia vsetko naopak ti Americania... tak nezvmyselne... ach boze..... Inak pozrite fotky, su len z mobilu nie kvalitne... no vyzera to pekne tak bielo fialovo 🙂 ...
ta fialovo biela verzia je presne ta co som sa vcera pytala v Mocenku, taku budeme mat aj my 😉 ako vidim dobre som sa rozhodla, je to velmi pekne 🙂
tam hore mam chybu v tej druhej vete z hora:
... fialova strecha je zvnutra cierna, nie biela 🙂, vsetky strechy modelov 2011 su zvnutra cierne, co je dost naprd....
... a mozno modely 2010 co je cervena a biela strecha su zvnutra cervene a biele, ale neviem to naisto... Model 2010 som videla len v ciernom....
ale patrala som trochu na nete a objavila som take veci teda.... Skutocne som sa nemylila, ked som vravela ze som niekde videla aj hnedy BJ, bohuzial je k dispozicii len na nemeckom trhu - sidlia kusok od Berlina, podla webu, pozrite:
http://www.mypram.de/lshop,showdetail,2004g,en,...
Preco to nedali na trh aj do inych krajin, to nepochopim.....
Takisto zacali vyrabat ako som si vsimla - praktickejsie farebnosti - bielo cierne vanicky, bielo cierne sportove casti - pri nohach cierne, takisto fialovo-cierne, aby sa to nezaspinilo.... vsetko ale k dispozicii na trhu v Anglicku - len na angl. weboch som nasla:
http://www.kiddies-kingdom.com/ProductsDetails....
http://www.lullaboobaby.com/brand-baby-jogger-b...
Nemko, a ty si chcela biely nanoznik, tu je nejaky, nie je to myslim baby jogger, ale take nieco si chcela?:
http://www.shopping.com/Budle-Me-Toddler-Urban-...
Ten hnedy sportak by som fakt chcela, len teda ako to dostat z toho nemecka.... Hmm..... to bude na dlho este 🙂...
Tak nasla som ho na predaj aj na SK webe.... Parada! 🙂
Hneda verzia BJ je teda tu 🙂:
http://www.babymania.sk/kocik-baby-jogger-city-...
myzma, tak to si ma potesila 🙂. Teraz este dufat ze mi z tej ameriky poslali strechu modelu 2010 😀DD. Ma to oznacenie take vseobecne: C434 - Canopy Complete - City Select – Diamond, takze uvidim 🙂))).....
Tak ale uz kaslat na to 🙂, na zivo vyzeral kocik fakt dobre, aj sestre sa paci, dokonca moja sestra povedala ze aky je otrasny ten Bugaboo Cameleon 😀DD, a to je najdrahsi kocik na trhu, nad ktorym som predtym uvazovala, ze kupime second hand.... No nakoniec ta moznost pripojenia 2.sedadla pri BJ je fakt velky benefit, a pritom je cena nizsia od bugaboo..... a na Bugaboo sa hegla rucka, vraj preto lebo sa da menit, tak je taka nepevna, no vyzera to tak neprofesionalne... pri BJ je vsetko uplne pevne, je to taky terminator 🙂, a v buducnosti snad dorobia aj perovanie na tych spodnych kolesach, aby sa to lahsie dvihalo na chodnik.....
@myzma , tak to si ma potesila . Teraz este dufat ze mi z tej ameriky poslali strechu modelu 2010 DD. Ma to oznacenie take vseobecne: C434 - Canopy Complete - City Select – Diamond, takze uvidim ))).....
Tak ale uz kaslat na to , na zivo vyzeral kocik fakt dobre, aj sestre sa paci, dokonca moja sestra povedala ze aky je otrasny ten Bugaboo Cameleon DD, a to je najdrahsi kocik na trhu, nad ktorym som predtym uvazovala, ze kupime second hand.... No nakoniec ta moznost pripojenia 2.sedadla pri BJ je fakt velky benefit, a pritom je cena nizsia od bugaboo..... a na Bugaboo sa hegla rucka, vraj preto lebo sa da menit, tak je taka nepevna, no vyzera to tak neprofesionalne... pri BJ je vsetko uplne pevne, je to taky terminator , a v buducnosti snad dorobia aj perovanie na tych spodnych kolesach, aby sa to lahsie dvihalo na chodnik.....
Baby nezda sa vam velmi malinky ten kociar? Tiez som myslela ze ho jednoznacne kupim, no ked som ho videla nazivo, tak som bola veeeelmi sklamana. Pripadal mi ako kociar pre babiky. Neviem si predstavit ked sa mi narodi 54 cm dieta ako moj prvorodeny a ze ho mam mat v zime vo fusaku v takej malinkej korbicke. Myslim ze ma okolo 60 cm ta korbicka. Viete mi teda niekto z vlastnej skusenosti odpovedat, ako sa vam tam tie deticky vmestia? Taktiez sporotova cast je malinkata. No teda neviem, este rozmyslam na Phil and teds, to su jedine surodenecke kociare, ktore sa mi pozdavaju. Tak teraz babo rad 🙂
@fida04 ano, je mensi ako napr. moj predchadzajuci kocik, ale ako rocneho som ho dala do fusaku v sportovej casti a dalo sa... bez fusaku je tam kopec miesta, maly ma teraz 15m ale tesim sa popravde, ze nam staci uz len deka 😀 vanicku este odskusanu nemam, ale my budeme mat majovciatko, takze je to pre mna uplne v pohode... napr. vanicka od casualu sa mi zda rovnako "mala", ak nie este uzsia...
No praveze ja mam casualplay S4 a som s nim velmi spokojna, vanicku som pouzivala akurat v lete, takze ma netrapili rozmery. Teraz sa mi vsak babo narodi v septembri, takze urcite celu zimu bude vo vanicke, minimalne 4 mesiace. Prvy bol dlhyyy tak som zvedava aka zirafka sa mi narodi tentokrat 😀 , preto by som potrebovala tie rozmery a na nete sa neviem k tomu dopatrat.
@emabaka ahoj, neviem, ci je to este aktualne, ale ja na PT nedam dopustit, este obcas vyuzivam aj pridavne sedatko a odveziem aj starsieho a to ma 3+roky... Je ovladatelny 1rukou, vanicku je mozne nakliknut hore (vyuzila som ju do 8mesiaca), je lahky ma asi 10.5kg, perfektne sa sklada na placku a hlavne sa da zlozit aj s pridavnym sedatkom a nemusis nic odmontovat, ked mas uz len sportak bez vanicky... proste super kocik a nelutujem ani minutu s nim, detska ho miluju 🙂 ja som dala aj nejake foto v teme Phil and Teds. Pozri aj tam. ahoj. L
@suzieqiu Ano, teraz maju hnedu uplne vsade na SK 🙂, takze super. Ja som sa rozhodla ze vanicku budem mat celu bielu, a zvlast strechu bielu som si objednala, dnes zaplatila (neviem ci bude zvnutra biela 😀DD, nevedia mi to povedat, ale co uz, snad bude). Chcela som najskor spodok ze kupim tmavy a strechu bielu, ale paci sa mi to cele biele, viem ze sa to bude spinit, najma ked sa to bude rozkladat a davat do auta, no budeme si davat pozor, a inak by to dieta nemalo ako spinit, topanky este nebude nosit 🙂.... A opticky to vyzera krajsie zvonka ked je to cele biele, a v lete to bude pekne svietit, nebude to pritahovat slnko a teplo, ked to bude svetle....
Takze podla mna ta vanicka biela sa da zniest, ale sportovu cast by som bielu nekupila teda vobec...
No keby som sa mala rozhodnut na tvojom mieste / neviem ake casti vsetky potrebujes - ci len sportovu, alebo aj vanicku, alebo aj pridavne sedadlo...... Tak ta fialovo-biela kombinacia je velmi krasna - biela vanicka, fialova strecha, a fialovy sportak. Ta cervena farba je viac agresivna, tu by som ja nechcela vobec.... Ta fialova je prijemnejsia.....
No ja fialovu nechcem kvoli tomu ze je to predsa viac pre dievcata, a ak by som mala potom nahodou chlapca, tak je to take divne.... radsej take neutralne nech to je.....

@myzma Ahojky, dakujem za tipy aj mail, napisem a uvidim...
Co sa tyka mojich pochybnosti o joggeri, pripada mi v porovnani s PT dost velky a citala som reviews na US strankach, kde sa niektore mamky stazuju, ze sa na nerovnych chodnikoch naklana na stranu, ze je snim tazke vyjst na obrubnik., a ze tym padom ich z neho bolia zapastia...
Na druhej strane sa mi paci jeho variabilita, aj celkovo sa mi zda kvalitnejsi ako PT...
U PT sa bojim hlavne druheho, spodneho sedadla, pripada mi, ze dieta moze uplne kludne "strcit" prsty do kolesa... no neviem..v kuse nieco citam, a mam z toho poriadny misung, preto som ich chcela vidiet a porovnat, ale asi to bude nemozne..: 😔
Ak mozes v skratke napisat, preco si ho uprednostnila pred PT, budem vdacna
papa