Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
ahojte, pokukujem po tomto kociku, nakolko mame easywalker uz po jednych dvojickach (je naozaj super) no je vedla seba a do vytahu nevojde.. doteraz to bolo vsetko v pohode, ked som sla s malymi von tak som vanicky nalozila do vytahu a v pivnici nasadila na konstrukciu.. no male z vaniciek vyrastli, maju 7 mesiacov a na zimu si to neviem predstavit vlacit ich naobliekane dole. teraz ich nosim dole jednu v nosici a druhu na rukach a cez plece este preplnenu prebalovaciu tasku... chcem preto vediet, aka je skutocna najmensia dlzka sportovej casti?? vazne je to tych 116 cm?? vytah mame 109 cm takze podla tohto by mi to nevoslo do vytahu.. a icandy mi uz pride dost ztiesneny priestor pre deti a o cene ani nehovorim.. tak mam chrobaka v hlave, ci to dako tuto zimu prezit a vydrzat kym budu aspon same stat alebo ozaj zmenit za kocik za sebou
@magdalena3 ahoj, ja som mala mensie dieta oktobrove (koniec oktobra) a vanicku som musela vymenit za sportovu cast niekedy zac. februara, pretoze sa mi tam nevoslo. dieta tam bolo vyrovnane a to tak, ze som vystlala ten klin a potom ho tam s fusakom ulozila rovno.
@chalkmarker a pouzila si len deku alebo si tam dala nieco tvrdsie rovne?
@magdalena3 naskladala som tam deku,deky a potom som to zjednotila jednou po celej dlzke sportovej casti a nakoniec polozila dieta
@chalkmarker dik moc za radu. Skusime
Baby chcem sa spytat ako ste prali striesky? a dalsia otazka, od zaciatku ako sme ho kupili, pri rezkejsej chodzi sa zacnu kolieska akoby trepat, je to ok? ci to je nejaka vada
aky fusak/nanoznik ste nan pouzivali? original, ci nejaky iny?
@chalkmarker v rukach vo vani mi to muz prepral a potom sme dali striesku vysusit na slniecko
@chalkmarker ja ho zacnem pouzivat az tak o dva mesiace, tak som zvedava velmi, s dvomi vanickami, potom jar-leto sportova cast a fusak/nanoznik budem riesit tak o rok 🙂
@chalkmarker aj mne trepocú kolieska...už sme druhý majitelia a kolieska su vydraté..asi to môže byť tým.
@chalkmarker vyriesili ste to nejako s tymi kolieskami?
@bibi21 zatiak nie, planujem ho ale asi uz predat, no predtym by som chcela vymenit kolieska za nove, len neviem, kde ich objednat
@chalkmarker daju sa objednať v obchode prenasedeti.sk. ja som to tam už zistovala, stoja cca 50eur plus pošta.
ahojte, mate niektora ten novsi typ kocika s pogumovanou vrstvou na potahu? je to lepsie?
Ahojte, ja mam dvojcatka a mame ho doma, je to TOP kocik vrelo odporucam, uplne lahucky a zmestite sa s nim do vsetkych dveri a dokonca aj do vytahu. Da sa prerobit na jednokociarik ked treba ist s jednym drobcom k lekarovi. Lahko sa sklada a rozklada a da sa rozne kombinovat. Vsetko sa da oprat v pracke.
@iva_to prosim ta aky nanoznik okrem originalneho pasuje na tento kocik?
@chalkmarker to veru neviem my mame original
@chalkmarker pasuje tam napr, pinkie, alebo ja mam Ivemababy uni
@nella156 mas nieco taketo? https://www.modrykonik.sk/market/kociky/m0frz4/... alebo som este nasla toto http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@nella156 a prosim ta ktora vlozka do kocika tam pasuje? dakujem
@chalkmarker ten prvy..podlozku neviem nemali sme
Ahojte maminy mohla by ma niektora pridat sem do skupinky?ďakujem
Ahojte, posuvame nas baby jogger, surodenecku verziu. Foto aj info u mna v bazari. Ozvite sa, ak by ste mali zaujem. Vdaka Peta
@anomis31 no super, a je tato vacsia?
@chalkmarker to neviem či je väčšia,ale je pevná...dá sa ľahko prenášať...trošku mi vadí,že sa nedá polohovať chrbátik :(
pouzivali ste niektora slnecnu clonu na sportovu cast? lebo ked lezia, tak ta strieska je dost plytka a prazi na nich slnko. Myslim nejaku dokupenu univerzalnu clonu, aby tam dobre pasovala.
Dievcata, tie striesky na kociku mate vsetky take pokrcene? ja mam uz druhy kocik novy a striesky su pokrkvane. Ked idem cez mesto, vsetky kociky okolo ich maju krasne vyhladene, len tento BJCS nie. Da sa s tym nieco robit?

Baby, rada by som sa informovala od kolkeho mesiaca ste zacali pouzivat sportovu cast? Az ked babo sedelo alebo aj skor? Prvy syn sa uz od 5 mesiaca vozil v športovej casti ale ineho kocika kde sa dal dat do uplneho lahu (do roviny). V oktobri mam termin a obavam sa ze sa uz v zime spolu s fusakom do vanicky nezmesti. Pouzivali ste sportovu cast na spanie aj ked babo este nesedi a v lahu nieje vo vodorovnej polohe? Alebo sa ta sportova cast da nejako narovnat???? Dakujem vopred za nejaku reakciu