icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

magdalena3
17. sep 2016

Baby, rada by som sa informovala od kolkeho mesiaca ste zacali pouzivat sportovu cast? Az ked babo sedelo alebo aj skor? Prvy syn sa uz od 5 mesiaca vozil v športovej casti ale ineho kocika kde sa dal dat do uplneho lahu (do roviny). V oktobri mam termin a obavam sa ze sa uz v zime spolu s fusakom do vanicky nezmesti. Pouzivali ste sportovu cast na spanie aj ked babo este nesedi a v lahu nieje vo vodorovnej polohe? Alebo sa ta sportova cast da nejako narovnat???? Dakujem vopred za nejaku reakciu

xjanulkaax
24. sep 2016

ahojte, pokukujem po tomto kociku, nakolko mame easywalker uz po jednych dvojickach (je naozaj super) no je vedla seba a do vytahu nevojde.. doteraz to bolo vsetko v pohode, ked som sla s malymi von tak som vanicky nalozila do vytahu a v pivnici nasadila na konstrukciu.. no male z vaniciek vyrastli, maju 7 mesiacov a na zimu si to neviem predstavit vlacit ich naobliekane dole. teraz ich nosim dole jednu v nosici a druhu na rukach a cez plece este preplnenu prebalovaciu tasku... chcem preto vediet, aka je skutocna najmensia dlzka sportovej casti?? vazne je to tych 116 cm?? vytah mame 109 cm takze podla tohto by mi to nevoslo do vytahu.. a icandy mi uz pride dost ztiesneny priestor pre deti a o cene ani nehovorim.. tak mam chrobaka v hlave, ci to dako tuto zimu prezit a vydrzat kym budu aspon same stat alebo ozaj zmenit za kocik za sebou

chalkmarker
24. sep 2016

@magdalena3 ahoj, ja som mala mensie dieta oktobrove (koniec oktobra) a vanicku som musela vymenit za sportovu cast niekedy zac. februara, pretoze sa mi tam nevoslo. dieta tam bolo vyrovnane a to tak, ze som vystlala ten klin a potom ho tam s fusakom ulozila rovno.

magdalena3
25. sep 2016

@chalkmarker a pouzila si len deku alebo si tam dala nieco tvrdsie rovne?

chalkmarker
27. sep 2016

@magdalena3 naskladala som tam deku,deky a potom som to zjednotila jednou po celej dlzke sportovej casti a nakoniec polozila dieta

magdalena3
28. sep 2016

@chalkmarker dik moc za radu. Skusime

chalkmarker
11. okt 2016

Baby chcem sa spytat ako ste prali striesky? a dalsia otazka, od zaciatku ako sme ho kupili, pri rezkejsej chodzi sa zacnu kolieska akoby trepat, je to ok? ci to je nejaka vada

chalkmarker
11. okt 2016

aky fusak/nanoznik ste nan pouzivali? original, ci nejaky iny?

katkatt
12. okt 2016

@chalkmarker v rukach vo vani mi to muz prepral a potom sme dali striesku vysusit na slniecko

katkatt
12. okt 2016

@chalkmarker ja ho zacnem pouzivat az tak o dva mesiace, tak som zvedava velmi, s dvomi vanickami, potom jar-leto sportova cast a fusak/nanoznik budem riesit tak o rok 🙂

bibi21
12. okt 2016

@chalkmarker aj mne trepocú kolieska...už sme druhý majitelia a kolieska su vydraté..asi to môže byť tým.

nicoletta77
9. nov 2016

Ahojte žienky. Ponúkam na predaj súrodeneckú verziu tohto kočíka vo farbe topaz. Viac v mojej ponuke na bazari MK.

bibi21
9. nov 2016

@chalkmarker vyriesili ste to nejako s tymi kolieskami?

chalkmarker
15. nov 2016

@bibi21 zatiak nie, planujem ho ale asi uz predat, no predtym by som chcela vymenit kolieska za nove, len neviem, kde ich objednat

bibi21
16. nov 2016

@chalkmarker daju sa objednať v obchode prenasedeti.sk. ja som to tam už zistovala, stoja cca 50eur plus pošta.

chalkmarker
15. dec 2016

ahojte, mate niektora ten novsi typ kocika s pogumovanou vrstvou na potahu? je to lepsie?

iva_to
6. jan 2017

Ahojte, ja mam dvojcatka a mame ho doma, je to TOP kocik vrelo odporucam, uplne lahucky a zmestite sa s nim do vsetkych dveri a dokonca aj do vytahu. Da sa prerobit na jednokociarik ked treba ist s jednym drobcom k lekarovi. Lahko sa sklada a rozklada a da sa rozne kombinovat. Vsetko sa da oprat v pracke.

chalkmarker
9. jan 2017

@iva_to prosim ta aky nanoznik okrem originalneho pasuje na tento kocik?

iva_to
16. jan 2017

@chalkmarker to veru neviem my mame original

nella156
19. jan 2017

@chalkmarker pasuje tam napr, pinkie, alebo ja mam Ivemababy uni

chalkmarker
22. jan 2017

@nella156 a prosim ta ktora vlozka do kocika tam pasuje? dakujem

nella156
23. jan 2017

@chalkmarker ten prvy..podlozku neviem nemali sme

ciernatko
22. feb 2017

Ahojte maminy mohla by ma niektora pridat sem do skupinky?ďakujem

turos
5. apr 2017

Ahojte, posuvame nas baby jogger, surodenecku verziu. Foto aj info u mna v bazari. Ozvite sa, ak by ste mali zaujem. Vdaka Peta

anomis31
1. máj 2017

Ahojte,možno niekomu táto info pomôže...zháňala som vaničku,lebo som kočík kúpila ako jazdenku s dvomi športovými časťami...nechcela som kit,ktorý sa prerába zo športovej časti...bez problémov pasuje vanička z City Versa,len to skoro nikde nepíšu...

chalkmarker
3. máj 2017

@anomis31 no super, a je tato vacsia?

anomis31
3. máj 2017

@chalkmarker to neviem či je väčšia,ale je pevná...dá sa ľahko prenášať...trošku mi vadí,že sa nedá polohovať chrbátik :(

katkatt
30. máj 2017

pouzivali ste niektora slnecnu clonu na sportovu cast? lebo ked lezia, tak ta strieska je dost plytka a prazi na nich slnko. Myslim nejaku dokupenu univerzalnu clonu, aby tam dobre pasovala.

chalkmarker
30. máj 2017

Dievcata, tie striesky na kociku mate vsetky take pokrcene? ja mam uz druhy kocik novy a striesky su pokrkvane. Ked idem cez mesto, vsetky kociky okolo ich maju krasne vyhladene, len tento BJCS nie. Da sa s tym nieco robit?