icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katarina6
13. júl 2011

@myzma my este nemame autosedacku 😀DD, az o tyzden bude, ak teda vsetko pojde podla planu... takze este som to tam neskusala davat. Iba tie adaptery s takymi kovovymi tyckami tie sa nam daji normalne nasunut na konstrukciu kocika....
Ale s autosedackou to nemame odskusane..... a aku mas autosedacku? ci na tom nezalezi? Ja chcem Maxi Cosi.

kkiki
autor
13. júl 2011

@myzma ahoj ja mam maxi a tam neni ziaden ram, len adaptery tak ti nepomozem asi ...

katarina6
13. júl 2011

@kkiki na maxi cosi sa tam nemusi davat taky kovovy ram? take tycky? lebo bolo to sucastou adapterov na autosedacku, a viem ze ani na nete na tych videach som to nevidela ze by tam boli take tycky... tak som sa cudovala naco to tam musi byt.... takze nemusi byt na maxi cosi?

kkiki
autor
13. júl 2011

@katarina6 no ja ked som kupovala maxi to bola asi minulorocna kolekcia taka zlta tak nie ... len to tam nakliknes zospodu spojis takymi spojkami a ides ...

myzma
14. júl 2011

@kkiki
@katarina6 ja mam maxi cosi 😅

myzma
14. júl 2011

@kkiki
@katarina6 autosedacka je na adapteroch vyskusana, vsetko sedi, boli sme uz i tak vonku, ale v baleni boli k tomu take kovove podpery (predpokladam na lepsiu stabilitu pri vacsej vahe), ktore mi nejdu upevnit do tych adapterov z dovodu, ze matka na ten strubik je o par mm vacsia ako miesto medzi adapterom a strubikom, neviem, ci som zrizumitelna...

inak, ked mi prisli adaptery, boli v krabici, kde bolo napisane chicco 😅 😅 😅 😅 ale ak by boli na chicco nesedeli by na maxi cosi cabriofix...

no, asi idem pisat predajcovi

myzma
14. júl 2011

Dobrý deň,
tie čierne adaptéry sú na Maxi Cosi Cabrio Fix, ak by ste mali inú autosedačku ako Chicco alebo Romer potrebovali by ste tie kovové konštrukcie, ale kedže tieto autosedačka sa nám nepodarilo pripevniť na kočík, tak to nepredávame pre žiadne iné autosedačky ako Maxi cosi a Peg Perego. To znamená že tie kovové diely nepotrebujete.
S pozdravom www.prenasedeti.sk

😅 😅 😅

katarina6
14. júl 2011

@myzma no vidis.... tiez sa mi zdalo ze tam tie atrapy kovove netreba 😀DD lebo je to potom velke, a nechce sa mi s tym manipulovat, no moj aktivny manzel tam pripojil k tym adapterom aj tie kovove tycky, ze naco by to sem davali keby sa to nemalo pouzit 😀DDD..... tak mu musim povedat ze to netreba na maxi cosi, no snad ho presvedcim, lebo on tvrdi, ze tie tycky su tam na bezpecnejsie upevnenie, ze to tam musi byt!
Inak ja viem ze tie adaptery co mam ja su univerzalne pre viacero autosedaciek nielen pre maxi cosi ale aj Peg Perego, Britax, Graco a Evenflo.

myzma
15. júl 2011

@katarina6 🙂 moja otazka je, ci vam ta konstrukcia sla upevnit, nakolko nam tam chyba par mm, aby sa dala ta matka zakrutit... inak podla mna to moze posluzit, ked ma dieta cca 10 kg, predsa je ta sedacka akoby stabilnejsia 😉

nostek
15. júl 2011

ja ani neviem o tych kovovych tyckach. mame MC a bez problemov.

emabaka
16. júl 2011

Ahojte dievcata
chcela som sa spytat, tych ktori uz BJCS maju, ci je mozna nasledujuca pozicia: vanicka otocena k matke a sportove sedadlo pre starsie dieta otocene smerom dopredu/VON? NA tych navodoch sa neuvadza, ale neda sa to? mne by tato kombinacia asi najlepsie vyhovovala, lebo starsia je zvyknuta zo sportaku ppozerat von...

nostek
16. júl 2011

@emabaka toto nejde. sportova cast sa tam nebojde koli vanicke. 😒

tilly
19. júl 2011

baby, nechcete niekto madlo s tou takou tackou pre dieta? ja som sa pomylila, objednala som to, lenze ja mam city mini a doslo mi na city select... 😒

tilly
19. júl 2011

to madlo.. cena 25 s postou

myzma
19. júl 2011

@tilly dakujem, nam netreba

modrofuzik11
19. júl 2011

ako prvy kocik som mala bebe confort. uzasny kocik, nedam na neho dopustit. nakolko je medzi nasimi detmi ale nizky vekovy rozdiel, vdaka myzme sme sa rozhodli pre druhy kocik bcj. trosku som nepochopila, ze je potrebne si k nemu doobjednat aj druhe sportove sedadlo, inak nebude mozne ho zlozit. moja chyba. akokolvek ma to neprijemne prekvapilo, lebo tym sa samozrejme navysuje cena. nuz, tak sme druhe sedadlo doobjednali a teraz uz len verim, ze to bude v poriadku, funkcne a uz nebudem musiet nic dokupovat...🙂

myzma
19. júl 2011

@modrofuzik11 ta co, uz je drobec na svete? vsetko v poriadku?

ta zostava, ako som ti ju opisala je plne funkcna, ja som veeeeeeeeeeeeelmi spokojna, kazdy kocik ma svoje nedostatky, chybicky, ale nedam na bj dopustit ... uzasny pomocnik...

madamecrazy
19. júl 2011

kočky mohu mít prosím dotaz pro ty co s BJ již jezdí...jak se s ním najíždí na obrubník? Opravdu je to tak hodně těžké a musí se použít hodně síly?? Já mám teď Phil and Teds Vibe (dvouletou holčičku a 3-měsíčního chlapečka) a dcera kočárku ještě dost spí, takže bych raději pořídila Select, aby měla také pohodlí...

modrofuzik11
20. júl 2011

ano, kubko sa konecne vyklul. je ydravz a rad spi 🙂 bala som sa nocneho vstavania, ale spi prakticky celu noc, tak mozem v poho fungovat aj cez den 😉 tento tyzden pride doplnkove sedadlo ku kociku, tak sa tesim. uz budeme moct ist vsetci spolu na zmzku 🙂

suzieqiu
20. júl 2011

@madamecrazy vobec sa nemusis toho bat, nieje to take strasne. da sa to a ked som plne nalozena, plny nakupny kosik tak si pomozem nohou. kocik je uzasny a nemenila by som ani za nic 🙂

myzma
20. júl 2011

@madamecrazy suhlasim s @suzieqiu 😵 😵 😵

madamecrazy
20. júl 2011

holky děkuju moc za rady, já se musím rozhodnout dnes a to právě mezi Vibe 2 a BJ Select, a pořád nevím a nevím a jsem úplně nešťastná...Vibe je úžasný, ale nemají něm oba tolik pohodlí a Mikymu už jsou 3 měsíce a přestává ho to dole troubě bavit a chtěl by vidět....
ještě mám tedy pár otázek, snad stihnete odpovědět dnes...dalo by se s ním jet na brusle, kdyby se zaaretovaly přední kolečka, čím jsou ty přední kolečka plněná, zvládnou terén? a to najíždění na obrubník je tedy ok? tady v Praze jich je všude strašně moc....dá se s ním i sjet po zadních pár schodů když je plně naložený?
díííky moc

monda17
20. júl 2011

@myzma tiež som to mala par krat zostavene tak ako ty na foto, ale potom som dala vaničku hore, bo mi tam aj malinke deti nakukali a to sa mi zda nebezpečne .... nikdy nevieš čo ich napadne . Hlavne na ihrisku, ked musim aj od kočika odbehnut po staršom synovi ... Inak som tak isto velmi spokojna.

monda17
20. júl 2011

@kkiki prosim ta, vojde ti Alan ešte do vaničky alebo už používaš športak ?

myzma
20. júl 2011

@madamecrazy
snad nie je neskoro

dalo by se s ním jet na brusle, kdyby se zaaretovaly přední kolečka,
nerozumiem tejto otazke

čím jsou ty přední kolečka plněná, zvládnou terén?
su gumene, taky pogumovany material

a to najíždění na obrubník je tedy ok?
podla mna je to ok, je to o zvyku

dá se s ním i sjet po zadních pár schodů když je plně naložený?
tusim som to raz dva razy skusila, ale robila by somto len v krajnom pripade
díííky moc

cigaretka5
20. júl 2011

@madamecrazy no neviem ci si uz pocula ze jazdit na in linoch a tlacit kocik je proti pravidlam cestnej premavky a navyse je to absolutny hazard. Mozes byt sebelepsi korculiar.

myzma
20. júl 2011

@cigaretka5 aha, uz som pochopila jej otazku 😉

nostek
20. júl 2011

@monda17 nie som sice kkiki, ale nasa Pata ma 5 mesiacov a do vanicky sa zmesti len len. ratam, ze cca do augusta vydrzi, potom musi do sportaka. ale to mam trosku hruzu, lebo zaspava najlepsie a rychlo na brusku. v sportaku to neni mozne. snad sa nauci nejak.

nostek
20. júl 2011

@tilly uz sa to predalo? lebo som pozrela inzerat a neni k dispozicii.
kde sa to da objednat. dakujem

tilly
20. júl 2011

@nostek ano, uz som ho poslala kkiki 😉